Tutaj możemy go komentować ;)) bo na razie nie ma oficjalnej strony na fw :))
Serial został zgłoszony do admina, ale nie wiadomo, ile trzeba będzie poczekać, żeby go dodali :D
ja też zmykam, muszę się jeszcze ogarnąć na jutro.
Dobranoc Wam ;))
słodkich snów ;dddd
hahhah patrz jaki mem znalazłam :D
http://s12.postimg.org/bhigcrp31/12341326_10203836198546017_5794460145666628862_ n.jpg
wydaje mi się, że
Jedno jabłko dziennie trzyma lekarza z dala od mnie ale jak lekarz przystojny to zapomnę o owocach coś w ten deseń ;)
margoargo nieźle przetłumaczyła :D
bo jest takie angielskie powiedzenie - One apple a day keeps the doctor away
Czyli jedno jabłko zjedzone dziennie trzyma cię z dala od lekarza (czyli zapewnia dobre zdrowie, a co za tym idzie długie życie)
a na dole memu dopisano - but the doctor ic cute, forget the fruit - ale jeśli lekarz jest słodki, to zapomnij o owocu :D (nie jedz jabłka, zachorujesz i trafisz do takiego seksownego lekarza, sama przyjemność:D)
dziękuję za pochwały.... moje jak widać moje mondre nauki nie idą na marne hahahha ;)))
Oj jak Engin rzeczywiście zagra tego lekarza w serialu.... będę oglądac po turecku
"dziękuję za pochwały.... moje jak widać moje mondre nauki nie idą na marne hahahha ;)))"
właśnie przed chwilą napisałam Ci to samo :D
telepatia :D:D:D
Dobra dziewczynki zabieram mojego Engina i idziemy spać.
Dobranoc .
Słodkich snów :)))
Spoko wstań ;)) usiądź co będziesz leżeć ....
właśnie zobaczyłam jakiego mamy mistera polski...... kuźźźź wa co to jest????? i dziwić się, że my tylko o tureckich ciasteczkach nawijamy
dzięki za info :D
wyguglowałam tego mistera - Jan Dratwicki ;)
ciało ok, ale na twarzy jakiś przeciętny i zniewieściały
tureckie ciasteczka zmiotłyby go w proch :D
np. niechby stanął koło niego Burak Ozcivit, to na Janka nikt by uwagi nie zwrócił hahaha :D
właśnie o tym pisałam ;)))
Burak wchodzi i nawet klaty nie musi pokazywać ;)))
wszystkim kobietom miękną kolana ;)
2 zwiastun 43 boluma Kara Sevda, achhhhhh Burak Ozcivit prześliczny :D
https://www.youtube.com/watch?v=pw5YvdXtKds
na końcu pożar, wszyscy się rzucili na pożary, w KA tez hahaha :D
hahahah wybuch pożarów ;))) w serialach tureckich ;)))) hahahha dac Turkom zapałki ;) co serial to pożar ;)
Sorry głupawka ;)
hahah w GF też... przecież Kerim ratował swojego sąsiada w 78 albo 79 odcinku....
Hejka;)
Tak o odcinkach tureckich, czyli po polsku będzie ok. 156 odcinka. czyli jeszcze dużo przed nami;)
Turkom nie wolno dawać zapałek, tak jak małym dzieciom :D:D:DD::D
ależ Burak piękny jest w tym fragmanie :D
Dokładnie.... daj Turkom zapałki pożar murowany ;)
Ach a kiedy Burak nie jest fajny..... on jest niesamowicie seksowny ;))
Merhaba słonecznie;)))
Dziś u mnie pięknie świeci słońce ;) od razu krew szybciej krąży ;))))
Słonecznego i uśmiechniętego dnia Wam życzę ;)
Do miłego zaś :)
Salam alejkum :D
U mnie też słonecznie się zrobiło, ale rano był niezły przymrozek i zimno brrr...
Miłego popołudnia :)
Do potem :)
Portal http://www.televizyondizsisi.com/ przeprowadził ankiete na najbardziej przystojego aktora 2016r.
Myślałam, że rozkład głosów będzie inny a tu patrze Baris wygrał.
http://www.televizyondizisi.com/anket-2016-2016-sezonun-en-yakisiklisi-kim/32859 9/12/
Dzięki za info;)
Szkoda, że mój ulubiony Engin jednak nie wygrał... Baris spoko lubię go ....ale co tam robi na pudle Secin ( czyli pamirek porąbany) to już turków nie rozumiem ....
Nie wiem oni chyba serialami leca i na nic innego nie patrzą. Elcin też narazie przoduje, ale Ozge mocno walczy no ale zakończenie głosowania u babeczek jest 30.12
Oj w aktorkach może się zmienić, w zeszłym roku Elcin przegrała, bo Baris chyba był pierwszy;)
No zobaczymy, po tym co pokazuje jako Defne w kiraliku nie wiem czy bym na nią głosowała....
Z drugiej strony patrząc przez pryzmat ról, które grają lub grały czy Elnic czy Ozge... nie ma wielkiej różnicy... no może Oyku grana przez Ozge była pokręcona cały czas... Defne grana przez Elcin zdiociała z czasem hahaha;)
Hej;)
Widziałam, nie wiem czemu jakoś do mnie nie przemawia. Oby to był dobry odcinek, a nie " z dużej chmury" mały deszcz.... wychodzi na to, że meric się boi ratingów i zaczyna do niej coś docierać.... czy na pewno... zobaczysz w piątek ;)