PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 569  ocen
8,2 10 1 569
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk

Tutaj możemy go komentować ;)) bo na razie nie ma oficjalnej strony na fw :))
Serial został zgłoszony do admina, ale nie wiadomo, ile trzeba będzie poczekać, żeby go dodali :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Marg spójrz jaką dramę nam meric zapodaje.... jak żyć do piątku hahahahhaa bez wybuchów śmiechu z jej żenady....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

napisałam co o tym myślę

ocenił(a) serial na 8
Marg_

widziałam w pełni podzielam Twoje zdanie.... hahaha myślisz o kimś trzecim hahahah Deniz może

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

taaa dr selim :D hahaha a może jakiś strażak :D
poziom absurdu jest taki,że no ja cię proszę to może być każdy :D nawet jakiś trzeci mało znany charakter...

ocenił(a) serial na 8
Marg_

Cóż turki z zapartym tchem zasiądą w piątek przed TV..... bo czekają na dramę .... i rating w górę...... tylko dlaczego ja mam wrażenie, że to będzie...... dno rowu marianskiego a nie drama z prawdziwego zdarzenia.... no życzę meric, żeby się odbiła od dna.... ale czy da radę....
ta ręka... to Szukru .... odgrzewanie kotletów ciąg dalszy hahahha wiem złośliwa jestem ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No ja nie wiem, czy wiesz ale anglosascy fani się dopatrzyli,że defne będzie na wózku jeździć... no ja nie wiem, kiedy się tego dopatrzyli,ale widzą i to będzie dramat

ocenił(a) serial na 8
Marg_

a dlaczego będzie na tym wózku jeździć ktoś ja stratuje????? meric współczuciem i biedną Defne podnieść rating.... i powiedz mi gdzie tu jest komedia romantyczna....
meric idzie po bandzie... bo tonący brzytwy się chwyta.....

jak ja już obejrzę te odcinki... bo po 60 mam zamiar obejrzeć , ale może dopiero po ratingu zdecyduję czy będę po 60 odcinku oglądać.... hahahha
My mamy ubaw.... a zafiksowani przeżywać będą do piątku jak stonka wykopki ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

No nie wiem, o co chodzi :D Ja nawet nie wiem,gdzie oni się dopatrzyli,ale może się nie znam :P

No do piątku będą się grzać :D po pewnie będą zawiedzeni i tyle im z tego wyjdzie :D

ocenił(a) serial na 8
Marg_

oj fani wymyślą wszystko,,, a niech i jest na tym wózku.... w końcu cudowny przyjaciel Iso będzie ją znowu na rękach nosił.... bo taki wspaniały....

Cóż nam entuzjazm dawno przeszedł.... sentyment też nie wytrzymał polotu meric.... a zafiskowani będą albo rozczarowani, albo zachwyceni.... oni są jak meric..... ten sam polot...

ocenił(a) serial na 8
Margoargo

podsyłam 2 zwiastun kiralika
https://www.youtube.com/watch?v=65ntKXVsJ00

ocenił(a) serial na 8
Gosilek

hahahahahahhahaha leżę nie wstaję..... meric się duuupa pali dosłownie.... wymyśliła pożar i teraz czuwanie przy łóżku defne..... kuźwa turki lubią taką dramę...... tylko dlaczego ta drama wywołuje u mnie puuuuuusty śmiech.....

Margoargo

może to tylko fałszywy alarm pożarowy :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahahah Kochana to alarm ratingowy..... trzeba widzów podkręcić a potem...... cóż marność nad marnościami.... tyle w temacie....
zakochani fani będą do piątku dywagować na gjeniuszem meric.... a ja mam ubaw sorry.... żenujące chwyty meric mnie rozśmieszają, a nie powodują zachwytu....ot co....
jeszcze niech dorzuci zanik pamięci u Defne.... glebnę znowu......

Margoargo

zrobiliby lepiej jakiś prawdziwy pożar :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

wiesz już sama nie wiem .... powiem Ci, że w ogóle zarys całego II sezonu mi się nie podoba i kierunek w jakim idzie meric też nie....
spieprzyła super serial i nic tego nie zmieni.....

i jeszcze teraz pewnie okaże się, że bucyfon pamirek uratuje Defne a ta idiotka wierzy we wszystko co on jej powie...... porażka jakaś...

Deniz to był villan, a pamir.... popłuczyny jakieś w zasadzie wkurrr..... iający uśmieszek i innej miny nie ma....

Margoargo

a widzisz haha :D
a kiedyś chciałaś zabić Deniza łopatą :D
a teraz wiele byś dała, żeby perfidny pełnokrwisty Deniz powrócił :d

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Kobieto, bo Deniz to był rasowy villan i dalej jest... tylko w kiraliku jest go jak na lekarstwo.... a, że aktorka grająca Sude gra w innym serialu główną rolę to kontynuacji miłości villanów nie zobaczymy a szkoda....

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie Deniz to był vilan w całej krasie.

Szkoda ,że jest go tak mało.

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hello ;) Meric nie ma kompletnie pomysłu na Deniza, a że Sude gra w innym serialu protkę... to nie bardzo ma co z postacią Deniza zrobić.... achhhh jak mi szkoda tego wątka miłość villanów z I serii..... co to był za potencjał ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Otóz to.
A te miny Deniza przy Sude rewelacja :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

dokładnie i rozterki Deniza hahahha ;))) co ja robię... jak chciał do niej dzwonić, albo jak mu się micha śmiała jak z nią rozmawiał przez telefon..... o śniadaniu i tostach lorda nie wspominając ;)))

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Dokładnie :))

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

To były sceny....a teraz meric musi mega dramę zapodać, żeby rating podnieść.... pożar w firmie... a czemu nie poszła dalej po bandzie.... zamieszki kibiców piłkarskich... w końcu Defne to zagorzały kibic..... hahahhaa

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

hahahahahahahahahahahahahaha boski ten fragment :D no doczekać się już w prost nie mogę tego wszystkiego..... ja myślę,że pojawi się jakiś trzeci hahahahahahaha poziom absurdu tego serialu sięgnął chmur... to kto wie, może się jakiś trzeci pojawi :D

ocenił(a) serial na 5
Marg_

Zgodnie z zasadą " gdzie 2 się bije tam 3 korzysta "

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hejka Vanessa co porabiasz ;)

Margoargo

a jak widzisz w necie sobie siedzę hahhaha :D
jestem po kąpieli :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

a widzę, że w necie siedzisz to zagadałam do Ciebie hahahhaha;)))
włączyła mi się głupawka po II zwiastunie kiralika..... meric się duuupa pali....

użytkownik usunięty
Vanessa100

siema kochane ;))))

cześć Gina :D

hahahha odpowiadam na Twe pytanie - nie, rolnik Marek nie jechał do mnie hahahha :D
nigdy do niego nie pisałam :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

wiem, żartuję :D
ale możesz napisać... nigdy nie jest za późno buhahah ;dd

hahhhah dziękuję za radę :D
masz rację, nie jest za późno, jeszcze mam szansę :D
może to jest mężczyzna mojego życia :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

wszystko układa się w całość.. Anka dała mu kosza... Ty wolna :D to znak od losu... wykorzystaj go :D będziemy Cię dopingować ahaha ;d

hahahhahaha :D
może jeszcze zostanę dzięki temu gwiazdą tv :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

no jasne :D
a ja będę Twoją menadżerką :D

patrz na protkę z mojego SS, zmieniła look :O nowe ciuchy, fryzura, lekki makeup i to tak bez powodu? szok ;ppp
https://www.youtube.com/watch?v=OkkhtqFE48g

oooooo faktycznie lepiej wygląda ona teraz :D
fajnie :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

ale przyzwyczaiłam się do tamtego wyglądu jakoś haha i teraz tak dziwnie ;D

powiedz mi jak przeżyłaś wiadomość o "planowanym ślubie" Serkana i Ozge? :DDDD fanki zapewne w żałobie ahaha

ocenił(a) serial na 8

hmmmm dlaczego ja mam takie wrażenie, że ten ślub się odbędzie jak będą 2 niedziele w kupie a w środku palmowa ;))))

użytkownik usunięty
Margoargo

haha, rozwaliłaś mnie ;dddddd

ocenił(a) serial na 8

hahaha do usług....nietypowe powiedzonka i hasełka made in Margoargo ;)))

jak przeżyłam ?? normalnie :D
dla mnie to fantazja pesudodziennikarzyn i nawiedzonych fanów :D

dziewczyny na teleforum też w to nie wierzą :D
generalnie to one bardzo kibicują OzSer żeby byli razem :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

wiadome :D
w Turcji to bardzo muszą lubić plotki buahaha

oglądasz dziś Nasz program ? :DDDDD

a gdzie nie lubią plotek ????? :D

chyba oglądam :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

może gdzieś tam ;d

właśnie leciał zwiastun... będą dramy ;DD

drama omg ???
może wykładowcy zatkał się sedes w łazience? :D:D

użytkownik usunięty
Vanessa100

hahahaha
aż tak dramatycznie to nie będzie niestety ;D

ocenił(a) serial na 8

No patrz Deniz się ogarnęła.... nie może być.... tutaj też się scenarzystom duppppa pali...

użytkownik usunięty
Margoargo

haha
najwidoczniej :D
ale czy to ma poprawić oglądalność? głupia metamorfoza ma wystarczyć ? ;p

ocenił(a) serial na 8

hahahha metamorfoza nie wystarczy.... to wiadome....
poszli w złym kierunku.... jeszcze nie zawrócili.... mimo, że widzowie im wystawili mnóstwo żółtych i czerwonych kartek... ale scenarzyści tureccy..... to gamonie... co Margo udowodniła wielokrotnie....

użytkownik usunięty
Margoargo

hahah
oj tak... udowodniłaś to niejednokrotnie :D
ja po prostu nie ogarniam, ci wszyscy scenarzyści w ogóle się nie uczą na błędach... dopiero co była klapa z HA i innymi produkcjami i zero wniosków :p zwykły widz takie rzeczy zauważa a "eksperci" od seriali tv nie? :D