śpiewała piosenkę " tam tam" tylko w wersji angielskiej ;p
znam tą piosenkę :) a ta nawet jest niezła ;)
https://www.youtube.com/watch?v=LfRmQZXH0ZU
oj tak, czas pędzi niemiłosiernie ;(
za tą piosenkę akurat nie przepadam, bo wg mnie melodia na jedno kopyto, taka bardzo podobna z melodii do "tam tam" i "zabiorę cię stąd" hahaha :D
jakby nie patrzeć wszystkie jej piosenki są do siebie podobne haha ;ddd
a ostatnio to w ogóle nie mam czasu słuchać radia, nawet nie wiem co jest teraz na czasie ;pp
no właśnie, wszystkie piosenki podobne, na jedną melodię hahahaaha
słyszałaś SIA "The greatest" ? to już hitem jest ze 3 miesiące :D
fajna :D
https://www.youtube.com/watch?v=GKSRyLdjsPA
całej jeszcze nie słyszałam, już się za nią biorę ;)
Sia to non stop na czasie jest, co chwilę jakieś hity ma ;D
Bo moja koleżanka jest w Hiszpanii i nie mogła jej odtworzyć. I wielu ludziom znajomi z zagranicy mówili, że nie mogą oglądać tej piosenki w swoim kraju.
ale badziew ;(((((
tylko dla polskich widzów dali, łachę robi alvaro :D
a co on się wstydzi z Polką śpiewać po hiszpańsko-polsku czy jak ???
............ wkurzyłam się :D
a tak !! :D
oburzyłam się :D:D:D:D
piosenki np. po turecku są promowane na świecie, a przecież turecki to ładny, ale dziwny język :D
A naszego polskiego wstydzą się, to po śpiewał z moniką, jak tylko dla Polaków ???? :D
nie wiem po co z nią śpiewał :D może mu wpadła w oko czy coś haha ;DD
ale masz rację... tak już jest, przecież nawet polscy artyści wstydzą się śpiewać w tym języku...
Nie, to nie o to chodzi. Nie chcę siać plotek, bo nie potwierdziłam tej informacji, ale czytałam, że Alvaro też śpiewa jakaś piosenkę z Włoszką i piosenka jest też tylko dla widzów włoskich. Lodovica Comello też śpiewała piosenkę z Szymonem Chodynieckim (Sin usar palabras), która była tylko dla widzów w Polsce. Piosenka jest polsko- hiszpańska, ale Szymon też śpiewa po hiszpańsku. James Arthur też śpiewa piosenkę z Mariną (Let me love the lonely), ale pojawi się ona tylko na polskiej edycji płyty "Back From the edge".
aha .............. o to chodzi :D
więc tak to się odbywa w show biznesie :D
niedoinformowana jestem :D
dzięki D:
w najnowszym wydaniu Zycia na gorąco na ostatniej stronie jest artykuł o Beren Saat ;)
czytałam, generalnie nic ciekawego :D
takie informacje ogólne o jej wykształceniu, karierze, zainteresowaniach, miłościach
zdjęcie Berka Cankata :D
wg mnie rewelacyjne :D
https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/15251639_25323602842847 9_3834918488338595840_n.jpg
zdjęcie Berka Cankata :D
wg mnie rewelacyjne :D
https://scontent-frt3-1.cdninstagram.com/t51.2885-15/e35/15251639_25323602842847 9_3834918488338595840_n.jpg
w najnowszym wydaniu Zycia na gorąco na ostatniej stronie jest artykuł o Beren Saat ;)
takie informacje ogólne o jej wykształceniu, karierze, zainteresowaniach, miłościach
tak, że Jej pierwszą wielką miłością był kolega z liceum Ef Guray i że po 3. rocznicy ich pierwszej randki Ef zginął w wypadku samochodowym.
Beren zidentyfikowała jego zwłoki w kostnicy.
Na pogrzeb nie poszła, nigdy też nie odwiedziła jego grobu.
artykuł o Beren zaczyna się słowami "jej uroda zapiera dech w piersiach - piszą o niej tureccy znawcy kina"
.............. dla mnie to przesada z tą jej urodą :D::D
tak na szybkiego... doktorek Berk :D
tylko popatrz na te mięśnie :D
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=2djaskk&s=9#.WEs0Cn2pSM8
po wizycie u Ciebie i to dlatego ;d
nie znam się, możliwe, ze chirurg haha ;ddd
mięśnie pierwsza klasa :D a to zdjęcie prawdziwego lekarza więc wow ;DDD
haha dzięki :D tylko fakty stwierdzam :D
widać, że troszczy się o swoją ulubioną pacjentkę :DDDD
.........jesteś słodziutka :D:D
o tak, jest szczęśliwy bo mnie w trakcie badania zamacał hahahha
Ma super mięśnie, bo zaczął ćwiczyć właśnie dla mnie :D
ahahah ale mi słodzisz :D
zamacał ahahah no tak... ale Ty oporu też nie stawiałaś :DDD
jasne, że tak... przypakował, żeby Ci zaimponować hahaha ;d
Margoargo nie było jakoś zbytnio mówione czy babcia wie o wynajmie, więc sądzę, że nie wie skoro po nim jeździ, ale nie rozumiem Serdara który o wszystkim wiedział i zachowuje się tak samo jak babcia, przecież to było wszystko przez niego, a Nihan wie o powrocie i nic nie powiedziała, jak na swój długi język.
No niestety babcia jest bardzo uprzedzona do Omera, ale możliwe że w dzisiejszym odcinku się dowie od gadatliwego Korisia :D
Bo Koriś przyjdzie do Nihan prosić, żeby mógł pójść na spacer z małym Iso i chyba wypaple, że Defo jest z Omerem bo się wyprowadzi do Omera, gdyż w domu będzie jakaś jazda :D
hehe jakoś tak wyszło, nie dawno zaczęłam robić twoją krzyżówkę i nie mam 5 haseł :D
hasło fajne, co nie? :D
cieszę się, że trochę kogoś zagięłam hasłami hahhhhahaa :D
to może po prostu zajrzyj do google, nic w tym złego :D
zostało mi jedno, co do chłopaka Elci to ja to wiedziałam tyle że oni są razem dlatego się zastanawiałam ale i tak zostało mi 11
zmykam spać bo siedzę z laptopem w łóżku i bateria niestety już na wykończeniu.
Dobranoc ;))))))))))))