Bo mnie tu nie ma, ot dlatego testowy
Lucy i Wyatt xD
A musiałam spojrzeć co w nim zmienić,żeby mi się bardziej podobał
Hello ;)
Tobie Siostra gratuluję przeszłaś jak burza i już masz ponad 18 000 komentarzy ;)
Sahane ;)
Przeczytałam Waszą dyskusję, tutaj mamy nasz prywatny klub dyskusyjny ;) O wszystkim potrafimy gadać ;)
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15349568_10206588388502393_6888643 833244177988_n.jpg?oh=6aa33bbc74cbc317d713bed8cabd5fee&oe=58F9CF78
Siemka.
To się nazywa wyczucie.Równe 9400 postów.
U mnie dalsza część porządków świątecznych.
Życzę miłego dnia :))))
Z cyklu słoneczko i syn.
Chciałam zrobić sobie dziś tą krzyżówkę. Siedzę na komputerze i głowie się jak w niej pisać.
Wtem przychodzi mój syn i mówi:
- Co robisz?
- Mam fajną krzyżówkę ,ale nie wiem jak ją zrobić.
- No jak to nie wiesz? Przecież to proste. Wystarczy kliknąć na tą krzyżówkę prawym , kliknąć edytuj , wrzucić do worda, nacisnąć A i już można pisać.
- Skąd Ty to wiesz?
- Uczyliśmy się to w szkole
Zostawiam to bez komentarza ha ha
No cóż nasze dzieci przeskoczyły nas w kwestiach komputerowych ;)
Siostra gratuluje równych 9400 ;) postów ;)
Hejka ;)
Kobiety zobaczyłam wczorajszy rating kiralika......hahahhahaha oślepłam ;) 4,08 hahahhahaha;) nie mogę po prostu...
spadająca koszula Umusia w końcowej scenie 63 odcinka i napieranie Defne i dramy w zwiastunach nie podniosły ratingów...... no żesz...... Turki się wkurrr....wiły na meric normalnie niemożliwe a jednak ;)
hahahhaa rating mistrzostwo świata ;)
Hej. Ja wpadam tylko na chwilę :D
Dokładny rating Kiralika i przetłumaczony zwiastun :
TOTAL: 4.08 (15 miejsce)
AB: 4.44 (5 miejsce)
20+ABC1: 4.81 (8 miejsce)
Social Media - 1
https://www.youtube.com/watch?v=YxGeypVKv4U
hahahha to jest najniższy rating odcinka kiralika..... tak nie było z żadnym odcinkiem pierwszej serii????
masakra co się dzieje z tym serialem. Czyli co w następnym tygodniu poniżej 4 schodzimy.....kiralik wstyd oj wstyd....
mam wrażenie, że drama zapodana przez meric.... Omuś ukrywa coś bardzo poważnego.... kompletnie nie przypadła Turkom do gustu hahahhaha;)
ciekawe co sądzą o tym fany tureckie i ruskie.... bo, że nasze zachwycone to nie wątpię.... mam czasem odczucie, że łykną wszystko.....
A nie wiem nie oglądałam wczoraj :D
i jakoś nie jest mi z tym źle hehehe
A nasi wiadomka że łykną zobacz ile lat jest m jak m, pierwsza miłość czy na wspólnej :D
teraz oglądam Medcezira 3 odcinek i zdecydowanie wolę ten serial :D
Hejka, Gosilek i Ciebie pokonał kiralik......;) do jakich czasów dożyłyśmy, my zafascynowane kiralikiem mamy dość ciężkiej głupoty meric.....
Ta drama ciągnie się już z 4 odcinki i pewnie dopiero w ostatnim odcinku 2 serii dowiemy się co tak naprawdę się stało. Tak ,więc dziewczyny musicie wytrzymać do lutego ha ha
Hello ;) no nie wiem jak ja to przeżyję, że dowiem się o tym co Umuś zrobił dopiero w ostatnim odcinku......ajjjj jak żyć ;))))) hahahahhahahah
Spoko właśnie dlatego odwiesiłam kiralik na kołek... chyba jak się skończy ta druga seria, a sądząc po ratingach może to być szybciej niż w lutym hahahhha taki chichot losu ;) to wtedy obejrzę cały II sezon. Plan miałam ambitny zacząć oglądać po 60 odcinku, ale nie mam weny..... skończą serię wtedy sobie obejrzę;)
Hello ;)
Dziś u mnie wyjrzało słońce ;) ach jak miło ;) i od razu chodzi za mną ta piosenka ;)
https://www.youtube.com/watch?v=B2ENeH_coow
życzę Wam udanej niedzieli ;) odpoczywajcie ;)
witajcie :D
u mnie dziś było tak pochmurno i ciemno, że w trakcie przygotowywania obiadu musiałam zaświecić światło w kuchni hahhahah :D
wczoraj znowu rozwiązywałam krzyżówki :D:D mam książkę ze 100 krzyżówkami oraz drugą z 300 ;)
moja mania dalej trwa hahahahha :D
Margoargo gratuluję 10 tys. komentarzy :D
widziałaś super fotomontaż od Giny112 - Fifty shades of Berk ?? :))
Siemanko.
U mnie dziś cały dzień pochmurno i zimno.
Właśnie skończyłam ogladać skoki.
Fenomenalny konkurs.
Kamil Stoch był 1 a Maciej Kot 2 :))
Tylko dziady nie puścili Mazurka.
Nie przygotowali się na to? Wstyd.
Vanessa zaraziłaś Nas tymi krzyżówkami.
Razem z synem kupiliśmy sobie układanki , a mój chłop aż 1000 krzyżówek panoramicznych.
My też bardzo lubimy rozwiązywać.
Ostatnio mój syn zaczął.
W układankach masz podane wyrazy 3,4,5,6,7,8,9 literowe i musisz wpisać je do krzyżówki.
U mnie słońce świeciło niestety tylko może godzinę i koniec... potem wiatr a teraz deszcz i wiatr.... coś czułam zmianę pogody, bo mnie kręgosłup od kilku dni boli....
dziękuję za gratulacje ;)
Oczywiście, że fotomontaż widziałam ;) Berk jako Grey moje marzenie ;)
Nie tylko Ty zapadłaś na manię krzyżówkową .... można powiedzieć, że nas zaraziłaś.... ja z moimi domownikami rozwiązujemy na razie te w gazetach, ale już jesteśmy na kupnie panoramicznych ;)
Proszę, proszę Vanessa jaki masz wpływ na nasz rozwój intelektualny ;)
hejka ;)
widziałam skoki Stocha i Kota ;)
Brawo Nasi ;)
a Norwegowie myśleli, że ich skoczek wygra, to innych hymnów nie przygotowali ;) co za żenada ;)
No z tym hymnem dali plamę po całości.
Tym bardziej,że było dla 2 skoczków.
Kibice mogli zaśpiewać a'capella :)))
Dokładnie kibice by zaśpiewali i dopiero by było wstyd.
Chyba po każdym konkursie grają hymn danego kraju ? nie wiem rzadko oglądam całą transmisję ;)
no to się Norwegowie nie popisali hahahhaha myśleli o tym, że tande wygra .a tu klops....
można to sparafrazować ;)
"myślał Norweg o niedzieli, a tu Stoch i Kot dalej polecieli ;) "
Dokładnie.... chyba inni zaczynają się naszych bać.... oby ta forma się utrzymała do turnieju 4 skoczni , bo to już niedługo.... a tak by pasowało, żeby któryś wygrał....
Ogladając poczynania Naszych jestem pewna,że forma się utrzyma :))
W lutym czekają nas MŚ :)))
Hej. Też widziałam skoki :D
Ostatnio jakiś fan się ze mnie zrobił :D
A jak Kamil skoczył i wiedziałam, że dobrze skoczył to aż zaczęłam krzyczeć z radości :D
Ja przy skoku Maćka i Kamila krzyczałam tak,że pewnie było mnie słychać na 2 końcu Polski ha ha
Ja od zawsze lubiłam skoki narciarskie.
W zeszłym roku nie szło im za dobrze. Teraz mają innego trenera z Austrii , który swoją droga był znakomitym skoczkiem . Po za tym cały sztab szkoleniowy z Adamem Małyszem na czele no i widać efekty.
Wierzę w to,ze będzie coraz lepiej :)))
Najważniejsze że są nastawieni na wygrywanie :D
Chociaż a dobre miejsce ich satysfakcjonuje to jednak podium to jest podium, ale jak słuchałam Kota to trochę tak jak bym słuchała robota jakiegoś :D Nawet się nie uśmiechnął że jest 1 raz na podium, chyba go zabolało że Kamil był przed nim, ale według mnie to Kamil jest godnym następcą Adama i Maciuś powinien choć troszkę się uśmiechnąć ze względu na to 2 miejsce :D
Ja nie słyszałam wypowiedzi.
Myślę,że Maciej jest bardzo ambitny i chciał wygrać.
Hejka ;)
u mnie dziś cały dzień padało... co za paskudna pogoda.
Na dodatek miałam oglądać właśnie SS ale nie puszczają dziś odcinka ;((( choć miał lecieć normalnie... może to przez te wczorajsze zamachy terrorystyczne w Stambule czy co? nie wiem...
życzę Wam dobrej nocy ;))))