Siostrzane romzowy o wszystkim
Serial z Naszym Enginem już 3 razy zmienił nazwę .
Teraz ma się nazywać Ölene Kadar czyli Aż do śmierci .
Wybacz kochana.
Weszłam wczoraj tylko na chwilę i nie zauważyłam ,ze do mnie napisałaś :))
Hejo :) Witam w ten śnieżny poranek ;) U mnie pogoda w kratkę. Raz śnieżyca, na drugi dzień plucha, potem znowu śnieżyca i znowu plucha i dzisiaj znowu nasypało śniegu :D Ja lubię śnieg, więc nawet jestem zadowolona :D
W weekend nie miałam na nic czasu, bo miałam malowanie i jestem padnięta, ale w piątek oglądałam Miss Supranational, a w sobotę tylko urywki Mistera udało mi się oglądnąć. Widziałam ogłaszanie wyników, a wcześniej ich tańce. Cieszę się, że Meksykanin wygrał, ale jak dla mnie taki mega przystojny to nie jest. Z tej top 10 podobał mi się Białorusin oraz Brazylijczyk.
Prot z serialu Gunesi Beklerken (Czekając na słońce) Kerem Bursin jest nowym chłopakiem Serenay (Mira z Medcezir). Najpierw oglądnęłam wywiad z Keremem i Serenay, potem te scenki z tej telki i dopiero dzisiaj gdy zobaczyłam jego zdjęcie z profilu uświadomiłam sobie gdzie ja go widziałam. Chyba jak skończę Medcezir to zacznę oglądać ten serial, bo poczytałam co tutaj o nim pisałyście i nawet mnie mnie zaciekawił.
Hej. Tak tak wiem że to chłopak Serenay.
Teraz ma grać w nowym serialu z protką ze Słodkiej zemsty, ale jakoś nie bardzo Kerem mi do niej pasuje :)
A jeśli chodzi o Czekając na słońce tak się wkręciłam że po turecku oglądam :D
już końcówka często na tvn 7 leci :D
A pierwszy raz to oglądałam przez Plotkare bo tu gra ta co grała Serene :D
Oglądałam to tylko raz i powiem szczerze, że po "szumie" wokół tego filmu spodziewałam się czegoś lepszego, a to taka obyczajówka...
Ja dopiero niedawno się zorientowałam, ale i tak się ciszę, że to skojarzyłam, bo ja z tureckich seriali i aktorów/aktorek nie jestem najlepsza. I z tą brodą podoba mi się <3
Ja po turecku raczej nie zamierzam oglądać, ale może kiedyś zerknę na początkowe odcinki i zobaczę, czy się wkręcę, czy nie.
aha :D
jak tam samopoczucie? :D
martwię się o naszą Margoargo ;((( od kilu dni wcale się nie odzywa ;((
ostatnio ciągle miała migrenę ;((
mam nadzieję, że nic jej nie jest ;((
Jestem chora, wczoraj miałam bańki stawiane bo myślałam,że padnę... A z racji tego,że od piątku bez mała z łóżka się nie ruszałam, to obejrzałam sobie ten nowy hamerykański serial i jakoś mi się spodobali :D Jak na razie ich jakaś największą shiperką nie jestem,ale nawet to połączenie mi się podoba....
Miejmy nadzieje,ze z Margoargo nic się nie stało złego i po prostu odpoczywa
U mnie nie wiem jak, bo nie byłam dziś na dworze z racji zabawy z użyciem baniek... Ale śniegu nie ma i ja się z tego bardzo cieszę :D
No muszę wrócić, bo chora być nie mogę niestety ahh, życie
A co u Ciebie ?
u mnie nic interesującego ;(( wczoraj i dziś miałam trochę doła życiowego, zły nastrój ;((((
Ostatnio mam manię krzyżówkową :D
tydzień temu kupiłam sobie w sobotę dwie gazety z samymi krzyżówkami (w jednej 55, a w drugiej 100). I w tydzień wszystkie rozwiązałam hahahhaha
Wczoraj w sobotę znowu kupiłam gazetę z krzyżówkami (cotygodniowy dodatek do Faktu, kosztuje tylko złotówkę). Jest ich 100, a wczoraj rozwiązałąm już połowę hahahhaha
oglądałam wczoraj konkurs Mister Supranational, zaraz zdam relację :D
Ja mam cały czas od lat manię wykreślanek :D Krzyżówki mnie aż tak nie ekscytują :D
aaaa to rozwiązywałam kilka razy w życiu, ale już dawno :D
https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/15202489_1273590316039188_55080705 84987761756_n.jpg?oh=cbd7245703bdc49e5be05d9d38fff4fe&oe=58AEA345
Ale zdecydowanie lepiej mi się zrobiło :D
Mam myśl, co by coś obejrzeć...ale sama nie wiem co by to mogło być
Tylko Ty jedna dziś wieczorem ze mną gadasz :D
Gosilek była, ale nie odeawała się do mnie i poszła sobie :D
słoneczko też się świeciła, napisałam do niej a ona poszła sobie hahhha
niedobre, nie dostaną prezentu od Mikołaja :D
nie wiem, co Ci doradzić do oglądania, nic Ci nie doradzę :D
musisz sama podjąć decyzję :D
No coś pewnie znajdę albo pójdę spać :D
No mikołaj wszytko wie i to jest podejrzane :P '
Powinny się strzec