PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751462}

Kiralık Aşk

2015 - 2017
8,2 571  ocen
8,2 10 1 571
Kiralık Aşk
powrót do forum serialu Kiralık Aşk
ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Chyba w zainteresowaniach :D

Gosilek

właśnie :D
takie ambitne zainteresowanie zwiększy twoje szanse na zatrudnienie :D:D:D:DD

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Na pewno :D
Oglądnęłaś już 3 odcinek GB?

Gosilek

a nie oglądnełam 3 :D
ja mam limitowany net, więc nie mam takiego luksusu jak wy z oglądaniem :D
ale kiedyś obejrzę i wtedy podzielę się wrażeniami :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Aaaa rozumiem :D

Gosilek

znikam na dziś :D
idę się kąpać :D
już wcześniej miałam iść, ale się z Wami zasiedziałam hahaha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

pa pa
ja też uciekam, Masterchef wzywa :D

Gosilek

I za kim byłaś?? Ja za Anią... Szkoda, że nie wygrała.
I sama nie wiem, czy bardziej cieszyłabym się z przegranej Magdy, czy wygranej Michała...? Jest jak jest, ale jak dla mnie Ania powinna wygrać.

ocenił(a) serial na 8
jagodajulia

Ja nie wiem dlaczego ale od samego początku byłam za Michałem :D
A prawie cały sezon wkurzał mnie Bartek.
A że Magda wygrała no cóż wygrała i tyle i tak pewnie zapomnę hehehe

Gosilek

Ja nie widziałam kilku odcinków po castingach, m.in. tych, w których odpadli Michał i Magda. Ja też za Bartkiem nie przepadałam. Powinien dużo wcześniej odpaść.

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Vanessa czas się rozejrzeć za stałymi łączami ha ha

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Hello ;) wróciłam i jestem ;) trochę życie realne mnie przygnietło ;) ale już wracam do Was ;)

Widzę, że nawet się troszkę martwiłyście ;)
Dopadło mnie przeziębienie i od rana leżałam w łóżku, na jutro musze się wykurować ;)

Margoargo

witaj :D
już się zamartwiałam :D

kuruj się :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dzięki ;)
musze się wykurować ;)
A Wy widzę szalejecie odrobinkę ;)
Dzięki za relację z mistera... faktycznie duupy nie urwało ;)

Margoargo

a jak podobają Ci się zdjęcia Ozge i BErka?

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Powiem Ci, że mnie Berk zaskoczył pozytywnie ;) i nawet fajnie razem wyglądają, zobaczymy czy będzie chemia między nimi czy nie będzie.... może akurat Ozge się przełamie hahhahaa nie tak jak Serkan... sorry uwzięłam się na niego ;)

Vanessa100

Berk przypomina mi Brandona Peniche :D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dobra idę się położyć, bo mnie dalej łamie ;)

Dobranoc Siostry;)
Może jutro będę w lepszej kondycji :)

Margoargo

dobranoc :D
wracaj do zdrówka, siostrzyczko :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

Dzięki papatki ;)

ocenił(a) serial na 5
Margoargo

Siemka.
Wracaj szybko do zdrowia :)

ocenił(a) serial na 8
sloneczkO_1

Hejka;)
Staram się wykurować ;)
Dzięki ;)

ocenił(a) serial na 5
Vanessa100

Ładne fotki z tego serialu :))

ocenił(a) serial na 5
Gosilek

No i jeszcze relacja ze skoków.

Miało być pięknie a jest fajnie.
Po 1 serii było 2 polaków na 1 - Kot na 2 - Stoch.
Niestety w drugiej serii się nie udało i Stoch wylądował na 4 , a Kot na 5 miejscu.
Jednak wierzę,że będzie coraz lepiej :))

Życzę dobrej, spokojnej nocy :)))

użytkownik usunięty
Gosilek

Siemanko ;)
dziś u mnie jakiś marny ten poniedziałek... i oczywiście mroźny... jak ja nie lubię tego dnia tygodnia ;q
jak wiecie wczoraj wieczorem oglądałam SS... był fajny, dramatyczny i przełomowy dla serialu odcinek... a reyting dalej marny... 3,48... jestem zasmucona ;(
zabieram się za swoje obowiązki... miłego dnia Wam ;)))
Margoargo wracaj do zdrowia ;))))))
do zaś ;))))))))))))

I co się działo w tym odcinku SS ? jaka była konkretnie drama? :D

wczoraj obejrzałam końcówkę Miss Polski na Polsacie, samo ogłoszenie wyników :D
wszystkie cztery wicemiss są ładniejsza od zwyciężczyni :D Jak oni wybierają ??????? beznadzieja, dziwaczny gust
a najładniejsza była blondynka, która zdobyła tytuł Miss Widzów Polsatu

użytkownik usunięty
Vanessa100

Już ci wyjaśniam, tylko ostrzegam że będzie długo :pp Ogólnie wiele się działo ale przejdę do najważniejszego.
Pod koniec odcinku było to eleganckie przyjęcie zaręczynowe, Yigit zaczął przemawiać, najpierw jakieś piękne słowa do gości i Deniz a potem buum... zaczął krzyczeć, że jest oszustką, zrobił awanturę przy wszystkich... ona wybiegła z płaczem... Yigit rzucił torebka za nią jak wybiegała... usiadł zadowolony i napił się szampana... Ja takie wielkie oczy :D myślę sobie: wow co za akcja... a potem się okazuje, że Yigit sobie to wszystko wyobrażał haha... taka wizualizację sobie zrobił... po której miał coraz większe wątpliwości czy się mścić i czy da radę bo przecież nie jest takim człowiekiem... Potem już naprawdę było to przyjęcie, wszystko się zebrali, zaczął przemawiać, przywitał gości, potem jakieś romantyczne słówka w kierunku protki... i chyba miał przejść do zdemaskowania jej ale zawahał się... głos zaczął mu się łamać, ręce trząść, protka go chwyciła za ręce i powiedziała, że chce coś powiedzieć... on usiadł a ona wstała i przyznała się przy wszystkich, że go kłamała i oszukiwała... on zalał się łzami i wyszedł bez słowa... było takie ujęcie jak idzie taki zapłakany... do tego krew mu się z nosa puściła i koniec odcinka... Gokhan zagrał to tak przekonująco, że sama się wzruszyłam... ja już tak mam, że łatwo się wzruszam na filmach i serialach :ppp

nie wiem jak reszta kandydatek ale ta co wygrała to po prostu ładna dziewczyna, nic ponad... ale skoro tak zdecydowali to okej... dla mnie te wszystkie konkursy piękności to głupota... nie da się wszystkim dogodzić i tyle ;ddd

dzięki za obszerne wyjaśnienie odcinka :D ale się upisałaś :D
a więc wizualizacja :D no tak, czasem stosują ta zagrywkę w serialach, żeby zbudować napięcie i zmylić widzów :D
o matko aż się biednemu Yigitowi krew puściła z nosa :D

użytkownik usunięty
Vanessa100

nie ma za co :D obszerne to dopiero mogłoby być :D pisałam najkrócej jak się dało... :D
no z tych emocji to aż mu naczynka w nosie popękały hah.
ale fajny ten serial :))) naprawdę :D

a tak poza tym to witaj ;)))))))

ocenił(a) serial na 8

Hejka ;)
Dzięki za streszczenie odcinka.... czyli ciąg dalszy dramy w SS bo trzeba podciągnąć ratingi....

użytkownik usunięty
Margoargo

siema :D
nie ma za co ;)
tam jest drama co odcinek, także norma ;ddd
a w fragmanie jest jakaś nowa irytująca rudowłosa bohaterka, która ma się okazać siostrą Yigita... nie podoba mi się ten pomysł scenarzystów w ogóle.

ocenił(a) serial na 8

hahaha wyciągnęli siostrę Yigita jak królika z kapelusza....ot Turki Gina to standard

użytkownik usunięty
Margoargo

jak zwykle masz rację ;dddd
na cholerę ona.

Jak tam zdrówko? :)))))))

ocenił(a) serial na 8

hahhaa oj niestety w kwestii seriali tureckich najczęściej mam rację, a wiesz ile razy nie chciałabym jej mieć .....

spoko powoli wracam do żywych.... co prawda jeszcze muszę mało mówić, bo tracę głos... ale idzie ku dobremu.

Margoargo

ale dobrze że przynajmniej możesz stukać w klawiaturę :D:D

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

hahaha dokładnie .... u nas ma forum "gadamy" klawiaturą i paluszkami ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

po prostu już ich przejrzałaś na wylot... ;p nie są w stanie zaskoczyć niczym nowym...

o kurcze... to nieźle Cię wzięło... kuruj gardełko ;))
dobrze, że chociaż pisać możesz :DDDD
podobno pod koniec tygodnia ma być już cieplej... oby ;))

ocenił(a) serial na 8

hahahha specjalizację, ba zamierzałam doktorat zrobić ze standardów tureckich hahahhaha;) jeszcze wszystko przede mną....

no mam nadzieję, że mi szybko przejdzie, bo nie cierpię długo chorować....

użytkownik usunięty
Margoargo

a rób rób :D wiedzę masz taką, że w parę dni się uwiniesz :DDDD haha.

wiadome, a kto lubi ? ;pp
niestety taki sezon i nic nie poradzimy.

a propos yigita - to zawsze jest dla mnie mega urocze, gdy jakiś serialowy przystojniak się wzrusza i ma łzy i płacze ♥

użytkownik usunięty
Vanessa100

mam identycznie :D
oni tak pięknie płaczą... mnie to za serce chwyta ;( i jest tak urocze, że zawsze mam ochotę ich pocieszyć ;)))

ja mam to samo :D
zawsze wtedy się wzruszam i bardzo chcę ich pocieszyć !!!...... ale nie mam jak :D............ co mam przytulać telewizor albo laptop??? :D:D:D

użytkownik usunięty
Vanessa100

i to jest najgorsze ;p
my chcemy ale nie mamy jak... i jak tu patrzeć na ich smutek??
hmmm, laptop prędzej haha ;D albo można otrzeć łzy dotykając ekranu... hmm oj ciężka sprawa ;qqqq

ocenił(a) serial na 8

hahaha kupcie sobie miśka przyklejcie twarz prota i będziecie i pocieszać do woli hahhahaha sorry mam głupawkę ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

hahahahah
rozwiązanie zarąbiste :D
dzięki siostra :D
padłam ;)

ocenił(a) serial na 8

do usług ;) w rossmanie sa miśki z akcji fundacji TVN, dziś widziałam też w smyku po 2 dychy... całkiem fajne ;)

użytkownik usunięty
Margoargo

dobrze wiedzieć haha.
jeszcze tylko wydrukować zdjęcie i gotowe... opinie niezrównoważonej psychicznie mam gwarantowaną :DDD

ocenił(a) serial na 8

hahahaha spoko, spoko ;)))) do niezrównoważonej to Ci duuuuuużo brakuje....

użytkownik usunięty
Margoargo

ufff, uspokoiłaś mnie trochę :DDDDDDDDD

ocenił(a) serial na 8
Vanessa100

No patrz miałam właśnie pytać Cię, czy Ayaz płakał w KM...... a przecież pięknie ryczał jak się rozstawał z Oyku w 45 odcinku???? czy 43??? co szykowali się do ślubu a tu melepeta się bawił w pseudopsychola.... chyba wtedy Ayaz / Serkan płakał.... i kiedy jeszcze????