Od oceny tego Anime się wstrzymam, ale skomentować mogę. Tak więc... To anime nie
posiada fabuły. Fakt humoru trochę posiada bo jak się nie śmiać z człowieka postawionego
w takiej sytuacji. Obejrzałem pierwsze 5 odcinków i się wstrzymam z dalszymi, ponieważ nie
zamierzam oglądać Anime, które prawie wbija się w Hentai'a. Gatunek Ecchi jeszcze
strawie, ale nie w takiej ilości... Nic tam się nie dzieje tylko siostry się przystawiają do brata i
tak w kółko. Takie moje zdanie... Jakbym miał oceniać na podstawie tych 5 odcinków to
moja ocena byłaby może 4/10, ale nie oceniam tylko pozostawiam komentarz ponieważ nie
obejrzałem całej serii. Pozdro!
Jak dla mnie to świetna komedyjka ecchi , zrobiona ze smakiem bez hamskiego hentaju :P
Ja podchodzę do takich produkcji z przymrużeniem oka , nie oczekuje świetnej fabuły tylko dobrej zabawy podczas oglądania , doskonale sprawdzają się jako przerywniki miedzy bardziej poważnymi/dołującymi/zmuszającymi do myślenia tytułami . Po takim np Clannad to nie ma nic lepszego niż luźna historia na poprawę humoru ;)
Niespodziewanie postanowiłem jeszcze raz podejść do tego tytułu, być może nabrałem nieco wiary po obejrzeniu paru produkcji podgatunku Ecchi. Niestety moje stwierdzenie "prawie wbija się w Hentai'ia" nie uległo zmianie. Nie ma co się sprzeczać o to! Gdyby nie cenzura to byłoby ciekawie xD, jak na razie nie spotkałem się z anime, w którym jest taki nastrój erotyczny, a co do Ecchi to chyba sięga już swojej granicy.
Odwołując się do posta wyżej. "bez hamskiego hentaju :p" (jak określić sytuacje np. "ulżyć sobie czyjąś stopą", bądź weźmy pod uwagę wyobraźnię nauczycielki przebraną w dresy Keita ?), nie miałem na myśli że jest tam ukazany hentai, tylko że ecchi jest nadzwyczaj ostry (ciężko mi określić to odpowiednim słowem).
Na moją ocenę końcową wpłynęła kreska, duża dawka humoru i to że się nie nudziłem przy oglądaniu.
Ocena 8/10, ponieważ nie za bardzo cieszą mnie produkcję gdzie głównie jest kładziony nacisk na ecchi, chociaż w paru odcinkach było w miarę spokojnie. Oczywiście polecam ten tytuł fanom dobrego Ecchi. Pozdro.