PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35710
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Polsat potwierdził , te nieoficjalne informacje , tak więc Olę z Klanu będzie można dość długo oglądać i słuchać w różnych wcieleniach , już się nie mogę doczekać.

Ponadto już Polsat potwierdził udział Cerekwickiej , Rozmusa oraz Terrazzino.

ocenił(a) serial na 3
Vanessa100

No proszę. Okazuje się, że pseudo gwiazdeczki Klanu jednak nie są takimi zupełnymi beztalenciami i to chyba dobrze.

wiatriwoda

Fenomenalny wykon Kaji jako Lany del Rey, zapewnił wreszcie jej zwycięstwo po 3 bardzo dobrych metamorfozach , wreszcie się doczekała, doceniona przez jury i kolegów. Ponadto jej twarz została bardzo zmieniona, wyglądała naprawdę świetnie.
http://afterparty.pl/newsy_galeria.html?galg_id=9416&ph_wide_03_page_no=4

wiatriwoda

I tak dość zaskakująco , po początkach edycji Kaja zakwalifikowała się do finału wyprzedzając m.in. Cerekwicką - świetna w każdym praktycznie odcinku oraz także bardzo dobrego Mattiego. Trochę wg mnie do finału nie pasuje Rozmus, takie jest też zdanie większości fanów programu , miejsce jego powinna zająć właśnie Cerekwicka -pozycji Kaji w zasadzie nikt nie zaprzecza , bo jej kilka wielkich występów pokazało , że jest naprawdę świetna, w połowie programu się wyluzowała i to dało ten efekt. teraz finał , ma zaśpiewać piosenkę jakiejś seksownej i energetycznej gwiazdy.

wiatriwoda

No i zakończyła się kolejna edycja programu, zwyciężył niezastąpiony Stefano , który jak najbardziej słusznie wygrał , Kaja zajęła 4 miejsce , głównie dlatego , że jej ostatnie wcielenie jako Rihany nie było bardzo udane, wyglądała świetnie, ale głos jakoś nie zagrał. W każdym razie koniec końców , występ w całym programie ewidentnym sukcesem Kaji i brawo dla pozanie fajnego , dobrego głosu , umiejętności tanecznych oraz nie raz kawałka aktorstwa.

ocenił(a) serial na 1
wiatriwoda

Stefano był najlepszy i zasłużenie wygrał. Kibicowałem mu bo to też sympatyczny i miły facet. Wygrał 2 edycje tańca i Twoja Twarz Brzmi znajomo pod rząd i wygrywanie go pewnie już nudzi ;p