PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35698
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Kotulanka C.D.N

ocenił(a) serial na 10

http://www.pudelek.pl/artykul/67623/przez_alkohol_stracila_corke_zerwala_z_nia_k ontakt/

Ostatnie zdanie mnie rozwala :)

ocenił(a) serial na 6
Sisi_188

http://www.fakt.pl/gwiazdy/tak-choroba-zniszczyla-kotulanke-najnowsze-zdjecia-kr ystyny-lubicz,artykuly,466725.html

elmoo_filmweb

Nawet nie wygląda tak źle .

ocenił(a) serial na 7
wiatriwoda

też mi się wydaje, że nie wygląda źle, zresztą jest bez profesjonalnego makijażu.

http://www.fakt.pl/gwiazdy/agnieszka-kotulanka-nie-ma-z-czego-zyc,artykuly,46692 7.html

szalony fakt ;)

Camilllla

Powiem tak , że lepiej niż w tych odcinkach co wróciła na chwilę po przerwie już na wizji. To dobrze , że nie jest tak żle z nią , choć pozory mogą mylić.

Camilllla

swoja droga smiesza mnie teksty w stylu "jest w tragicznej sytuacji, nikt nie chce z nia pracowac"
niestety nawalila to nie ma sie czemu dziwic, miala ciepla posadke nie wymagajaca ani wiele wysilku, ani wiele stresu, ani wiele talentu za to byla lubiana i miala kase na koncie. trzeba bylo sie tego trzymac, o takiej pracy marzy wiekszosc ludzi
teraz musi sobie jakos radzic tak jak wiekszosc ludzi na swiecie

wiatriwoda

zle wyglada, zle.. swoja droga nie chcialabym byc znana osoba, zeby ktos tylko czekal z aparatem na moje potkniecie. to jest jednak obrzydliwe.

Sisi_188

Kotulalanka przyznaje , że cierpi przez psa!

http://www.fakt.pl/gwiazdy/agnieszka-kotulanka-ma-kontuzje-barku,artykuly,467480 .html

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Oooo to cos nowego :)

Sisi_188

Zdziwił mnie ten wywiad , szkoda , że nie ma video z niego.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Tak, ja tez jestem bardzo zdziwiona... Ale chyba nie dała by się nagrać...

ocenił(a) serial na 6
wiatriwoda

Jakoś trudno mi w to uwierzyć. Produkcja zakończyła z nią współpracę z powodu wypadku z psem? Dziwny ten wywiad jakiś.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Wyobraź to sobie, podchodzą do Ciebie na ulicy i pytają, Ty śpieszysz się do domu. Też byś tak odpowiadał. Widać na pierwszy rzut oka, że to uliczny wywiad. I nijak zeń nie wynika, że wyleciała przez psa, tylko, że w tej "klinice" (tak naprawdę to zwykła przychodnia, zresztą także i mój rejon) jest przez kłopoty z barkiem.

Tego, że ma problemy z alkoholem najwyraźniej wciąż nie jest w stanie wyznać na głos.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Może się wstydzi?

wiatriwoda

gdyby to byla prawda to by w klanie zaraz wymyslili, ze ja pociagnal ja Tropek czy Dropek (nie wiem ktory jest ktory) i Krystyna by chodzila w bandazach czy gipsach
male psy sa najbardziej klotliwe i ciagnace wlascicieli :) wiec nawet by sie zgadzalo;)

ocenił(a) serial na 10
Sisi_188

http://www.pudelek.pl/artykul/67897/stockinger_nawet_nie_mam_numeru_do_kotulanki /

Święty się znalazł... :/

ocenił(a) serial na 4
Sisi_188

Raczej świętoszek :D

"no to może po koniaczku ?"

ocenił(a) serial na 10
andre_

To jest cytat :P

Pamietam jedną scenę, jak Pawełęk schodzil ze schodów a Paweł mówi do żony:
" To co....?"
A Pawełek podchodzi do nich i mówi :

"Po koniaczku?"

Nawet już młode pokolenie rozpijają :)

ocenił(a) serial na 3
Sisi_188

" Wszyscy cierpliwie czekali aż pozałatwia swoje sprawy."

To on je załatwiał kosztem pracy w "Klanie"???

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Na niego czekali, a na Kotulankę już nie...

No chyba, że miał tylko jednorazową wpadkę, albo potrafi ukryć następne :)

ocenił(a) serial na 3
Sisi_188

Wpadka polegała na spowodowaniu wypadku samochodowego i miała zerowy wpływ na pracę ekipy. Nikt na niego nie czekał.

Nieporównywalne sytuacje.

ocenił(a) serial na 10
Awdar

Może i tak było :)

Sisi_188

http://www.pudelek.pl/artykul/67926/kotulanka_zerwala_z_alkoholem/

Serial trwa, ale być może to prawda i jakoś się Kotulanka podniesie.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Mam taką nadzieję...pogrzebu jeszcze nie pokazali, kto wie może wróci po wakacjach...

:)

Sisi_188

Wątpię , że w Klanie , ale ogólnie. Chociaż nie miałbym nic przeciwko , żeby po jakimś czasie , gdy na stówę dojdzie do siebie wróciła do serialu jako nieznana siostra bliźniaczka Krysi , przejmując bądź rolę matki rodu Pawełka , Agi i Oli -bo z Pawłem lepiej nie łączyć już bądź zupełnie odmienną od tamtej np. czarny charakter szukający zemsty na dawnej rodzinie Krysi czy Leszku.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

To byłby bardzo dobry pomysł :) Albo taka zjawa prześladująca Lubiczów , że o niej zapomnieli :) Zrobiłaby piekło swojemu męzowi i jego nowej babie, Olkę połączyłaby z Norbim, nie wiem co z Agnieszką mogłaby zrobić. Jak to z Klanem bywa to na pewno Krysia wróci, ale pewnie z inną aktorką, jak Beata....

Sisi_188

Na razie kaput , więc zmartwychwstania nie będzie raczej:) Tylko , żeby albo napisali coś lepszego tej Widze , albo żeby zaczęła grać lepiej , albo niech ją usuną , bo strasznie odstaje choćby od tej Krysi z dawnych lat.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Ta Wiga-przygnębiona, zasapana-do Koziełły by bardziej pasowała... Ale i sam Paweł tak sztucznie gra.. Nie mogę na to patrzeć. Dziwne , on tak nie lubi Kotulanki ale gra im szła, Kamińską chyba lubi, ale grają fatalnie ... :(

Sisi_188

On chyba tak skapcaniał wogóle nawet jako aktor w życiu . W PnŚ zachowywał się tak samo bez jakiejkolwiek energii i wogóle sennie beznadziejnie jak w Klanie . Obawiam się , że z jego grą nie da się wiele zrobić , co do Wigi jakaś nadzieja jest.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Pewnie też ma jakiś kryzys (alkoholowy)?

Sisi_188

Nie można tego wykluczyć.

ocenił(a) serial na 10
Sisi_188

Ale wogóle nie byłoby mi żal jakby odszedł. Krysi mi bardziej żal, szkoda , że nie było odwrotnie.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Jak zawsze zgadzam się z Tobą Wiatriwoda :)

Sisi_188

A ja z Tobą:) Sisi_188

ocenił(a) serial na 10
Sisi_188

:) Ale OT zrobiliśmy.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Oj tak :)

Sisi_188

tylko jak po tej scenie z rozpacza Agnieszki wrocic ja do zycia? przeciez wlasna corka widziala jej smierc.
co innego gdyby smierc nastapila w stanach-moznaby zawsze powiedziec, ze personel szpitala pomylil pacjentki...

ocenił(a) serial na 8
Sisi_188

Ludzie, dajcie już spokój tej kobiecie... To jej życie. Zajmijcie się swoim. Jest z pewnością ciekawsze..

ocenił(a) serial na 10
laleczka874

To tylko aktualizacje jej losów. Mnie akurat ciekawi co u niej :) Może kiedyś wróci do klanu :)

laleczka874

przeciez nie jestesmy zlosliwymi dziennikarzami, ktorzy jej robia fotki z ukrycia. to ze sobie tu romawiamy przeciez jej nie krzywdzi. poza tym taka jest cena za bycie osoba publiczna...

Sisi_188

Chyba będzie coś codziennie:)

Stockinger :"Agnieszko, pozwól nam się ze sobą porozumieć!"

http://www.pomponik.pl/plotki/news-tomasz-stockinger-apeluje-do-kotulanki-pozwol -nam-sie-ze-sob,nId,1442820#iwa_item=1&iwa_img=1&iwa_hash=23890&iwa_block=gossip Main

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Teraz to gorący temat :)

Sisi_188

Takie HOT newsy.

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

Czyli to co Fani Klanu lubią najbardziej :)

Sisi_188

Jutro będzie news , że Stockinger był u niej w domu , ale nie otworzyła :)

ocenił(a) serial na 10
wiatriwoda

I wypili "po koniaczku" :)

ocenił(a) serial na 3
wiatriwoda

Dziękuję Ci za link, uśmiałam się jak nigdy :D :D :D

Stockinger ma jakieś rozdwojenie jaźni. Wcześniej wypowiadał się dość przykro na ten temat, a teraz jest solidarny i niesie pomoc?

W ogóle, beka stulecia, oni chcą zorganizować koncert charytatywny na rzecz Kotulanki, która utraciła "bezpieczeństwo finansowe", bo nie była łaskawa stawić się w robocie przez x miesięcy i na własne życzenie została zwolniona. Hipokryzja aż mózg staje. Państwo artyści zgłupieli całkiem.
Swoją drogą przez te 16 lat grania, zarabiając 3 tysiące za dzień zdjęciowy (Stockinger twierdził kiedyś, że dni zdjęciowych w miesiącu mają 10, więc suma jest okrągła) nic nie zdążyła zaoszczędzić? Ona przez miesiąc zarabiała więcej niż przeciętny Polak w ciągu roku i teraz chcą dla niej organizować zrzutę narodową. Padłam, chyba nie wstanę.

Chociaż to nie wina Kotulanki, że koleżkowie z branży mają takie pomysły.

ocenił(a) serial na 10
LiLuLa

A ja dziękuję za to świetną wypowiedź ! Uśmiałam się jak nigdy :) Im od tego koniaczku się w d... poprzewracało :)

Oni chyba mają taki sam level umysłu... W końcu to "klan"

:)

ocenił(a) serial na 2
Sisi_188

Ja ostatnio czytałem o niej wywiad, ze nie chce sobie pomagać, nawet nie odbiera telefonów od aktorów, Borkowski ( czyli serialowy doktor Piotr) nawet zasugerował, że gdy wyzdrowieje poprosiliby o jakąś rolę dla niej czy coś, ale sama sobie nie daje pomóc.