Kto tu jest taki ze stałych forumowiczów Klanu ? Na pewno Awdar, Vanessa, eva, andre_, elfijka,
hitek, isil, ja, krzysiek... kto jeszcze ?
Wybacz, nie podoba mi się :D Wyobrażam sobie nas w jakiejś firmie, tylko właśnie nie wiem, jakiej :D Pomóżcie ! ;)
Generalnie to najfajniejszą jest w serialach branża prawnicza ;) Moglibyśmy obsługiwać prawnicze spory miedzy aktorami, scenarzystami i producentami serialu ;)
Serial obyczajowy ze sporą dawką dobrego humoru. ;) ale wszyscy prawnikami ? :D czyli akcja byla by w sądzie ?
Nie, w relacjach przygotowujących sąd i zwłaszcza ugodowych. W pracy prawnika w 90% chodzi o to, by nie iść do sądu ;)
Przepraszam bardzo, ale ja nie chcę być chrząkającą Martusią z "M jak miłość" :P
Czyli w kancelarii prawnej ? ;) Ja myślę jednak, że to będzie zbyt poważne :D Sam nie wiem... Kim kto by był ? Prawnicy, kuratorzy, komornicy itd. ?
Problem w tym, że prawie wszystko już było: szpital, plebania, posterunek policji, firma prawnicza...to zostaje chyba dom pogrzebowy:D
Może zagłosujemy ? Kto za prawnikami, projektantami mody, a kto za dziennikarzami ? :D
Być może, bo musiałbym się wgłębić w świat prawa :D Może lepiej zostanę przy firmie zajmującej się krytyką filmów :)
Luke Mitchell Awdar Sherman 2013-
Ashley Tisdale Vanessa Sherman 2013-
Nicole Anderson Elfilia Moore 2013-
Joseph Gordon-Levitt Andre Driven 2013-
David Henrie Elmoo Shay 2013-
Jennifer Stone Eva Sertori 2013-
Ian Somerhalder Kristopher Darkness 2013-
Brenda Song Isil 2013-
Robert Clark Hitek 2013-
Brandon Mychal Smith/Omar Sy Bogdan Stewart 2013-
Na razie tak się przedstawia obsada :D Zastanawiam się nad aktorem dla Bogdana. Jakieś zażalenia ? :D W ogóle wystarczą wam szczegółowe streszczenia odcinków, czy dialogi pisać ? :D
Tak, pasuje do roli młodej, delikatnej, niedoświadczonej dziewczyny. A chciałabyś jakąś inną ? Negocjować można ze mną na gg: 36192149
Z resztą i tak jeśli macie wyobraźnie, to sami sobie wyobrazicie twarze bohaterów :D
Jedyny słuszny aktor murzyn to Danzel Washington, ale popatrz jeszcze na Texasa Batle ( czyli Marcus z MnS i Sam Jones III Pete Ros Smallville)
a jeżeli z tych dwóch to ten Brandon.
Jak będę w domu to obczaję tych aktoròw. Jednak Danzel sa stary, a Texas za poważny.
Aaaaaa, ja tak nie wygladam! Daj mi Jake'a Abla, chcę Jake'a Abla ;) Albo Zayne'a Emory'ego, ale on jest chyba za młody, w sumie jeszcze dzieciak.
Jake Abel byłby ok, ale jest za młody, Vanessa byłaby Twoją starszą siostrą, a tak nie planowałem. Ale pomyślę jeszcze :D