Kto tu jest taki ze stałych forumowiczów Klanu ? Na pewno Awdar, Vanessa, eva, andre_, elfijka,
hitek, isil, ja, krzysiek... kto jeszcze ?
Siotra będzie o mnie rywalizowała z inną dziewczyną? Jak Zuzia z Fredką o Jeremiasza? ;)
Ja z kolei godnie reprezentuję ród blondynek :-D
Nie odnajduję się jako brunetka xD
Kto oglądał Czarodzejów z Waverly... Wie, że ta aktorka dobrze gra role komediowe. :)
Ci aktorzy na pewno są zaszczyceni tym, że mogą nas grać :D
A skąd weźmiesz pieniądze na ich honoraria?
Elmoo, czegoś tu nie rozumiem.
To niby miał być serial o nas, więc po co ci aktorzy: Ashley Tisdale, Nicole Anderson, jakieś Iany Somerhaldery i cała reszta?
Aktorzy są, jak w każdym serialu ;) Nie są oni najważniejsi, najważniejsi jesteśmy właśnie my, ale żeby ułatwić wyobrażanie sobie tych postaci i scen, dałem aktorów.
A będzie jakaś konferencja prasowa odnośnie tego serialu "Filmwebowcy"?
Będą nas fotografować?
A jakiś trailer będzie? :D:D:D
Liczę na jakąś szumną promocję tego serialu w mediach.
I na wielkie spoty z naszym wizerunkiem wiszące w różnych miastach Polski
Może od razu pojedziemy do hollywood na kawę z Angeliną Jolie i Bradem Pittem ? :D
Czołówkę może uda nawet mi się załatwić, mam kolegę, który lubi się w to bawić :D
"Ja z kolei godnie reprezentuję ród blondynek :-D
Nie odnajduję się jako brunetka xD"
Powiedz Jennifer Stone, żeby przefarbowała włosy na blond :D
Jak można dać Skyfall ocenę arcydzieło, kiedy to był straszny niewypał? Chyba za muzykę...
Klanowi też dałeś arcydzieło co z tobą jest gościu? Jeżeli to ironia to nie wypaliła...
Znamy cię z filmwebu.
Swoją drogą, gdyby ktoś rano mi powiedział, że trzeba będzie ci takie rzeczy tłumaczyć, to bym nie uwierzył. Niby wiem mniej-więcej kim jesteś, jakie masz umysłowe możliwości, ale i tak bym nie uwierzył.
Nic o mnie nie wiesz prowokancie, także zgłaszam nadużycie i nie życzę sobie abyś kiedykolwiek pisał do mnie i o mnie hejterze.
Chłopcze oglądałeś pierwsze części Bonda? To gówno się z nimi nie równa. Widocznie ludzie tacy jak ty (młode pokolenie) nie ma ukształtowanego gustu. Poczytaj komentarze o Skyfall, każdy jest negatywny. Twoje zdanie jest pozbawione barwy i wielce niekompetentne. Gust trzeba najpierw posiadać, aby wyrażać zdanie. Co do twojej oceny klanu, to zobacz sobie średnią ocenę tego chłamu. Chciałeś innym zrobić na złość, czy to taka ironia z twojej strony?
Czyli Twoim zdaniem powinienem dawać niską ocenę tylko dlatego, bo inni dają ? To się nazywa brak asertywności. Ja na szczęście posiadam swoje zdanie i nie wzoruję się na innych opiniach. Skończmy już tą dyskusję na temat gustów, bo po pierwsze o gustach się nie rozmawia, a po drugie to nie jest odpowiedni temat na tego typu dyskusje.
Btw. jak chcesz to rozwiązać technicznie? Stworzysz jeden wątek, a w nim będą zarówno odcinki jak i komentarze? To będzie troszkę chaotycznie:)