PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35709
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Użytkownicy

ocenił(a) serial na 6

Kto tu jest taki ze stałych forumowiczów Klanu ? Na pewno Awdar, Vanessa, eva, andre_, elfijka,
hitek, isil, ja, krzysiek... kto jeszcze ?

ocenił(a) serial na 1
elmoo_filmweb

ja dość często tu jestem i czytam, chociaż rzadko się udzielam:D

użytkownik usunięty
twitchy

He he :)

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

Zrobię serial o nas :D

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Ja kiedyś na srio myślałem o serialu o ludziach z jakiegoś forum internetowego ;)

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Ja już robię jeden o fanach Mody Na Sukces. Teraz zrobię o nas. Awdar, będziesz głównym bohaterem. :D

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Gdzie robisz serial o fanach MnS? ;>

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Nie wiem czy mogę tu dać link. Ogólnie to zaczęło się wszystko w 2009 roku w księdze fanów na pewnej stronie. Potem ta strona została zamknięta i zmieniliśmy miejsce, teraz jesteśmy na takiej jakby własnej stronie.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Mam na komputerze 266 zapisanych streszczeń odcinków. A Ty piszesz jakiś ?

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Nie, kiedyś pisałem, ale dawno. Coś takiego jak fikcyjne seriale robione na forach MnS ma bardzo długą historię, sięgającą 2006 r.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Masz gdzieś zapisane odcinki ? Chętnie poczytałbym. Możemy wspólnie robić serial o nas.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Teraz już nie mam czasu i zapału ;) Tu możesz to poczytać, inny nick, ale to wciąż ja ;)

http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=3302

http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=6799

http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=6800

Swoją drogą nawet dobrze nie pamiętam o czym to było ;)

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Widzę, że Ty pisałeś cały scenariusz. Nieźle. Czasu dużo na pisanie nie trzeba, a moglibyśmy coś wymyślić. ;)

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Sorry, ale nie.

Swoją drogą jak to teraz przeczytałem, to aż się łezka w oku kręci ;) Miałem pomysł na dwadzieścia kilka odcinków, ale już prawnie nie pamiętam.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

No ok ;) Może jeszcze coś napiszesz. Nie chciałbyś być reżyserem, albo scenarzystą ?

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

90% z nas byłoby lepsze niż obecni scenarzyści Klanu ;) Pewnie, że bym chciał żyć z pisania, ale w Polsce to robi może 50 osób, więc małe szanse ;)

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Zapewne tak... no widzisz, bo ja mam takie marzenia, iść na studia scenariopisarskie i zostać scenarzystą. ;)

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Wchodzę w to :-D

ocenił(a) serial na 6
eva502

Oh, Eva, Ciebie też nie ominę ^^

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Dzięki, dzięki :-D

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Jupi :D Zawsze chciałam być sławna :D Wszyscy wybili się dzięki "Klanowi", to dlaczego MY byśmy nie mieli? :D

ocenił(a) serial na 1
elmoo_filmweb

Ja jestem nowym forumowiczem, ale nasz serial oglądam od 1997, więc chyba się nadaję.

ocenił(a) serial na 2
maupka4321

O mnie zapomnieliście ;d

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

A ile masz lat, jeśli wolno spytać ?

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

A po co Ci znac moj wiek? Dobra napisze hehe. Rocznik 91. Pewnie avek mylacy, ale to z sentymentu wstalilem, bo kiedys na rtl7 to anime leciało, pamieta kto? Xd

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

Raczej imię :D Boguś, jaką Ci dać rolę w serialu ? :D Jeszcze zapomniałem o Repulsion...

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

Repulsion? Odpycha cie moje imię? Mi się zdaje normalne. Lepiej takie, niż np Tobiasz, czy Bożydar Xd

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

Nie odpycha. Po prostu jest rzadkie, jeśli chodzi o obecne czasy. A zapytałem, bo nie wiedziałem czy Ci dawać rolę młodego chłopaka czy dziadka :D

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

młodego studenta, najlepiej amanta, coś w stylu Wesołowski XD

ocenił(a) serial na 6
Bogdan4674

Zobaczymy. Małe info: Serial będzie nazywał się "Filmwebowcy" i swoją premierę będzie miał we wrześniu. Napisałem 5 odcinków, obsadę też już dobrałem. Awdar i Vanessa w serialu będą rodzeństwem. :)

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

W realu mam tylko brata ;) Kim bede z zawodu/

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Będziesz właścicielem firmy zajmującej się krytyką filmową i serialową.

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Kapitalista, super.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Czarnym charakterem będzie niejaki Krzysiu z tego forum, tyle, że jako Kristopher.

ocenił(a) serial na 2
elmoo_filmweb

żebyś mi nie dał jakiegoś ciapowatego typa haha

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Ja również proszę o rolę! A Krzysiu bardziej nadawałby się na następcę Maciusia niż na czarny charakter:P

ocenił(a) serial na 6
czarownica_kat

Gdzie ja was wszystkich pomieszczę ?! :D Chcesz się nazywać Kat ? Bo chyba nie czarownica :D

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Jestem otwarta na pomysły scenarzysty:P

ocenił(a) serial na 3
czarownica_kat

AAA możesz mnie spiknąć z andre_ -lubię go:D

ocenił(a) serial na 6
czarownica_kat

Andre też już ma swój wątek miłosny :D Ale pomyślę :)
Nie wiem co z Tweety, Repulsion, Jordan i MakaPaka czy jakoś tak :D

ocenił(a) serial na 6
czarownica_kat

A Pani jaką chciałaby aktorkę ? :D

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

Ale mogłaby być czarownicą ;)

Mało znanym w naszym kraju faktem jest to, że, choć my się śmiejemy z Mody na Sukces m.in. przez jej nieprawdopodobieństwo (zmartwychwstania, szybko rosnące dzieci itd.), to w Stanach jest to najbardziej realistyczna Suop opera. W innych takie rzeczy, jak podróże w czasie, klonowanie i właśnie zloty czarownic, takich prawdziwych, na miotłach, są na porządku dziennym.

ocenił(a) serial na 6
Awdar

Hmm Awdar podsunąłeś mi pewien pomysł. :D

ocenił(a) serial na 3
elmoo_filmweb

omg:P Możesz mi kogoś dobrać na podstawie zdjęcia na blogu:P

elmoo_filmweb

"Małe info: Serial będzie nazywał się "Filmwebowcy" i swoją premierę będzie miał we wrześniu. Napisałem 5 odcinków, obsadę też już dobrałem. Awdar i Vanessa w serialu będą rodzeństwem"

Włączam dziś temat "Użytkownicy" i takich rzeczy się dowiaduję ;)
Że będę jedną z bohaterek serialu. Ojej :D:D

ocenił(a) serial na 6
elmoo_filmweb

A może macie jakiś inny pomysł, gdzie możemy pracować i co nas będzie łączyć ? Może jednak coś związanego z "Klanem" ? :D Jeśli macie jakieś pomysły, dzielcie się ! :)

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Ja mogę pracować w aptece, czyli będę chodzić po domu z filiżanką kawy i mówić, jak to ciężko pracuję i że zaraz muszę zmienić panią Marię (najprawdopodobniej jest ona manekinem, którego wystawia się w oknie). Oczywiście nikt mnie nigdy w tej aptece nie widział. Będę osobą, która zawsze służy radą, wie wszystko najlepiej, jest dobra i mądra i wszyscy chcą być taka jak ja :D

ocenił(a) serial na 3
elfijka

Skoro twoim archetypem jest Elżunia, to ja mogę przyjąć Monikę, z jej mroczniejszych czasów:P

ocenił(a) serial na 10
czarownica_kat

:D Ach, tylko jeszcze KONIECZNIE muszę mieć kogoś do pomocy w prowadzeniu domu, bo zarobiona jestem :D

ocenił(a) serial na 6
elfijka

Chodziło mi raczej o jakiś klub fanów serialu "Klan" :D sam nie wiem :D Możemy być po prostu projektantami mody, jak w Modzie Na Sukces i mieć dom mody ;) Chyba, że podsuniecie mi lepszy pomysł :)

ocenił(a) serial na 10
elmoo_filmweb

Możemy być megabogatymi młodymi ludźmi, którzy nie muszą pracować i którzy mają wszystko markowe i jedzą w drogich restauracjach. A naszym jedynym problemem jest to, aby zdążyć na nowy odcinek "Klanu".