Kto tu jest taki ze stałych forumowiczów Klanu ? Na pewno Awdar, Vanessa, eva, andre_, elfijka,
hitek, isil, ja, krzysiek... kto jeszcze ?
Ja kiedyś na srio myślałem o serialu o ludziach z jakiegoś forum internetowego ;)
Ja już robię jeden o fanach Mody Na Sukces. Teraz zrobię o nas. Awdar, będziesz głównym bohaterem. :D
Nie wiem czy mogę tu dać link. Ogólnie to zaczęło się wszystko w 2009 roku w księdze fanów na pewnej stronie. Potem ta strona została zamknięta i zmieniliśmy miejsce, teraz jesteśmy na takiej jakby własnej stronie.
Nie, kiedyś pisałem, ale dawno. Coś takiego jak fikcyjne seriale robione na forach MnS ma bardzo długą historię, sięgającą 2006 r.
Masz gdzieś zapisane odcinki ? Chętnie poczytałbym. Możemy wspólnie robić serial o nas.
Teraz już nie mam czasu i zapału ;) Tu możesz to poczytać, inny nick, ale to wciąż ja ;)
http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=3302
http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=6799
http://www.trek.pl/forum/index.php?showtopic=6800
Swoją drogą nawet dobrze nie pamiętam o czym to było ;)
Widzę, że Ty pisałeś cały scenariusz. Nieźle. Czasu dużo na pisanie nie trzeba, a moglibyśmy coś wymyślić. ;)
Sorry, ale nie.
Swoją drogą jak to teraz przeczytałem, to aż się łezka w oku kręci ;) Miałem pomysł na dwadzieścia kilka odcinków, ale już prawnie nie pamiętam.
No ok ;) Może jeszcze coś napiszesz. Nie chciałbyś być reżyserem, albo scenarzystą ?
90% z nas byłoby lepsze niż obecni scenarzyści Klanu ;) Pewnie, że bym chciał żyć z pisania, ale w Polsce to robi może 50 osób, więc małe szanse ;)
Zapewne tak... no widzisz, bo ja mam takie marzenia, iść na studia scenariopisarskie i zostać scenarzystą. ;)
Jupi :D Zawsze chciałam być sławna :D Wszyscy wybili się dzięki "Klanowi", to dlaczego MY byśmy nie mieli? :D
Ja jestem nowym forumowiczem, ale nasz serial oglądam od 1997, więc chyba się nadaję.
A po co Ci znac moj wiek? Dobra napisze hehe. Rocznik 91. Pewnie avek mylacy, ale to z sentymentu wstalilem, bo kiedys na rtl7 to anime leciało, pamieta kto? Xd
Raczej imię :D Boguś, jaką Ci dać rolę w serialu ? :D Jeszcze zapomniałem o Repulsion...
Repulsion? Odpycha cie moje imię? Mi się zdaje normalne. Lepiej takie, niż np Tobiasz, czy Bożydar Xd
Nie odpycha. Po prostu jest rzadkie, jeśli chodzi o obecne czasy. A zapytałem, bo nie wiedziałem czy Ci dawać rolę młodego chłopaka czy dziadka :D
Zobaczymy. Małe info: Serial będzie nazywał się "Filmwebowcy" i swoją premierę będzie miał we wrześniu. Napisałem 5 odcinków, obsadę też już dobrałem. Awdar i Vanessa w serialu będą rodzeństwem. :)
Czarnym charakterem będzie niejaki Krzysiu z tego forum, tyle, że jako Kristopher.
Ja również proszę o rolę! A Krzysiu bardziej nadawałby się na następcę Maciusia niż na czarny charakter:P
Gdzie ja was wszystkich pomieszczę ?! :D Chcesz się nazywać Kat ? Bo chyba nie czarownica :D
Andre też już ma swój wątek miłosny :D Ale pomyślę :)
Nie wiem co z Tweety, Repulsion, Jordan i MakaPaka czy jakoś tak :D
Ale mogłaby być czarownicą ;)
Mało znanym w naszym kraju faktem jest to, że, choć my się śmiejemy z Mody na Sukces m.in. przez jej nieprawdopodobieństwo (zmartwychwstania, szybko rosnące dzieci itd.), to w Stanach jest to najbardziej realistyczna Suop opera. W innych takie rzeczy, jak podróże w czasie, klonowanie i właśnie zloty czarownic, takich prawdziwych, na miotłach, są na porządku dziennym.
"Małe info: Serial będzie nazywał się "Filmwebowcy" i swoją premierę będzie miał we wrześniu. Napisałem 5 odcinków, obsadę też już dobrałem. Awdar i Vanessa w serialu będą rodzeństwem"
Włączam dziś temat "Użytkownicy" i takich rzeczy się dowiaduję ;)
Że będę jedną z bohaterek serialu. Ojej :D:D
A może macie jakiś inny pomysł, gdzie możemy pracować i co nas będzie łączyć ? Może jednak coś związanego z "Klanem" ? :D Jeśli macie jakieś pomysły, dzielcie się ! :)
Ja mogę pracować w aptece, czyli będę chodzić po domu z filiżanką kawy i mówić, jak to ciężko pracuję i że zaraz muszę zmienić panią Marię (najprawdopodobniej jest ona manekinem, którego wystawia się w oknie). Oczywiście nikt mnie nigdy w tej aptece nie widział. Będę osobą, która zawsze służy radą, wie wszystko najlepiej, jest dobra i mądra i wszyscy chcą być taka jak ja :D
Skoro twoim archetypem jest Elżunia, to ja mogę przyjąć Monikę, z jej mroczniejszych czasów:P
:D Ach, tylko jeszcze KONIECZNIE muszę mieć kogoś do pomocy w prowadzeniu domu, bo zarobiona jestem :D
Chodziło mi raczej o jakiś klub fanów serialu "Klan" :D sam nie wiem :D Możemy być po prostu projektantami mody, jak w Modzie Na Sukces i mieć dom mody ;) Chyba, że podsuniecie mi lepszy pomysł :)