PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35709
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Złote Pielmienie 2014

ocenił(a) serial na 10

Korzystając z okazji iż w tym roku nie zobaczymy już ani jednego odcinka Klanu, postanowiłem już teraz wystartować wzorem roku poprzedniego, z drugą edycją naszego plebiscytu. Oto kategorie. Jeśli ktoś ma pomysły na nowe, może śmiało je podawać. Do niektórych kategorii pozwoliłem sobie dopisać krótkie wytłumaczenie aby dla wszystkich było jasne, czego dotyczy dana nominacja. Głosy możecie oddawać do końca kalendarzowego roku. Zaznaczam jednak iż jeśli będę widział, że wszyscy chętni oddali już głos, wtedy gala wręczenia odbędzie się szybciej. Dlatego radzę wotować od razu a nie czekać na ostatnią chwilę. Przypominam także, iż w każdej kategorii oddajemy głos na tylko jedną opcję. W przypadku gdy ktoś poda więcej, pod uwagę zostanie wzięta nominacja pierwsza z brzegu.

-Najgorsza kreacja męska
(oceniamy grę aktorską)
-Najgorsza kreacja żeńska
(oceniamy grę aktorską)
Najgorsza kreacja dziecięca
(oceniamy grę aktorską)
-Najbardziej nielubiana postać w serialu
(nie oceniamy tu gry ale po prostu nominujemy postać, którą z różnych względów najbardziej nie lubimy)
-Najgorszy debiut
-Najgorsza ekranowa para
-Najgorszy wątek
-Najgorsza scena
-Najgorsza decyzja
- Nagroda specjalna za całokształt gry w Klanie
(Kategoria specjalna gdzie oceniamy postacie nie tylko w 2014 r. ale także na przestrzeni lat)

lach

Gratulacje, lach! Naprawdę super to wszystko zrobiłeś, serio.
Wspaniale ten plebiscyt zorganizowałeś, wspaniale wyreżyserowałeś i poprowadziłeś galę oraz ją opisałeś.
Cieszę się, że zagłosowałam w tym plebiscycie, a potem mogłam być gościem na tej przezabawnej gali.
Gratuluję również laureatom ;))

Emocje lepsze niż na amerykańskich Oscarach.
Kto wie, może po świetnym poprowadzeniu tej gali, Amerykanie poproszą Cię o prowadzenie tegorocznych Oscarów :D

Mam nadzieję, że po gali "Klucze na Sadybę 2014" będzie jakieś after party. Catering może być z Rosso ;)

ocenił(a) serial na 10
Vanessa100

Dzięki :)
Kto wie. Jestem w trakcie negocjowania z kilkoma gwiazdami. O imprezie też pomyślę :D.

lach

Nagroda dla Julii miała pozytywny wydźwięk bo wyszło na to, że jest lubiana. Powinna tym pierogiem rzucić w scenarzystę siedzącego na widowni.

ocenił(a) serial na 6
Iwantcandy

Miejmy nadzieję, że wątek Julii wróci. Ewentualnie niech uprzykrzy teraz komuś innemu życie, może Monice. Zawsze może wrócić też wątek romansu jej i Michała.
Iwantcandy, jeszcze jedno. Wysłałem zaproszenie, ale nie akceptujesz, pytanie mam, czy chciałabyś dołączyć do serialu "Filmwebowcy"? Bo zauważyłem, że dość często się udzielasz, a nowe osoby zawsze mile widziane. ;)

elmoo_filmweb

Właśnie to zrobiłam choć wydawało mi się, że akceptowałam już wczoraj. A odnośnie serialu to... Napisze na Priv

lach

Co za cudo:) Aż się wzruszyłem, zwłaszcza że ujrzałem swoich faworytów przy kilku nagrodach. Gratulacje dla Prowadzącego - Lacha za wspaniałą galę oraz oczywiście dla wszystkich laureatów!

użytkownik usunięty
lach

-Najgorsza kreacja męska - Malarz
-Najgorsza kreacja żeńska - Beata
-Najgorsza kreacja dziecięca - Pedro
-Najbardziej nielubiana postać w serialu - Halszka
-Najgorszy debiut - Leopold
-Najgorsza ekranowa para - Beata i Rafalski
-Najgorszy wątek - Romans Moniki i malarza
-Najgorsza scena - Jasiek który uprawia sex z Ramoną wyrzuca matkę z pokoju.
-Najgorsza decyzja - Praktycznie całkowity brak żałoby po Krystynie
-Nagroda specjalna za całokształt gry w Klanie - Beata