PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=38927}

Klan

1997 -
2,8 36 tys. ocen
2,8 10 1 35709
1,9 13 krytyków
Klan
powrót do forum serialu Klan

Mam pytanie. Wie ktos moze jak sie nazywa aktor grajacy Maciusa LubicZ? Mam wazna sprawe, a nie chce mi sie z powodu jednej osoby ogladac tyle nazwisk i bohaterow. Z gory dzieki

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 1

ha ha ha ;// chojrak (?) ;|............................ .............................. .............................. .............

ocenił(a) serial na 1

Co ci ? On nie naśmiewa się z jego choroby tylko z gry aktorskiej bądź z postaci którą gra... Sam jesteś wielki cwel!
Tylko dla tego że ktoś jest niepełno sprawny nie znaczy że nie może grać zabawnej postaci...

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 1

Czyli twoim zdaniem jak ktoś jest niepełnosprawnyw to może być wyłącznie postacią smutną i powarzną... Toż to bez sensu!

ggk___

Zgadzam się z tym. Ale nie rozumiecie, że ona sobie z Piotra Swenda po prostu zakpiła. Ja oglądając '' Klan'' [raz na tydzień] czasami widzę Maciusia i mam uśmieszek na twarzy, ale tylko dlatego, że jest zabawny i sympatyczny ale nie wyśmiewam się z jego choroby. Proszę nie przezywajcie Downów bo to o was baaaaaaaaaaardzo źle świadczy,

kazya

Voight szacunek nalezy sie kazdemu, ty tego nie okazujesz jadac kogos od suk nie wiedzac co mial on na mysli. mnie tez smieszy Macius a to ze jesty chory wspomaga to!!:) ale nie smieje sie z choroby tylko z postaci wiec luz. bo z choroby sie smiac to prymitywizm. nara

ocenił(a) serial na 1
ggk___

"..bądź z postaci jakiej gra." A gra osobę niepełnosprawną, mózgu. Nawet z postaci fikcyjnych nie należy się w taki sposób wyśmiewać.

ocenił(a) serial na 1
Vannes

Oj wyluzujcie ludzie. Każdego się powinno traktować z szacunkiem a w szczególności osoby niepełno sprawne. A tak apropo to ktoś sobie zarcik zrobił :P

http://d21.yousendit.com/D/05XDIBWEIXLR00WPDNIYMP3303/renamed_NottiNoizLimeScale Rokkyu-CoSieStao-(JakToZamknietaMix).wmv [d21.yousendit.com/D/05X ...]

ocenił(a) serial na 1
Vannes

Nie chodziło mi o chorobę filmowego Maciusia. Po prostu nie przypadła mi do gustu jego postać grana w "Klanie" ;/

ocenił(a) serial na 1
lentilha

A tak poza tym to jak najbardziej z szacunkiem traktuję osoby niepełnosprawne. Ludzie! Po jednym źle zinterpretowanym przez Was poście oceniacie człowieka... :|

lentilha

To przykre ze ludzie w taki sposob postrzegaja piotrka alias macka. Nabijac to sie mozna z Kai Paschalskiej bo to jest dopiero porazka. Przyzam sie szczerze ze utwor techno (?) "co sie stao" mnie rozbawil, ale nie ze wzgledu na jego osobe, innymi slowy: ktokolwiek z klanu i nie tylko zostalby zremiksowany prawdopodobnie by mnie to smieszylo :)