Mam pytanie. Wie ktos moze jak sie nazywa aktor grajacy Maciusa LubicZ? Mam wazna sprawe, a nie chce mi sie z powodu jednej osoby ogladac tyle nazwisk i bohaterow. Z gory dzieki
ha ha ha ;// chojrak (?) ;|............................ .............................. .............................. .............
Co ci ? On nie naśmiewa się z jego choroby tylko z gry aktorskiej bądź z postaci którą gra... Sam jesteś wielki cwel!
Tylko dla tego że ktoś jest niepełno sprawny nie znaczy że nie może grać zabawnej postaci...
Czyli twoim zdaniem jak ktoś jest niepełnosprawnyw to może być wyłącznie postacią smutną i powarzną... Toż to bez sensu!
Zgadzam się z tym. Ale nie rozumiecie, że ona sobie z Piotra Swenda po prostu zakpiła. Ja oglądając '' Klan'' [raz na tydzień] czasami widzę Maciusia i mam uśmieszek na twarzy, ale tylko dlatego, że jest zabawny i sympatyczny ale nie wyśmiewam się z jego choroby. Proszę nie przezywajcie Downów bo to o was baaaaaaaaaaardzo źle świadczy,
Voight szacunek nalezy sie kazdemu, ty tego nie okazujesz jadac kogos od suk nie wiedzac co mial on na mysli. mnie tez smieszy Macius a to ze jesty chory wspomaga to!!:) ale nie smieje sie z choroby tylko z postaci wiec luz. bo z choroby sie smiac to prymitywizm. nara
"..bądź z postaci jakiej gra." A gra osobę niepełnosprawną, mózgu. Nawet z postaci fikcyjnych nie należy się w taki sposób wyśmiewać.
Oj wyluzujcie ludzie. Każdego się powinno traktować z szacunkiem a w szczególności osoby niepełno sprawne. A tak apropo to ktoś sobie zarcik zrobił :P
http://d21.yousendit.com/D/05XDIBWEIXLR00WPDNIYMP3303/renamed_NottiNoizLimeScale Rokkyu-CoSieStao-(JakToZamknietaMix).wmv [d21.yousendit.com/D/05X ...]
Nie chodziło mi o chorobę filmowego Maciusia. Po prostu nie przypadła mi do gustu jego postać grana w "Klanie" ;/
A tak poza tym to jak najbardziej z szacunkiem traktuję osoby niepełnosprawne. Ludzie! Po jednym źle zinterpretowanym przez Was poście oceniacie człowieka... :|
To przykre ze ludzie w taki sposob postrzegaja piotrka alias macka. Nabijac to sie mozna z Kai Paschalskiej bo to jest dopiero porazka. Przyzam sie szczerze ze utwor techno (?) "co sie stao" mnie rozbawil, ale nie ze wzgledu na jego osobe, innymi slowy: ktokolwiek z klanu i nie tylko zostalby zremiksowany prawdopodobnie by mnie to smieszylo :)