jeszcze się doczekamy Eli i Krysieńki- pierwsze cheerleaderki rzeczpospolitej polski
I tak swoją drogą jestem ciekawa tych wywiadów Michała z piłkarzami.Podejdzie taki Koparkowy do Ozila,albo Iniesty i się spyta jak się panu kopało...
michal to jeszcze ale podejdzie martusia i sie zacznie pytac jakich perfumow pan uzywa.. sa takie sexy ;d
no właśnie,ja też pamiętam że trochę grał,nawet miał szanse zagrać w Bundeslidze.Ale żeby miał grać w kadrze,to nie pamiętam.
Michał grał w młodzieżowej reprezentacji Polski. Był wtedy zawodnikiem Sparty Stec, a był to rok 1997. Potem chciał odejść z klubu, pobili go, i tak się skończyła jego przygoda z wielką piłką.
HAAAA, pamiętam jak chodził o kulach (wtedy grał go jeszcze Wieczorkowski) i jak wstał i zaczął chodzić jak to wszyscy przeżywali :D Wg mnie Wieczorkowski o wiele lepiej pasował do roli Michała.
Chyba grał w młodzieżówce
Miał wyjechac do HSV ale dostał manto od kiboli
Miał też wtopę z dopingiem
A najlepiej to Jurek próbował sprzedac go do Szczecina
Jurek dostał w oko od jakiegoś karka
Zazdroszczę takiej pamięci :)
ja tylko pamiętam,że Michał miał wyjechać do Niemiec,ale potem dostał łomot od kibiców i tyle z tego wyjazdu było.
Ale ciekawa jestem tych jego wywiadów na EURO.W ogóle wczoraj Zytka jakiego focha strzeliła,jej kariera dziennikarki na EURO też wydaje się atrakcyjna,mimo,że o piłce nie ma zielonego pojęcia.Ale skoro tancerka Marta może,to czemu nie...
Zytka zamiast codziennie dziękować że Michał nie kopnął jej w d... po tym co mu zrobiła to zaczyna już rościć sobie jakieś pretensje.
A EURO będą mogli zgrabnie ominąć bo chyba jeszcze parę odcinków i przerwa.
Ciekawa jestem czy Marta zbjeruje Michała, bo znając Klan to tak się zapowiada.P W ogóle to jakaś parodia, ten związek Michała z Zytką.
Kurcze szkoda, że szykuje się przerwa, jak my wytrzymamy bez klanu do września??
Nie do HSV ale do Werderu Brema, grałby pewnie z Ozilem i z Klose swego czasu:D
nie no Ozil jest chyba dużo młodszy,przecież on ma dopiero niespełna 24 lata.Za to z Klose jak najbardziej mogliby się spotkać.
Klose to dla mnie volksdeutch
Proponowali mu grę dla Polski ale powiedział Nein!!!
Szczególnie że w żadnym polskim klubie w piłkę nie grał, a wyjechał do Niemiec jako dziecko.
No folksdojcz jak nic ;)
Wiesz skoro czuł się Niemcem to ja to rozumiem,nikt na siłę w reprze grać nie musi.
Swoją drogą wszyscy mają za złe,że Miro i Podolski grają dla Niemiec,a jednocześnie krytykują Polańskiego i Boenischa,że wybrali jednak Polskę.I jak tu nam dogodzić...
Ale mam wrażenie, że Polacy bardziej szanują Podolskiego za jego stosunek do naszego kraju...Klose zawsze z największym zaangażowaniem śpiewa niemiecki hymn:)
bo sytuacja z Podolskim była trochę inna.To PZPN dał dupy i olał Łukasza,a on dość często deklarował,że chce grać dla nas.Nawet chyba Tomasz Kłos angażował się w tą sprawę.Poza tym Łukasz nigdy nie krył się ze swoim pochodzeniem,w przeciwieństwie do Klose.Ten to jest bardziej niemiecki od prawdziwego Niemca.
Bez przesady, widziałem parę wywiadów z Klosem i się jakoś nie wypierał, a nawet mówił po polsku.
Ja po prostu mam wrażenie że wkurzają go pytania typu "kim się pan czuje" itp. Mnie by zresztą też wkurzały na jego miejscu. A pretensje co najwyżej można mieć do jego rodziców. Matka nawet w reprezentacji Polski grała w ręczną. Zabrali dzieciaka do Niemiec jak miał chyba 8 lat, to kim on ma się czuć ?
Zgadzam się z Tobą,ja tam nie mam pretensji do Klose,że woli grać dla Niemiec.W końcu tam się wychował i przede wszystkim wyszkolił piłkarsko.Tak samo nie przeszkadza mi to,że w naszej kadrze grają zawodnicy którzy wychowali się w Niemczech,czy we Francji.Taka jest współczesna piłka i trzeba się z tym pogodzić.
Dokładnie.
Mnie zawsze wkurzają ci którzy siedząc w fotelu wiedzą lepiej co dany zawodnik powinien zrobić igdzie oraz dla kogo grać.
Podolski nie wstydzi się polskości
A co do Polańskiego i Boenischa to krytykuje go Tomaszewski
w 1995 roku prowadził ŁKS w meczu z Rakowem ale tak kibice go zwyzywali że zwinął manatki
Przez tą swoją czupurność był chyba 2 lub 3 razy żonaty
Ostatnio mu wypomnieli że był konsultantem SB
Tomaszewski tylko dlatego istnieje. Dobrze wyczuł że media uwielbiają takie "kontrowersyjne" postacie i na tym jedzie. Przecież gdyby mówił że kadra jest ok, i że będzie kibicował licząc na dobry wynik, to by go nigdzie nie zapraszali. A tak ciągle gdzieś się łapie - jak nie TVN to TVP, albo inny Polsat.. I pewnie w następnej kadencji znów będzie posłem.
Mogli by go do USA wysłać teraz żeby zaprotestował przeciw bzdurze jaką palnął ostatnio Obama.
A tymczasem (żeby być w temacie sportu) Aga Radwańska pogoniła znów Venus Williams :)
A Łukasz Kubot pogonił Francuza i coraz większe szanse na pojedynek z Federerem :)
No to może wtedy pokażą go w głównym Eurosporcie.
A póki co zdaje się że już sobie zaprewnił grę na IO w Londynie.
tak,występ na Igrzyskach w Londynie ma już pewny.Myślę,że z Isią w mikście mieliby duże szanse na medal.
Iśka zdaje się ma trzech partnerów do wyboru. I wszyscy trzej to znakomici debliści więc szansa na medal w mikście duża.
Oj tak oj tak
Jarosław Polske Zbaw,.Anna Fotyga.Antek Policmajster Macierewicz, i Jan Tomaszewski to idealna drużyna
Wstyd sie przyznac ale raz głosowałem na PIS w 2001 roku
Potem tylko PO aż do ostatnich wyborów gdzie wiedziałem że wygrają to zagłosowałem na Ruch Palikota
ja chyba zacznę głosować na Muminki,bo w naszym parlamencie wszystkie partie są siebie warte.W końcu ile razy można wybierać między mniejszym,z większym złem...