jeszcze się doczekamy Eli i Krysieńki- pierwsze cheerleaderki rzeczpospolitej polski
I tak swoją drogą jestem ciekawa tych wywiadów Michała z piłkarzami.Podejdzie taki Koparkowy do Ozila,albo Iniesty i się spyta jak się panu kopało...
Jak to dobrze,że za marzenia nie trzeba płacić.Raczej trudno oczekiwać,żeby BVB puściła swego trenera,który odwala tam na prawdę kawał dobrej roboty :)
Ale generalnie myślę,że opcja niemiecka byłaby dla nas całkiem niezła.Może Lothar Matthäus,kiedyś nawet coś wspominał,że z chęcią popracowałby z polską kadrą.
Ok, zobaczymy co czas przyniesie, nie chcę być przesadnym optymistą, bo to przynosi pecha naszej reprezentacji, więc pewnie selekcjonerem zostanie Maciej Skorża... z drugiej strony zauważyłem, że wszyscy tutaj troszeczkę odbiegli od tematu Klanu xD
Skrytykowałam polskich piłkarzy, bo zasłużyli. Ale wcale ich nie skreślam na amen.
Mam nadzieję, że w eliminacjach do mundialu lepiej sobie poradzą. W meczu z Rosją mnie pozytywnie zaskoczyli. Grali super, normalnie dumna z nich bylam. W meczu z Czechami byli tragiczni - nie wiem co im się wtedy stało, ktoś na nich urok rzucił czy co? :P
Oby zawsze grali tak jak z Rosją
Polacy i Ukraińcy świetnie sobie poradzili z tym przygotowaniem Euro 2012. Bałam się, że to będzie kompromitacja, a tu wprost przeciwnie. Szkoda tylko, że ani my ani oni nie wyszliśmy z grupy. Trochę to zepsuło urok Euro.
mi uroku EURO nie popsuło,bo ogólnie turniej stoi na wysokim poziomie.Jasne,że wolałabym dalej oglądać naszych w turnieju,ale mówi się trudno.Ukraińców mi nie żal,bo liczyłam na Francję.A i mecz Anglia-Włochy zapowiada się ciekawiej niż ewentualny mecz Włochy-Ukraina.
A dzisiaj liczę na zwycięstwo Portugalii :)
To może tak nie było ? Większość polskich kibiców to tacy zakłamani malkontenci jak Ty, gdy naszym piłkarzom coś wychodzi to jest euforia i wszyscy się cieszą, natomiast po każdej porażce "wypierają się" naszej reprezentacji, jojczą, wyzywają ich od patałachów i nieudaczników a sami pewnie nie wytrzymaliby 15 minut na boisku... Co do samej gry to prawie zawsze jest tak, że jeśli Polacy popełnią błąd to przeciwnik potrafi go wykorzystać a na odwrót niestety już nie ... I to chore założenie: "musimy wyjść z grupy a później to już wszystko jedno" ja pier... to ma być cel ? Trzeba walczyć o mistrzostwo wtedy uda się zrealizować przynajmniej tą pierwszą ambicję
Ja po prostu stwierdziłam fakt, napisałam prawdę i tyle. Skrytykowałam ich, bo na to zasłużyli. Kibice to wystarczająco ich wspierają, jeszcze po tym odpadnięciu sporo kibiców przyszło na spotkanie z kadrą i krzyczeli "Dziękujemy".
"Sami pewnie nie wytrzymaliby 15 minut na boisku" - no nie wytrzymalibyśmy. Ale oni są piłkarzami, to ich praca, za którą dostają świetną kasę, więc niech się przykładają. Bo kondycję mają słabą.
Ja wcale nie skreślam ich na amen. Oby zawsze grali tak super jak z Rosją. Wtedy pokazali, że mają potencjał
Zgadzam się, że Grzegorz Lato musi odejść, chyba każdy tak uważa i to nie od dziś. piłkarzem był bardzo dobrym, ale na stanowisku prezesa PZPN-u "skiksował" za wiele razy :) Mam nadzieję, że teraz nie będą oszczędzali i na miejscu selekcjonera nie znajdzie się jakiś nieudacznik, tylko trener światowej klasy... np. Jose Mourinho xd Ciekawe też jakby Jan Tomaszewski sprawdził się w roli szkoleniowca, wiem, że nie ma w tym żadnego doświadczenia, ale z jego zapałem kto wie, może Polska zdobyłaby mistrzostwo świata :D
z Tomaszewskim to my nawet z Burkina Faso nie wygramy :)
A Jose Mourinho niech lepiej zostanie w Realu Madryt,bo już od 10 lat liczę na zwycięstwo Królewskich w Lidze Mistrzów.Tylko Mou jest moją nadzieją na to,że Real w końcu wygra LM:)
Ale z tego co wiem jest kilku trenerów z zagranicy np.Benitez(chociaż tego bym nie chciała),Scolari,Capello-ale PZPNu na nich nie stać,więc wybiorą pewnie jakiegoś Fornalika,Skorżę czy Kasperczaka...
Pewnie czuje się godnym następcą ;)
Ciszewski też się mylił ale jaki potrafił stworzyć klimat :)
Dr.Koziełło to pi..a nie kibic
Taki ciapciak to nawet piknika wkurzy
Już tą jego slubną bardziej widzę jako kibica
ale slyszalem ze niezly ruchacz z niego w zyciu prywatnym taka ciapa kto by pomyslal