lekko strawny i powiedziałabym fajny. zastanawia mnie jedno dlaczego taki ładny aktor(smith) w tym filmie ugania sie za taką brzydulą fioną????przecież ona jest brzydka! A wy jak myślicie fiona jest ładna czy brzydka?
a wiesz, że "kilnika..." znowu leci na tvp 2? Nie orientuje się dokladnie o której, ale mniej więcej przed południem. Świetnie, bo kocham ten serial :) oglądałam go rok temu na wakacjach, a później jeszcze na "zig zapie" więc nie wiem czy "dam radę" znów go obejrzeć, ale i tak uważam, że jest świetny.
tak wiem że klinika pod kangurem leci na tvp2 nawet dzisiaj oglądałam pierwszy odcinek o godzinie11:35
Jutro będzie o godzinie 12.00 , w środę o 11:55 , a w czwartek o 12:00
miłego oglądania życzę:-)
fiona jest obrzydliwa ja juz gdzies mowilem ze jak ja zobaczylem to mi sie wymiotowac zachcialo;/;/
to że Smith'y ugania się za "Samotną Fioną" to jeszcze, ale kto powiedział, że ta Agi jest ładna ?????
Miller nie ma zupełnie gustu (na szczęście w 2 sezonie to się zmieni :))
"2 sezonie" czyli od 14 odcinka. W sumie to obie są hmm....dosyć ładne, ale żeby sie zachwycać jak Miller jak zobaczył Agi, jak jechała samochodem w pierwszym odcinku?? "WOW!!" bez przesady, u nich w szkole było tyle ładnych dziewczyn np.Miranda, Alison [tak sie nazywała??hehe]
I taka mała dygresja: uwielbiam Douglasa Smitha [teraz ogladam go w Big love], jest dla mnie takim typem idealnego chłopca ale aktorstwem to on nie grzeszy. Najlepiej gra hmm...Richard? Jade? tak, chyba oni...
dla mnie smith urodą nie grzeszy... ale tylko dla mnie, wiec bez bulwersów! :)
Najbardziej z całego serialul ubię toma i millera (richard wilson ma urodziny tego samego dnia co ja :) jestem dumna :))
a z dziewczyn...hm... fiona jest taka sobie, aggie też-ale właśnie aggie lubię najbardziej-na pierwszy rzut oka straszny z niej kujon...ale to tylko pozory :)
Dokładnie to tylko pozory :) Ja natomiast bardzo lubię ten serial... choć smiać mi się chciało z tego ostatniego odcinka, który sama nazwałam "pocałunki" hehe :) Raylie i Fiona, Aggie i Peter... to było takie komiczne... :). Albo dzisiejszy odcinek kiedy Raylie czytał gazetę a jego wujek sypał aluzjami, że pewnie Fionie jest ciężko... w tej scenie Raylie był słodki... a oprócz tego to nie jest zły... :)
Ta scena byłą piękna! =] Uwielbiam humorki tego serialu, np. "Czy wiedziałaś że Panama od tył€ to amanap? Tak....to pytanie na pewno będzie na egzaminie..." =]hihi
Hmm.. tak, ja też to lubię ;). Ale jednak mi się njb podobała scena, kiedy wujek Rayliego robił te podchody, aby odprowadził Fionę. A Raylie siedzi z słodką minką czytając gazetę hehe :). To było dobre. To mi się podobalo. Śmiać mi się też chciało z tego tekstu Raylie'ego: "Wydaje mi się, że te wszystkie moje nieszczęścia były po to, abym mógł tu przyjechać do Australii po ten pocałunek" - to było po pierwszym pocałunku Raylie'go i Fiony ;).
Pozdrowienia :)
On co chwilke robi słodką minke :D
mi sie najbardzuiej podobało ...
jak z millerem byli nad rzeka i Reilly sie upił .. :D
"Chce zamieszkać na twoim podwórku"
krzyczał do Fiony :P
xD
Haha :) To też było mocne :) A Fiona... na początku filmu była dziwna, teraz z odcinka na odcinek coraz bardziej mi się podoba jej postać. Śmiać mi się chciało też jak Aggie i Fiona śpiewały, że pocałowały chłopca w Australii ;).
Pozdrowienia :)
Czy ktoś mógłby mi streścić odcinek z środy (wczoraj) i wtorku (przedwczoraj)? Byłabym bardzo wdzięczna... :)