Skończyłem w tym miesiącu na 7 sezonie. Dalej oglądać nie zamierzam. Uważam że 4, 5, 6 i 7 sezon nie są wcale takie złe jak się powszechnie uważa. Geniusz Straffiego jest po prostu godny podziwu. Nie oglądałem jeszcze wszystkich jego kreskówek, ale nadrobie w swoim czasie. Klub Winx to jego największe dzieło i powinien być z niego dumny.
Ps. Wiedzieliście że Iginio obchodzi urodziny w tym samym dniu co Musa? 30 maja.
Oglądam ten serial od bodajże ok. 15 lat i włosy mi dęba stają, gdy widzę, co zrobiły "getta" kreskówek i produkcji "dziewczęcych" i wynikającą płytkość opinii - ten Serial uratował mnie[i osobiście wolę Sezony PO 3. - wszędzie widać postępy!...].... Ale dość o mnie; witaj w Klubie..Klubie Winx ;D Po nawyknięciu do nowej kreski 8.ego Sezonu - gdy już mogę uczciwiej oceniać - stwierdzam, iż poza tę płytką nowiną, Klub Winx nadal jest..Klubem Winx; Dziewczyny studiują/uczą się, urządzają imprezę, balują, pomagają, wskakują do walki i znów rwą się do pomocy, stanowią wzór dla innych Wróżek/Czarodziejek - "słowem", żadnych prawdziwych zmian, a już 2. odc. zapowiada się obiecująco!
Znowuż, zgadzam się z geniuszem, ale, hm, można by wiedzieć, co planujesz w takim razie od niego obejrzeć? - bo podejrzewam, że nie 'Tommy'ego i Oscara" ni 'Monster allergy'.. Sam zdecydowanie polecam PopPixie, 3 Filmy, 4 Odc. specjalne, Przeznaczenie i Świat, koniecznie!, Przeznaczenie a Przyjacielowi podobali się jeszcze Gladiatorzy Rzymu. :) [Mnie to jeszcze czeka . ] Poza tym jeszcze 'Mia i ja' oraz przepraszam, ale nie mam pojęcia czy 'Regal Academy' ma jakiś Polski tytuł, tak samo '44 gatti'...Ach!, jeszcze Huntik!
Cokolwiek byś nie oglądał, przyjemnego oglądania i tylko nie zapomnij bawić się dobrze ;
P.S. Och! :O, (Zweryfikowałem i...)miło wiedzieć, może lepiej zapamiętać..Dziękuję!