Chociaż z większą przyjemnością oglądałam Usta Usta to powiem szczerze, że lubiłam oglądać ten serial i trochę szkoda mi było jak zakończyło się wszystko na 1 sezonie. Wydaje mi się, że w polskiej telewizji brakuje takich seriali, gdzie bez skrępowania można posłuchać na każdy temat. Szczerze to mam już dość wszelkiego rodzaju Klanów, M jak miłość, Barw szczęścia gdzie wszystko jest "na jedno kopyto" a film który odbiega od utartego schematu "drętwych rodzin" z góry skazany jest na porażkę.. . I szczerze mówiąc mało mnie obchodzi to że prawniczka jeździ na rowerze i nie ma super samochodu jak niektórzy zarzucają. Bo czy wszystko musi być zawsze takie prawdziwe? Może czasami warto usiąść przed telewizorem czy komputerem właśnie po to żeby oderwać się od tej rzeczywistości?
Cieszę się że ma być 2 sezon bo przynajmniej teraz kiedy skończyło się "usta usta" będzie można od czasu do czasu zrelaksować przy tym filmie i miło spędzić 40 minut.
Zgadzam się z Tobą. Uwielbiałam Usta usta i bardzo żałuję, że się skończyło, bo był to naprawdę bardzo fajny, ciepły i czasami zabawny serial taki inny niż pozostałe. Mnie także dołują te wszystkie seriale typu M jak miłość i Klanów. Po cholerę tyle czasu je ciągną, a o grze aktorskiej już tam nie wspomnę... A czy masz jakieś wiarygodne informacje na temat drugiego sezonu KSD? Bo jak na razie zamiast Usta usta będzie Doktor House