Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78478
7,0 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

(NIE)WIARA BRENNAN

użytkownik usunięty

Może wie ktoś z Was, czy jest odcinek, w którym Brennan przyznaje, że istnienie Boga jest możliwe?

Nie wiem, mnie o tym nic nie wiadomo, ale z upartością Bones, ona chyba nigdy nie przyznała, że istnienie Boga jest możliwe... Tak mi się przynajmniej wydaje... :) Może ktoś inny wie... ?
Heh... Bo jeśli kiedyś przyznała się, że istnieje taka możliwość to sama jestem ciekawa, w którym to było odcinku... :P

Pozdrawiam Wszystkich Fanów "Bones " :)

użytkownik usunięty
mara625

W jednym z odcinków powiedziała, że nie wierzy w Boga, ale rozumie tych, którzy wierzą. Pozdro

Coś chyba sobie przypominam... A to nie było w którymś z odcinków 5 sezonu ? Pozdro :)

użytkownik usunięty
mara625

Nie orientuję się za bardzo w tych wszystkich sezonach, ale to był chyba ostatni aktualny sezon na Polsacie (zanim zaczęli emitować powtórki). Pozdro

Przed powtórkami 1 sezonu emitowali 4 sezon... :) A więc to w 4 sezonie ;) Czy to nie był czasem ten odcinek kiedy prowadzili sprawę zabójstwa faceta, który zrobił sobie operacje plastyczną i został kobietą ? :P Ta osoba była duchowa... Heh... Dobrze kojarzę ? :)
Pozdro :)

użytkownik usunięty
mara625

Jak ktos by nie wiedzial to mowisz o odcinku 4x07 ;x

Heh... Czyli zgadłam ? :P:P Tak teraz sobie przypominam jak mówiła, że rozumie tych. którzy wierzą w Boga a w Jego samego nie wierzy... :P Miała pewnie na myśli samego Bootha :P :)
Pozdrawiam :)

użytkownik usunięty
mara625

Tzn ja nie wiem o czy w tym odcinku byla mowa o tej wierze , mi chodzilo tylko o to ze odcinek ktory opisujesz ze zmiana plci to byl 4x07

Aha... :) No dzięki... :) Ale podejrzewam, że właśnie w tym odcinku padły te słowa... mniej więcej oczywiście..... :P