Hej:)
Właśnie obejrzałam 21 odc. 5 sezonu i uświadomiłam sobie, że boje się obejrzeć ostatni odcinek ;/. Dlaczego? Otóż mam dziwne wrażenie, że w 22 odc. Brennan postanowi odejść z instytutu, bądź nie będzie chciała pracować z Booth'em. Doszłam więc do wniosku, że ten ostatni odcinek obejrzę, jak już pojawi się 6 sezon w necie. Wtedy po oglądnięciu 5 sezonu, nie będę cały czas myśleć co się wydarzy w kolejnym :P. Nie wiem tylko, czy wytrzymam... :P. Oby moje przeczucia co do 22 odc. były błędne :(. A i jeszcze mam takie pytanie, czy mógłby mi ktoś powiedzieć w którym odcinku Booth został porwany przez grabarza.? Bo właśnie z 21odc. się dowiedziałam, że też został uprowadzony ale sb nie przypominam, gdyż niestety nie widziałam wszystkich odcinków serialu.
Pozdrawiam wszystkich fanów :)
Żeby zacząć z szóstym sezonie, to najpierw zobacz do końca piąty sezon, bo się możesz nie połapać po pierwszych scenach szóstego sezonu. Taka moja mała rada, czy dobra, to się możesz przekonać już sama;)
Booth został porwany w czwartym sezonie. To był czternasty odcinek :The Hero in the Hold.
Pozdrowionka i miłego oglądania.
Mimo wszystko ja również radzę Ci tak jak Evi... Najpierw obejrzyj do końca 5 sezon ;) :) Ale to już jak Ty chcesz :P
Również pozdrawiam i życzę miłego oglądania :)
W necie napewno na iitv.info sa wszystkie odcinki online z napisami . A co do tematu to ja bym radzila zobaczyc ostatni odcinek pomimo tego ze sezon konczy sie masakrycznie :D
Dzięki za dobre rady:) Chciałam jednak sprostować, że miałam zamiar obejrzeć ten ostatni odcinek zanim zaczęłabym oglądać 6 sezon ale chciałam poczekać aż ten 6 sezon się pojawi, żeby po skończeniu 22 odc 5 sezonu odrazu przystąpić do następnego. Trochę zagmatwane, ale mam nadzieję że zrozumieliście:P. To zdanie w ostatnim poście mie strasznie przygnębiło:/. Masakrycznie mówisz?? Moje przeczycia być może, że są trafne. To niedobrze... I teraz nie wiem czy wytrzymam z postanowieniem nie oglądania tego odc. :P Ale nie dam się, będę silna, tylko nie wiem jak długo:P
A co do strony na której oglądam Kości to www.serialeonline.pl. Jest tam limit czasowy ale ja mam na niego sposób. Poprostu po przekroczeniu limitu rozłączam Internet i na nowo się łączę:P. Nie u wszystkich to działa, przejdzie u tych co mają zmienne IP. :D