PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

5x01

ocenił(a) serial na 7

A to Ci psikus:D serial można już oglądać:D Czyli premiera odbyła się wczoraj. Jak ktoś nie rozumie to niech policzy sobie:D

ocenił(a) serial na 7
LaraNotsil

a i owszem :D zasysam, zasysam.........................

joanna_te

PS. Gdyby ktos piosnki z tego odc poszukiwał to jest to "Fearless" Cyndi lauper.

ocenił(a) serial na 8
LaraNotsil

można oglądać :) i trzeba ! :) pierwszy odcinek nowego sezonu trzyma poziom :) brakowało mi tych gierek słownych ;)

ocenił(a) serial na 7
LaraNotsil

spodziewałam się, że będzie trochę lepszy, ale nie jestem jakoś strasznie zawiedziona czy coś, w końcu Bones to Bones ;)

ocenił(a) serial na 7
LaraNotsil

Odcinek bardzo pocieszny.... ciekawi mnie skąd takie dziwne zachowanie Temperance.

ocenił(a) serial na 10
LaraNotsil

Wiem, że się czepiam ale na początek zauważyłam kilka wpadek w serialu. Taka dziwna scena:
Bones była dźgnięta w rękę przez doktorka. A w następnej scenie nie ma nawet tej ręki zabandrzowanej. Czy to nie dziwne?

ocenił(a) serial na 10
LaraNotsil

tak dziwne z ta reka. na innym forum to byl minus jesli chodzi o odcinek. duzo osob to zauwazylo. ale ogolnie scenka sweet oczywiscie moment B&B

ocenił(a) serial na 7
Nionia

Nie za bardzo rozumiem.... a bandaż to zakłada się na bluzkę?

ocenił(a) serial na 10
LaraNotsil

Nie zakłada się na bluzkę. Tylko ona miała bluzkę bez rękawów patrz- przesłuchanie:)

ocenił(a) serial na 7
izalys

Biorąc pod uwagę, że nie działo się to w jeden dzień mogło jej się to zagoić. Zszyta rana goi się dużo szybciej niż zabandażowana. Z tego co pamiętam jak została dźgnięta skalpelem miała bluzkę A, w domu wróżki miała bluzkę B a na przesłuchaniu bluzkę C. Nie sądzę, żeby wszystko działo się w jeden dzień. Weźmy pod uwagę, że mogło się to wszystko dziać w miesiąc. Nikt nie jest tak genialny, żeby złapać mordercę w (wnioskując po ubraniach ekipy) 5 dni. Samo badanie szczątek, dowodów zajmuje więcej czasu. Więc moim zdaniem to jest czepianie się:D

LaraNotsil

Zgadzam sie z Ewelina czepiacie sie, wpadki sie zdarzaja :D