PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

8x05  

ocenił(a) serial na 9

Witam odcinek dość nudny troszkę mnie męczy ten serial ponieważ żadnej świeżości do
odcinków ciekawej nowej postaci na stałe jakieś dziewczyny by troszkę ożywiło ten serial no
ciągle ci sami stażyści nudne się to robi.

ocenił(a) serial na 10
FanHouse

Polska mowa trudna musi.

ocenił(a) serial na 9
FanHouse

zgadzam się, pierwszy raz zdarzyło mi sie wyłączyć w połowie odcinka.

ocenił(a) serial na 8
ka25

A mnie się odcinek właśnie podobał. Nieco podbity i bez mieszkania Sweets na początku po prostu rewela hehe^^ No i Fisher i jego mroczne teorie :D Piękne! Ogólnie sama zbrodnia nie była zbyt ciekawa. Takie to było pfff... I zastanawia mnie czemu ludzie tak zdolni jak oni nie wpadli na samym początku jak zobaczyli, że wszystkie nacięcia pod tym samym kontem itd. że to może być jakaś maszyna. W sumie to ja prawie na samym początku na to wpadłam, jak zostało powiedziane, że zrobił to ktoś z dużą siłą. Na tym się trochę zawiodłam, ale odcinek porządnie uratowały postacie i Sweets pomieszkujący z Brennan i Boothem. :D

ocenił(a) serial na 7
Dziwniejsza

Liczyłam jednak na nowego seryjnego mordercę, ale nie można mieć wszystkiego : ) Trochę naciągane była teoria z Kubą Rozpruwaczem, ale odcinek ratowały ciepłe scenki z domu Bootha i Bones : ) Świetna była ostatnia scena tańca.