PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

8x07

ocenił(a) serial na 9

Odcinek nawet fajny i zabawny lepszy od poprzedniego oby tak dalej .

ocenił(a) serial na 8
FanHouse

Taak! Nie zapowiadało się na to, że będzie dobry, a jednak! Choć taki odcinek to bardziej na walentynki, ale musze przyznać, że i ubawiłam się jak go oglądałam, i robiłam pod koniec co chwila "ooo" :D Mnie najbardziej jednak zaciekawiło śledztwo. Podobało mi się, że w końcu zobaczyliśmy tak zdeterminowaną Brennan, stawiającą na swoim i poirytowaną. Dzielnie podjęła wyzwanie i uparcie dążyła do celu, przekomarzanie się Bootha i Brennan przy oskarżonym...:D Widać też, że instynkt rodzicielski Bootha i Brennan nie odzywają się tylko przy Christine :D Sweets był mniej irytujący, Cam i Vaziri jakoś mnie nie przekonali, ale przynajmniej scenarzyści mają jakiś plan na te postacie bo zdawało mi się w zeszłym sezonie, że coś nie bardzo :/ Hodgins i jego miny jak zwykle zabawny :D

FanHouse

A wiecie może jak się nazywa piosenka w podczas rozbierania domu?

ocenił(a) serial na 7
FanHouse

Fajna była ta końcowa scena, taka rodem z jakiejś taniej komedii romantycznej, ale wydaje mi się, że tutaj lepiej pasowała. Tak jak Angela powiedziała, że mają słabą pracę, a ten widok jest pokrzepiający : )

ocenił(a) serial na 8
individuel

zna ktoś tytuł piosenki z końca tego epizodu ;D

ocenił(a) serial na 8
umc__

Liam Titcomb - Landslide http://www.youtube.com/watch?v=-EfX8mb9EEk

A znalazł ktoś tłumaczenie wiersza Arastoo?

ocenił(a) serial na 9
FanHouse

odcinek świetny, pośmiałam się nawet troszkę ;) szczególnie kiedy Hodgins nakrył Cam i Vaziriego (?) na czytaniu wiersza - jego mina była zabójcza. Oby kolejne odcinki były tak sam udane jak ten ;)