Jak wiadomo w obecnym sezonie (końcówka 4) nadal nie powrócił Zack. Który z przewijających asystentów wam najbardziej odpowiada?
Ja stawiam na: Vincent Nigel-Murray :))
Wiadomo Zack był najlepszy , ale z tych obecnych najbardziej podpasował mi Fisher. :D niewiem czemu ,ale go lubię... :P
Fisher też jest ok. Ale widać powoli, że Vincent dogaduje się z Jackiem i powoli rywalizują o miano "king of the lab" :D eksperymenty, obiady .
Chociaż przyznam, że Clark powalił mnie tym jak w 4x18 przyprowadził do Angeli swoją dziewczynę :D
Wg mnie najlepszy jest Mr Clark i lubię go za jego narzekania kiedy kobitki w labie rozmawiają o związkach i seksie a on wtedy akurat się tam znajduje i za jego mimikę twarzy:)
Jak dla mnie Wendell(za hokeja). Drugi w kolejności jest pan Fisher. Clark Edison szczerze mnie wkurza! Prawda jest jednak taka, że żaden nie zastąpi Zacka.
dla mnie Wendell - najbardziej kompetentny, można się czasem pośmiać i nie wkurza tak bardzo jak reszta.
Ale Zack oczywiście najlepszy!
Fisher! ale Brennan nie brala go pod uwage ostatnio :/
to moze pan Vincent? (ten akcent!). tylko za Clarkiem za bardzo nie
przepadam
Mi najbardziej Vincet, dlaczego - dobijają mnie te ciekawostki. A zresztą lubię aktora za sitcom "Hardware"
Hmmmm... albo Wendell, przede wszystkim za hokej i w ogóle fajny jest ;))
albo Vincent Nigel-Murray ;)) Fajnymi ciekawostkami rzuca :D