Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78484
7,0 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Bones S07E05

użytkownik usunięty

Odcinek świetny muszę przyznać dużo akcji itp polecam 8/10

ocenił(a) serial na 10

Bardzo dobry odcinek. Również polecam :)

Ale mam jeszcze pytanie: Zna ktoś tytuł utworu, który leciał w tym odcinku, gdy Angela z Hodginsem badali miejsce po przejściu tornada?

ocenił(a) serial na 8
Mateusz16

macie linka do tego odcinka z polskimi napisami? na serialeonline w ogóle mi nie wyświetla nic po kliknięciu w ten odcinek, a na innych stronach nie znalazłam

ocenił(a) serial na 10
KateFox

Napisy wyszły (23:06; 09 grudnia 2011) Nie wiem czemu nie ma jeszcze online. Dlatego lepiej pobierac normalne odcinki w normalnej jakości (są dużo szybciej i przyjemnie się ogląda)

ocenił(a) serial na 10

Odcinek fajny. Tylko denerwowało mnie to, że latwo było się domyślić, że ojciec [ SPOJLER ] Angeli uspokoi Micheal'a i ten łatwo zaśnie. Przynajmniej ja tak miałem.

ocenił(a) serial na 8
pitixpl

link już dostałam, wole jednak oglądać online. co do ojca Angeli to wiadomo, gdyby było inaczej, nie byłoby sensu go ściągać :)

ocenił(a) serial na 8
pitixpl

(możliwe spoilery)
A mi się podobał motyw z ojcem Angeli. Uwielbiam Gibbonsa, więc każde jego pojawienie się w serialu sprawia, że na mojej twarzy pojawia się wielki uśmiech :) Zresztą, jego pojawienie się zwiastuje kolejne zabawne sytuacje, np. to z wytatuowaniem Michaela, to jak zwraca się on do Hodginsa...