Może mi ktoś zdradzić, czy oni kiedyś będą razem ? :D
Razem - w sensie, jako para.
W sumie ja już się pogubiłam.
Rezyserzy mówią ze po 5 sezonie ich relacje sie zmieniają i ze w 6(ale nie wiadomo czy początek,środek czy koniec sezonu) będą w zaawansowanym związku
Ale czy to prawda ??
Przekonamy sie we wrzesniu :)
Jak na razie nie wiadomo. Krążą wokół siebie, chemię widać na kilometr, ale nic z tym nie robią, tzn Booth przyznał się przed Bones, ale ona go odepchnęła, bo boi się stracić przyjaciela, w razie gdyby im nie wyszło. Wszyscy mają nadzieję, że w końcu ich połączą, ale jak na razie zmierzają w trochę innych kierunkach. Finał co prawda daje nam nadzieję, że coś sie zmieni w 6tym sezonie, producenci obiecują, że się zbliżą do siebie, ale oni zawsze obiecują i jak na razie B&B parą nie są, nie taką jak rozumiemy przez pojęcie "para". Są razem, ale w inny sposób, nie jako para zakochanych. Także pozostaje nam czekać aż producenci ich połączą
Moim zdaniem, kiedyś na pewno będą razem. Bo w sumie zapowiada sie to od pierwszego sezonu i chyba nie zrobią nam tego, że ich na samym końcu któregoś tam sezonu nie połączą. Mam nadzieje, że Ci tam na górze, którzy tworzą scenariusze tego serialu nie wpadną na to, by uśmierciś jedno z nich(B&B).
Nie no, tylko nie uśmiercili :D Proszę, nawet tak nie żartować.
No już się doczekać nie mogę. Bedę śledzić.
Przy okazji, fajny był sen Bootha.
Bedą kręcić następne sezony ?
na razie wiadomo, że będzie szósty sezon, a co dalej... nawet HH pewnie nie wie;)
Hej :) oglądam dopiero drugi sezon (serial rozkręcił się, co mnie cieszy, ale słyszałam, że poziom znowu zacznie spadać?) I muszę zadać to pytanie. Czy w szóstym sezonie połączy coś głębszego Bootha i Boones?? Nie mogę już na nich patrzeć w drugim sezonie! Ciągle jakieś dyskretne uśmiechy i czasem subtelne słowa, ale nic więcej!
SPOILER
Właśnie oglądam 6 sezon w necie i zainteresowanym mogę powiedzieć, że Booth ma dziewczynę i jak narazie to ten związek jest poważny, ciągnie się od początku sezonu. Niedawno Brennan wyznała mu swoje uczucia, niestety on ją odrzucił tak jak ona jego w 5 sezonie. Ostatnio jednak przeczytałam, że związek Bootha ma się rozpaść (nie wiem czy info jest wiarygodne), więc może jest nadzieja na wielki powrót B&B :). Zainteresowanym podaję stronę dotyczącą serialu, gdzie możecie dowiedzieć się wielu ciekawych informacji:
www.serialkosci.pl
Pozdrawiam wszystkich fanów :))
Będą razem, wiadomo, ale w ostatnim sezonie serialu ;) Przecież to by było bez sensu - gdyby w połowie zaczęli ze sobą chodzić, to co dalej? Miałoby być tak jak w przesłodzonych ff bonesowych, "misiaczku, kociaczku, chodź pocałuj" i ogólne mizianie się na ekranie? Serial by na tym stracił. Niestety słyszałam, że twórcy Kości dostali zielone światło na 7 i prawdopodobnie 8 sezon, więc czy chcemy czy nie, trochę jeszcze poczekamy ;)