PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Bones

ocenił(a) serial na 10

Po prostu kocham ten serial. Dobrani odpowiedni aktorzy. Wszyscy pasują do swoich ról. Oglądem kości już od 2 lat i nie mogę o nich myśleć. Prawie codziennie mi się śnią! Co niedzielę oglądam kości o 22 na polsacie i co czwartek o 23 i 24 też na polsacie.Nie podobało mi się to gdy on chodził z tą dziennikarką Hanną ona psuła cała więź miedzy Boothem i Brennan. Najbardziej lubię 7 serie.Kto jeszcze uważa że oni powinni być razem w życiu prywatnym a nie tylko w serialu. Chyba na wszystkich filmikach gdzie są pytani razem widać jak na siebie patrzą. Jeszcze wiele mam do powiedzenia w sprawie kości ale zostawię to dla siebie. A i jeszcze jedno nie rozumiem dlaczego oni na nią mówią bones przecież to znaczy kości! :D :D :D :D

ocenił(a) serial na 10
franiu1212

POPRAWKA
Po prostu kocham ten serial. Dobrani odpowiedni aktorzy. Wszyscy pasują do swoich ról. Oglądam kości już od 2 lat i nie mogę przestać o nich myśleć. Prawie codziennie mi się śnią! Co niedzielę oglądam kości o 22 na polsacie i co czwartek o 23 i 24 też na polsacie.Nie podobało mi się to gdy on chodził z tą dziennikarką Hanną ona psuła cała więź miedzy Boothem i Brennan. Najbardziej lubię 7 serie.Kto jeszcze uważa że oni powinni być razem w życiu prywatnym a nie tylko w serialu. Chyba na wszystkich filmikach gdzie są pytani razem widać jak na siebie patrzą. Jeszcze wiele mam do powiedzenia w sprawie kości ale zostawię to dla siebie. A i jeszcze jedno nie rozumiem dlaczego oni na nią mówią bones przecież to znaczy kości! :D :D :D :D w czwartki już nie dają

ocenił(a) serial na 10
franiu1212

Ja również kocham serial Bones. Oglądam go codziennie i kiedy kończę wszystkie sezony zaczynam od nowa i czekam kiedy będzie nowy 8 sezon Bones. Tak masz rację pasują do siebie ale nie sądzę żeby cokolwiek łączyło ich a szkoda.

ocenił(a) serial na 10
Paul333

Ele ona jest z nim w ciąży wreszcie ich coś połączyło

ocenił(a) serial na 10
franiu1212

sory ale