PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78158
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Cam.

użytkownik usunięty

Najbardziej irytująca postać w serialu, nawet bardziej irytuje mnie od Brennan.

ocenił(a) serial na 10

Sądząc po nicku nie jesteś wielką entuzjastką dobrych seriali. Zacznijmy od tego, że kompletnie nie rozumiem jak Cię może irytować Brennan. To właśnie mi się w tym serialu podoba chyba najbardziej, zresztą jest to wyjątkowo zabawne jak Brennan gasi wszystkich ludzi swoim racjonalnym myśleniem. Uwielbiam to. Nie wiem czemu przywalasz się do postaci Cam, która jest naprawdę sympatyczną i fajną kobitką ;)

użytkownik usunięty
pitixpl

to jaki serial ogladam nie pownno cie interesiwać, nie mozesz nie oceniac tylko ze wzgledu na to jakie seriale ogladam, ludzie... oglaam mnostwo serialów. to byl sarkazm z brennan, zgadzam sie ze cam jest sympatyczna, ale ogolnie mnie deneruje.

ocenił(a) serial na 7
pitixpl

mnie na przykład wkurza w Cam że ona nie ma nigdy nic interesującego do powiedzenia i podczas gdy inni sobie inteligentnie dowcipkują to ona jedyne co potrafi to patrzeć na nich ironicznie i zaganiać ich do pracy i przypominać że to ona jest szefową. naprawdę, może to jakiś nikły powód ale tak mnie irytuje! nic nie wnosi

ocenił(a) serial na 10
bubble_factory

Mnie naprawdę mocno irytowała na początku, gdy wprowadzali jej postać. Teraz widocznie się już po prostu przyzwyczaiłem :)