Czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jak to się stało, że w 5 sezonie serialu miało się wrażenie, że główni
bohaterowie są małżeństwem, tymczasem pod koniec piątego Booth wyjechał na rok, a w
tydzień później kochany Polsat emituje początek 7 sezonu, gdzie ona jest w ciąży i rozmawiają o
wspólnym zamieszkaniu i ślubie? Przyznam, że nie śledzę serialu od początku i zapewne mam
spore zaległości, ale przypuszczam, że to ominięcie 6 sezonu na pewno mnie czegoś pozbawiło.
Jeżeli ktoś mógłby pomóc to będę bardzo wdzięczna;)
Sprawa emisji odcinków "Kości" na Polsacie jest co najmniej śmieszna. Mam wrażenie, że telewizja nie miała wcześniejszej styczności z tym serialem i gdzieś po drodze zapomniała bliżej się z nim zapoznać, bo nie zauważyła, że oprócz nowej historii ofiary i całego dochodzenia w każdym odcinku, istnieje również wątek życia stałych bohaterów. Dlatego też najlepszym sposobem ażeby być na bieżąco i nie pogubić się w fabule, polecam oglądanie 'Kości" on-line. Na (i i t v . info) masz wszystkie odcinki, od samego początku łącznie z tymi, których możemy się nawet nie doczekać w naszej kochanej telewizji ;)