Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78486
7,0 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

O nie :(

ocenił(a) serial na 10

Zobaczyłam na Amerykańskim fox promo. W odcinku 15 sezonu 8 Brenan zostanie....postrzelona
Nie wiem co się stanie wiem ,że zobaczy matkę ,ale czy przeżyje nie wiem :( .Raczej tak ma za
dużą oglądalnośc ,żeby zakończyc :)

ocenił(a) serial na 6
Anna_95

podobno umrze i przez resztę sezonu będzie nawiedzać Instytut Jeffersona

ocenił(a) serial na 10
skucinka

Dobre :)

ocenił(a) serial na 10
Anna_95

Nie! Następnego dnia zobaczyłam w amerykańskiej gazecie od cioci ,że zbierają pomysły na 9 sezon ;)

ocenił(a) serial na 10
Anna_95

jak wejdziesz sobie na tumblra, to tam jest dużo spoilerów, a teraz oczywista oczywistość: główny bohater umiera, wszystko się kończy. czas na spoiler: Brenn przeżyje

ocenił(a) serial na 10
Anna_95

W tej zapowiedzi słychać ,,- Her heart stop" (Jej serce się zatrzymało/nie bije)... Chociaż wątpię żeby to się tak skończyło ... Może to chodzi o to że stanie się cud i uwierzy w Boga ???

ocenił(a) serial na 7
szymonduda99

Jeśli faktycznie uwierzy w boga, to będzie już całkowity koniec tej postaci :d Nie wiem, gdzie się podziała Bones z pierwszych sezonów, ale raczej nie wróci, jak jeszcze każą jej biegać do kościoła w niedzielne poranki.

ocenił(a) serial na 10
individuel

Ale to tylko moje domysły , więc jak na razie nie ma się co martwic ;)

ocenił(a) serial na 7
szymonduda99

Pomyślałam tak samo, jak Ty, głównie dlatego to napisałam. W Housie próbowali coś podobnego zrobić kiedyś.

ocenił(a) serial na 10
individuel

Właśnie przeczytałem że Emily Deschanel podpisała kontrakt na 9 sezon , więc raczej przeżyje ;)
A tutaj przetłumaczony wywiad odnośnie odcinka ;) : http://www.serialkosci.pl/print.php?type=N&item_id=2155

ocenił(a) serial na 10
szymonduda99

właśnie się zorientowałem że ten odcinek już leciał ;)

ocenił(a) serial na 10
Anna_95

Obejrzałam odcinek po ang i zrozumiałam Booth wciska,że to niebo a ona ,że halucynacje wytworzone przez jej mózg i w boga nie uwierzy ;)