Nie rozumiem czegoś. Ogladam odcinki wg emitowania na polsacie, ale sprawdzalem rowniez na IMDB, mianowicie: jak to mozliwe, że w odcinku s04e11(Polska) s04e10(Stany) pojawia sie ten doktorant, który zbierał kasę na studia(bo pożyczył od sąsiadów)->pierwszy i ostani raz pojawił sie w odcinku kiedy Zack uciekł ze szpitala, 2 odcinki później przyszedł z powrotem ten czarny i inteligenty doktorant->Carter, który zgodził sie juz tam pracować ponownie i na stałe.
Szczerze mówiąc, to nic z tego nie rozumiem ale
powiem tylko że ten czarnoskóry stażysta, nazywał się Clark, a nie Carter,
a ten co pożyczył od sąsiadów to Wendell Bray, jeśli o niego chodzi :)
Pewnie nic nie pomogłam, ale tyle wiem..
Przepraszam za zamet, wiedzialem ze nazywa sie Clark , ale sie przejezyczyłem. Chodzi o to ze cały czas zmieniaja sie stazysci. I kiedy Clark wrócił to w nastepnym odcinku był ten co pozyczył kase na studia. Własnie tego nie rozumiem.
Po odejściu Zacka, nie ma stałego stażysty.
Wymieniają się chyba w każdym odcinku.
Jest ich kilku:
*Wendel
*Clark
*Vincent
*Arastoo
*Daisy
*Fisher.
Mam nadzieje, że tym razem pomogłam.
Szczerze mówiąc, ostatnimi czasy nie za bardzo zagłębiam się w serial, ale tutaj chyba potrafię pomóc. Z tego co mi wiadomo stażyści znajdują się w tym przypadku "na warunkowym". Tzn. wciąż są sprawdzani przez dr Brennan, która dopiero potem ma wybrać tego, który będzie jej stałym stażystą.
Pytanie tylko, czy to czym się z wami dzielę jest prawdą z serialu, czy jedynie wynikiem wyobraźni mojej i licznych autorów fanficków.
@mashe masz chyba rację. Tez mi sie tak wydawało z poczatku tylko myslalem ze bez sensu byloby testowanie stazystow "na zmianę" tzn. normalnie wygladaloby jakby jeden stazysta pracowal przez pewien okres czasu, a dr Brennan na końcu wybrałaby własciwego, a jest inaczej. W kazdym badz razie dzieki za pomoc.
@Mrs-B Równiez bardzo dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam :-)