PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Pomoc?.

ocenił(a) serial na 9

Ostatnio na Polsacie był odcinek gdzie znalezli kosci w paczkach Ofiara pracowała firmie kurierskiej .Wraz z kolegami wygrał jakos kase na loterii nie wiem wlasnie kto zabił tego faceta na drugiej reklamie mi sie usneło fakt obudziłem się na koniec serialu ale juz sie wszystko wyjasniło i nie wiem jak sie sprawa wyjasniła

ocenił(a) serial na 8
kinoman1985

zabójcą był koleś z naszyjnikiem, który niby był z ludzkiej kości, ale Bones "wyprowadziła go z błędu", pracował w tej samej firmie. przy zwłokach znaleźli kość, która pasowała do tego naszyjnika. chodziło o handel narkotykami, jeśli dobrze pamiętam. ofiara chyba nakryła tamtego na wysyłaniu paczek z towarem i tamten zabił go tym czymś z taśmą klejącą ;)

KateFox

Hej, ja w ogóle nie na temat tzn. tak po części bo chciałam się dowiedzieć czy można gdzieś za darmo obejrzeć właśnie ten odcinek? Bo niestety przegapiłam :(

ocenił(a) serial na 9
KateFox

Dzienki za pomoc ale jakos nie kojarze tego faceta tam gadali z jakims facetem jak przyszli to filmy Bones zainteresowala maszyna przy której pracował ale nie wiem czy to byl ten koles to trudno ale jakis zarys mam.

ocenił(a) serial na 10
KateFox

masz racje