Ostatnio na Polsacie był odcinek gdzie znalezli kosci w paczkach Ofiara pracowała firmie kurierskiej .Wraz z kolegami wygrał jakos kase na loterii nie wiem wlasnie kto zabił tego faceta na drugiej reklamie mi sie usneło fakt obudziłem się na koniec serialu ale juz sie wszystko wyjasniło i nie wiem jak sie sprawa wyjasniła
zabójcą był koleś z naszyjnikiem, który niby był z ludzkiej kości, ale Bones "wyprowadziła go z błędu", pracował w tej samej firmie. przy zwłokach znaleźli kość, która pasowała do tego naszyjnika. chodziło o handel narkotykami, jeśli dobrze pamiętam. ofiara chyba nakryła tamtego na wysyłaniu paczek z towarem i tamten zabił go tym czymś z taśmą klejącą ;)
Hej, ja w ogóle nie na temat tzn. tak po części bo chciałam się dowiedzieć czy można gdzieś za darmo obejrzeć właśnie ten odcinek? Bo niestety przegapiłam :(
Dzienki za pomoc ale jakos nie kojarze tego faceta tam gadali z jakims facetem jak przyszli to filmy Bones zainteresowala maszyna przy której pracował ale nie wiem czy to byl ten koles to trudno ale jakis zarys mam.