Co powiecie na temat tego promo (6x22) :
http://www.youtube.com/watch?v=29loqRvAgag&feature=player_embedded
[SPOILER lub spoileropodobne spekulacje]
No nie mów, że Bones zajdzie w ciążę z Boothem;)
Takie podejrzenia już były na forum; scenarzyści jakoś muszą wpleść wątek ciąży Emily.
Prawie nic nie zrozumiałam, bo to po angielsku ale wystarczył mi obraz, żeby stwierdzić, że odcinek zapowiada się superowo, nie mogę się doczekać:)
O nie kogoś postrzelili! Jak mi zabiorą jeszcze kogoś z serialu (ten pierwszy "ktoś" to zezulec Addy) to wypierdzielę telewizor przez okno.
A tak serio to ciekawie się zapowiada...
Ta i uwielbiam Hodgins'a "I'm a man!", to chyba będzie mój kolejny ulubiony cytat tego sezonu jak "O boże! Dziecko! Dziecko! Aaa! Dziecko!" (poprzedni odcinek) albo "Potępiający wzrok".
Może na wszelki wypadek oglądaj ten odcinek na jakimś obcym telewizorze. Szkoda w razie czego niszczyć dobytek;)
PS Też jestem fanką potępiającego wzroku Hodginsa. Rewelacja.
Nie wiem czy ktoś o tym pisał ale wiadomo dlaczego Vincent zginął ;)
Wybrał inny serial ;)
-Alphas-
Serial opowiadać ma o zespole ludzi z nadprzyrodzonymi zdolnościami wykonujących skomplikowane i trudne zadania, z którymi nie jest w stanie poradzić sobie FBI, CIA, czy też Pentagon. Każdy z bohaterów jest inny i ma swoją unikalną zdolność. Razem rozwiązują kryminalne sprawy, łapią przestępców i rozbrajają tykające bomby. Produkcja rozpocznie się na początku przyszłego roku, a premiera planowana jest na okres letni.
SPOILER
No i telewizor poszedł się....
Dlaczego Vincent?! Popłakałam się jak umierał! Mój ulubiony asystent zaraz za Fisherem... Dlaczego, DLACZEGO zawsze zabijają tych najlepszych?!
A moze ktos mi powiedziec co to za piosenka leciala tak w polowie
Brzmii dosc znajomo, jak Tori Amos ale nie jestem pewien
[S P O J L E R]
Tak Booth i Bones wyladowali razem w jednym lozku
i tu chyba powinien byc cliffhanger, no ale jest jeszcze jeden odcinek do konca serii
Fever Ray, "Keep The Streets Empty For Me" - jeżeli o tę Ci chodzi. Leci, gdy wszyscy obawiają się Broadsky'ego.
Świetnie kobieta śpiewa. I akompaniament pierwsza klasa. Kapitalnie dobrali ten utwór: buduje napięcie jak cholera (przepraszam za mój klatchiański).
Wydaje mi się,ze specjalnie nie pociągneli w tym odcinku kwestii Bootha i Bones, żeby w ostatnim trochę się wyjaśniło.
Tak naprawdę, to nie wiadomo czy ze sobą spali. Hart Hanson zawsze lubi takie ,gierki', nie było seksu na ekranie, a poza tym Bones lubi wyrażać się dość dosłownie ;] Może miała na myśli, że tylko z nim leżała? :D
z Bones to wszystko możliwe.. i wcale, a wcale nie zdziwiłabym się, gdyby właśnie chodziło tylko, że razem leżeli w łóżku.. ale cóż - pożyjemy, zobaczymy, co z tego wyniknie..
Spali czy nie spali - tego się dowiemy. Na pewno coś między nimi zaiskrzyło, skoro tak ciepło się do siebie uśmiechają i skoro Bones ufnie wzięła Bootha pod rękę. Angela wszystko wie i patrzy na nich oboje z czułością.
Ładnie pokazują te emocje, muszę przyznać.
Oczywiście, że się nie przespali ze sobą, tylko razem leżeli, Bones zawsze gada dosłownie, nie zna czegoś takiego jak metafora [ściana!].
mnie też tak się wydaje :) tym bardziej, że nic nie pokazali, a przecież na ten moment czekamy od samego początku serialu, więc jakoś musieli by nam chyba wynagrodzić to oczekiwanie :) cóż miejmy nadzieję, że w ostatnim odcinku się wszystko wyjaśni
OK, OK, z Bones nigdy nie wiadomo. Ale mimo wszystko... YEAH! Przynajmniej coś się dzieje między nimi, WRESZCIE! I racja, po 6 latach czekania mogliby nam jakoś wyjaśnić, wynagrodzić :D
Też mi się wydaje, że nie spali. Jestem przekonana, że gdyby tak było, Bones powiedziałaby, że odbyła stosunek hahaha. Nie no, a tak na serio, to własnie ciężko jednoznacznie stwierdzić jak się sprawy miały. Wydaje się jednak, że zbyt wiele się nie zmieniło, również ze względu na promo finałowego odcinka
http://www.youtube.com/watch?v=WCBAQLoBtHI&feature=related
Z resztą, jeśli do niczego nie doszło, to ten wątek zaczyna być już mega nudny. 6 lat, to trochę dużo.
Mnie się micha śmieje:) Niemal wzruszyłam się radością Bootha.
[Poniżej taki malutki SPOILEREK]
Nie przeszkadza mi to, że wspólna noc B&B nie została pokazana na ekranie. Fajnie było spekulować.
Zgadzam się... (mini spoiler) nie wyobrażam sobie Bootha panikującego jak Hodgins :) Jestem ciekawa co będzie dalej...
[Też spoilerek]
Chyba nie doczekamy do rozwiązania, skoro ma być tylko kilkanaście odcinków siódmego sezonu. Poza tym drugi poród w serialu byłby przesadą;)
Ojciec Brennan szalenie mi się podobał ze swoimi porozumiewawczymi spojrzeniami i minami:)
spoiler
ale się poryczałam jak Vincent umierał, szkoda mi go:(. Co dziwne nawet niewzruszona jak dotąd Cam płakała!odcinek tak jak przypuszczałam był super, cały czas coś się działo, noi w końcu przełom w relacjach B&B, w sumie nie wiem czy są już parą czy nie,mam nadzieję, że w finałowym odcinku się to wyjaśni:). Jak na razie to wiem tylko tyle, że Angela w końcu urodzi:)
Mam pytanie (uprzedzam, że jestem nieco do tyłu z 6 sezonem KOŚCI):
Skoro- być może- wreszcie coś zacznie się dziać między Bones i Boothem, to znaczy, że on i Hanna się rozstaną, tak? Dlaczego?
Z góry dziękuję za odpowiedź.
[Spoiler]
Poważnie chcesz wiedzieć już teraz, bez niespodzianki? Proszę bardzo:) Booth poprosi Hannah o rękę, ona odmówi.