no więc tak najpierw się zakoch*ją i idą do łóżka gdzie uprawiają sex ak wystrzeli plemnikami a one dojdą do jajeczka to się nazywa zapłodnieniem i wtedy przez 9 miesięcy rozwija się dziecko jak jest już w pełni rozwinięte to wychodzi na świat (poród)
Bardzo śmieszne !!!!!!! Ale nie oglądałam tak regularnie i chce się dowiedzieć w którym odcinku, geniuszu !
Jeśli nie oglądałaś regularnie to nic dziwnego, że nie wiesz, ponieważ o samym zbliżeniu dowiadujemy się z rozmowy o ile dobrze pamiętam Bones z Angelą. To był odcinek 22 sezonu 6. Po zamachu na jednego ze stażystów Bones i Booth zostali razem na noc, niestety nie pamiętam w czyim domu, ale to chyba nie istotne;) Bones przyszła do niego w nocy i ostatnia scena jaką widzimy to jak leży przytulona do niego i płacze. Reszty jak już powiedziałam dowiadujemy się później z rozmowy.
Mam nadzieję, że ja rozwiałam Twoje wszelkie wątpliwości:)
To ogólnie była zabawna scena, przytulili się i bach - dziecko. Gdyby Emily nie zaszła w ciążę w prawdziwym życiu to chyba wszystko potoczyłoby się troszkę inaczej. Budowanie napięcia, te ciągłe rozterki czy mogą być razem czy nie mogą poszły w niepamięć.
Dokładnie, B&B są razem i mają dziecko, dzięki ciąży Emily. Czy to dobrze, czy źle, każdy musi sam ocenić :)
Ja lubię ich jako parę, bo są normalni, a nie cukierkowi do obrzydzenia.
Co do tego w jaki sposób ona zaszła w ciążę, to jednak się cieszę, że się przytulili i bach. To nie jest film w którym chciałabym oglądać jakieś wyjątkowo intymne sceny. Poza tym pozostawili dużo miejsca dla wyobraźni, a tę mam dobrze rozwiniętą :P