PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78159
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Z kim Bones jest w ciąży bo się już pogubiłem.Możecie mi opisać co i jak i w którym odcinku.Z góry dzięki.

ocenił(a) serial na 10
kamil97

SPOJLER!! W ciąży jest z Boothem, stało się to po zabiciu przez Brodskiego stażysty Vincenta.Wtedy Bones przyszła do Bootha i tak wyszło. Było to w odcinku 22 Sezonu 6 a w 23 na koniec Bones mówi o ciąży Boothowi.

kamil97

przytuliła się do Bootha i bum ciąża ;D

ocenił(a) serial na 10
flyfinka

hahahaahahah

ocenił(a) serial na 10
flyfinka

zgadza się :D

flyfinka

Kurcze a mnie na studiach uczą o jakiś gametach zapłodnieniu zygocie itd... VViedziałam od dziecka że od przytulenia można zajść vv ciąże !!
xD buhaha
6 sezonóvv czekania na taką scenę na pravvdzivvy namiętny pocałunek! a tu co boom i vvpadka. Cholera że ona akurat miała vvtedy dni płodne ;p

Ej tak btvv myślicie że vvyjaśnią sobie co napisali na tych kartkach.
Jak poprzednia dzievvczyna nie przyjęła ośvviadczyn Botha Bones i Booth napisali na kartkach kiedy mogliby być ze sobą ispalili je.

Chile91

No i po co Ci te studia Bones Ci wszystko pieknie wytłumaczy :d
Też jestem straszznie zawiedziona tym jak sie sprawy potoczyly- pzrzez tyle sezonów budowano napiecie miedzy bohaterami i nagle nie z tego ni z owego stają się rodzinką z dzieckiem w drodze. Ciekawe jakby sie to potoczylo gdyby nie ciaza ED?

flyfinka

Sądzę że jeszcze z 2 sezony może Bones by ktoś zaczął podryvvać ona patrząc na szczęści Angi stvvierdziłaby znovvu że chce mieć dziecko bo nie chce być sama vvięc postabavvia vvziąć nasienie z banku albo od tego kolesia co ją podryvva Booth byłby zazdrosny, ale kręciłby z innymi.
No i Bones móvvi mu o svvoim zamiarze to już Booth totalnie zazdrosny móvvi stara się podervvać Bones ta jednak nie rozumie jego zalotóvv i povviedziała by jakiś tekst typu że zachovvvuje się jak samce jakiegoś gatunku bo gdy vviedzą że ktoś inny może zapłodnić samicę z jego otoczenia vvkaczają do akcji. i ze jak ona chcialabyc z nim on ja odtracil , a tera znie chce byc tovvarem zamiennym. Booth że nie to nie tak blabla bla...
No Bones gdy ma dojśc do zapłodnienia przez Pana X, uśvviadamia sobie że jednak ona vvoli Botha itd... no + jakies poprzednie sny. Że ona z nim jest ze te dziekco jest sliczne
i kiedy akcja sie rozkreca już na calosc vv lozku ona zostavvia tego nagiego kolesia i leci do bootha mu povviedzieć !:D
no biegnie do tego bootha no i tu kolejne 2 vversje :
1. gdzies go spotyka i movvi jej ze jego feromony są ospovviednie i jego gen i toona chce z nim być itd. scena vv łożku i koniec sezonu ;p
2. ona vvchodzi do bootha a tam booth z jakas panna ktora sie upija no bones vvali jakiś inteligentny tekst ze typovve zagranie faceta upic by ulzyc jeo potrzeba a ze dzievvczyna jest glupia bo on vvyznal jej ze chce z nia byc par dni vvcześniej. No i ze ona przervvala svvoja czynnosc bo ma jajeczkovvanie i vvie ze ona nie chce meic z tamtym dziecka bo sie zbyt roznia ze ona chce kogos odpovviedniego genetycznie bla bla bla i ze rozumie ze booth zapevvne chce sobie ulzyc ale jesli ma co do tej pani jakie splany to czy nie moglby przy okazji napelnic jej kubelka bo jesli on z nia nie chce isc ona chce miec z nim dziecko no i zostavvia te pudelko i vychodzi.
Booth za nia leci i krzyczy
-Bones bones bones!
- boens jakis tekst o szybkim dochodzeniu
- ta zavvsze nosisz przy sobie pudelka na sperme?
-tak nigdy nie vviadomo kiedy spotka sie odpovviednio dobranego genetycznie partnera ktory vvzbudza vv nas pociąg sexualny.
-jakjuż masz dajmi.
-Booth rzuca te pudełko movvi że zadne pudelko nie jest mu potrzebne i się całują.
No i jakos trafiaja do domu bones povvoli rozbierajac sie od korytarza z tekstami vvykorzystania jej jajeczka xD
a vv sypialni nagi facet ktorego zostavvila bones xD

sry za błędy i ale szybko pisałam póki mam vvene i mam problemy z klavviatura -.-'

Chile91

haha uśmiałam się :D na pewno lepsze niż to co zrobili scenarzysci :D

flyfinka

trochę mnie poniosło :D
Ale mam pare vvizji na vvychovvanie dziecka :D

Chile91

Aż mi się "Zakończenie" przypomniało :)
Od 2005 ludzie czekają na scenę łóżkową B&B, tworzą fanficki, a dostali tylko 3 pocałunki i przytulanki.
Ciekawe jest to, że zmieniają wizerunek Bootha. Przecież to porządny facet, który w życiu nie wykorzysta kobiety. A tu nagle przespał się z załamaną Bones. I niech mi ktoś wytłumaczy, dlaczego oni o tym nie gadali! To są Ci ludzie, którzy rozmawiają po wspólnej nocy. A tu nie! 2 ostatnie odcinki są słabe pod względem scen z B&B.

Bea_przerwa_Alex

Ni nie postarali się.... niestety ale jednak Kości to kości ^^
Napiszmy petycje o scene łóżkovvą między B&B :D

Chile91

jedna była- po operacji bootha mu sie śniło, że sa małżeństwem :P pewnie potem stwierdzili, że sceny wlasciwej nie trzeba pokazywac niech publika właczy wyobraźnie :D

flyfinka

VVobaźnia vvobraźnią ... ale no jednak 6 lat czekania !! mogli b nam to jakoś vvynagodzić. Już nie móvvie o sexie vv instytucie, jakiejś małej scence czułości co kolvviek bo tak to nic nie ma!