Czy ktoś z Was wie.. czy ta nasza parka będzie ze sobą czy też nie... :P
Ja chyba Harta Hansona uduszę xD
[ku woli ścisłości - chodzi mi o Bones i Bootha ^^ ]
Hanson wymiguje się od wiążących odpowiedzi. Generalnie wg różnych jego wypowiedzi można wywnioskować, iż będą razem, ale będzie to odwlekał na ile pozwoli mu cierpliwość fanów. Nie wiadomo też o jakim związku mowa. Hanson kręci też odnośnie wysłania ich do łóżka... w sumie nic pewnego nie wiadomo.
Pozdr.
Czytałam we francuskiej gazecie(ale to było dosyć dawno temu) wywiad z Emily i ona tam powiedziała, że w tym wątku miłosnym najciekawsze jest właśnie to niedomówienie. Jej zdaniem tak jest ciekawiej kiedy cały czas widzowie mogą śledzić to napięcie pomiędzy głównymi bohaterami, a nie są świadkami ich romansu.Ja też uważam, że to było siekawe ale ile można?...
Za to David w kilku wywiadach podkreślał, iż Booth i Brennan są razem, nawet jeśli nie są do końca parą ;)
Moim zdaniem jeszcze mogą to napięcie troche ciągnąć, jednak już niedługo .. ;)
" Miłosne wibracje w 4 sezonie!
Posted on 26 July 2008 Comments (0)
Tags: Aktorzy, David Boreanaz, Emily Deschanel, Michaela Conlin, Newsy, Spoilery, TJ Thyne, Wywiady
Podczas panelu dyskusyjnego “Bones” na Comic Con 2008 twórcy zapowiedzieli, że 4 sezon będzie pełen miłosnych wibracji i romansów. Angela będzie uwikłana w miłosny kwadrat z Hodginsem, swoim tajemniczym mężem i byłą dziewczyną! Kogo wybierze? Dużo byłych partnerów Angeli powróci, bowiem dowiedzieliśmy się też, że Cam będzie miała romans z ex-kochankiem Angeli! Sweets w końcu znajdzie prawdziwą miłość i możliwe, że znajdzie ją w labolatorium.
A na koniec to, na co wszyscy czekali najbardziej! Hart Hanson, producent, zdradził, że “Brennan i Booth będą razem w łóżku NAGO!!“. Co z tego wyniknie? Przekonamy się już wkrótce. Ale David Boreanz zapewnił, że uwielbia kręcić namiętne sceny z Emily, więc możemy być pewni, że 4 sezon będzie gorący! "
znalezione w necie.. co wy na to?? ^^
bo jeśli o mnie chodzi, to zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami:
fajne jest to napięcie między nimi, ale... ILE MOŻNA?
Wszystkie te rewelacje są pomieszaniem plotek z domysłami. Hanson nawet jak zdecyduje się porozbierać B&B i wysłać do lub w stronę pewnego mebla, to pewnie będzie to ubrane w konwencję snu...
Podczas wywiadu, w którym to oświadczył miał dość cwany uśmieszek.
Zgadzam się z Tobą w zupełności. Zapewne tak to wszystko zakręci, że wyjdzie na to, że w realu nic się między nimi konkretnego nie wydarzy, ale...Może to i lepiej?
Pomyślmy, gdyby wpakował ich do łóżka, wszyscy byliby zadowoleni przez...może kilka odcinków, a potem fabuła serialu chcąc nie chcąc stałaby się odwzorowaniem "Mody na...", a tym samym wszystko straciłoby swój urok...
Czyż nie lepiej delektować się tymi niedopowiedzeniami i napięciem między nimi?
No a jeśli chcemy ich razem, to od czego są Fanficki;-))
prawda - po wpakowaniu ich do łóżka, Booth może zamieniłby się RIDŻA a Bones w BROOKE i przyszła by TAYLOR [Cam] pobłogosławić ich na dalszą drogę życia, ale... nie macie czasem dość? nie chodzi mi już o tę scenę łóżkową [ xD], ale o taką.. hmm.. WIĘKSZĄ ZAPOWIEDŹ że coś między nimi JEDNAK jest.
^^
pewnie, ze mamy, ale pozostaje ta obawa, ze to oznaczać by mogło koniec naszego ulubionego serialu...;/
Tak źle i tak niedobrze, że tak powiem....
Zgadzam się z Marlenką (grrr.... to nudne, ciągle się z Nią zgadzam;). Niech Hanson miesza ile wlezie, bo jak pospieszy się z drastycznymi zmianami w życiu uczuciowym B&B, to już nie będzie tak ciekawie...
a ja sie z wami nie zgadzam ;) moim zdaniem można troche podkrecić kurek i podwyzszyc temperature ;)jeśli zwinnie poprowadzi sie akcje to łóżko wcace nie będzie oznaczać końca serialu - przecież nie musza od razu sie schodzić,wiecie jak to jest same mówiłyscie o niedomówieniach ;)
W jednym z wywiadów Emily & Davida powiedzieli, że Brennan&Booth będą razem w łóżku, ale będzie to przedstawione jako sen jednego z nich. Jak myślicie kto będzie miał ten sen?
ja chyba wolałabym Bootha ale jesli okaże się Brennan też może byc fajnie. Nie wiecie w którym to odcinku będzie? :D
Dla mnie bardziej prawdopodobne jest, iż to Booth będzie miał ten sen.
Ale jeśli Brennan .. będzie to interesujące bardzo ;)
Ciekawie to będzie po przebudzeniu, bo zakładam,że ta osoba której sen się przyśni będzie go pamiętać. Może być fajnie oglądać jak się w takiej sytuacji będzie zachowywać w obliczu bohatera swojego snu :)Jak dla mnie lepiej aby to Boothowi się ten sen przyśnił
A ja chyba wolałabym, aby jednak był to sen Bones....Ciekawi mnie jej reakcja...;)) Bo Booth juz teraz patrzy na nią w specyficzny sposób, ale jeśli chodzi o nią...Hmm...;)
Wiesz może i masz rację... Faktycznie to bardziej z reakcji Bootha można odczytać, że tych dwoje wogóle ma się ku sobie. No więc zmieniam zdanie!!!Niech sen przyśni się Bones :)
Ona jest tak nieprzewidywalna, że naprawdę trudno nawet sobie wyobrazić, jak się zachowa....Mam rację?
masz. wydaje mi się że z Boothem "poszłoby łatwo" niż z Bones..
dlatego lepiej jeśli ten sen będzie miała ona..
ciekawi mnie jej reakcja i następstwa owego snu.. reasumując: byłoby ciekawie.. i to jak :D