Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 79 tys. ocen
7,6 10 1 79154
6,3 6 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś z Was wie.. czy ta nasza parka będzie ze sobą czy też nie... :P
Ja chyba Harta Hansona uduszę xD

[ku woli ścisłości - chodzi mi o Bones i Bootha ^^ ]

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
negrusia

Hanson wymiguje się od wiążących odpowiedzi. Generalnie wg różnych jego wypowiedzi można wywnioskować, iż będą razem, ale będzie to odwlekał na ile pozwoli mu cierpliwość fanów. Nie wiadomo też o jakim związku mowa. Hanson kręci też odnośnie wysłania ich do łóżka... w sumie nic pewnego nie wiadomo.
Pozdr.

ocenił(a) serial na 10
_LG_

czyli wiemy że nic nie wiemy xD

też fajnie :P

negrusia

Czytałam we francuskiej gazecie(ale to było dosyć dawno temu) wywiad z Emily i ona tam powiedziała, że w tym wątku miłosnym najciekawsze jest właśnie to niedomówienie. Jej zdaniem tak jest ciekawiej kiedy cały czas widzowie mogą śledzić to napięcie pomiędzy głównymi bohaterami, a nie są świadkami ich romansu.Ja też uważam, że to było siekawe ale ile można?...

ocenił(a) serial na 9
smerelerk

Za to David w kilku wywiadach podkreślał, iż Booth i Brennan są razem, nawet jeśli nie są do końca parą ;)
Moim zdaniem jeszcze mogą to napięcie troche ciągnąć, jednak już niedługo .. ;)

ocenił(a) serial na 10
Lilia

" Miłosne wibracje w 4 sezonie!
Posted on 26 July 2008 Comments (0)
Tags: Aktorzy, David Boreanaz, Emily Deschanel, Michaela Conlin, Newsy, Spoilery, TJ Thyne, Wywiady

Podczas panelu dyskusyjnego “Bones” na Comic Con 2008 twórcy zapowiedzieli, że 4 sezon będzie pełen miłosnych wibracji i romansów. Angela będzie uwikłana w miłosny kwadrat z Hodginsem, swoim tajemniczym mężem i byłą dziewczyną! Kogo wybierze? Dużo byłych partnerów Angeli powróci, bowiem dowiedzieliśmy się też, że Cam będzie miała romans z ex-kochankiem Angeli! Sweets w końcu znajdzie prawdziwą miłość i możliwe, że znajdzie ją w labolatorium.

A na koniec to, na co wszyscy czekali najbardziej! Hart Hanson, producent, zdradził, że “Brennan i Booth będą razem w łóżku NAGO!!“. Co z tego wyniknie? Przekonamy się już wkrótce. Ale David Boreanz zapewnił, że uwielbia kręcić namiętne sceny z Emily, więc możemy być pewni, że 4 sezon będzie gorący! "

znalezione w necie.. co wy na to?? ^^
bo jeśli o mnie chodzi, to zgadzam się z poprzednimi wypowiedziami:
fajne jest to napięcie między nimi, ale... ILE MOŻNA?

negrusia

Dzięki Negrusia za info :) Fajnie by było gdyby wreszcie do czegoś między nimi doszło!

negrusia

Wszystkie te rewelacje są pomieszaniem plotek z domysłami. Hanson nawet jak zdecyduje się porozbierać B&B i wysłać do lub w stronę pewnego mebla, to pewnie będzie to ubrane w konwencję snu...
Podczas wywiadu, w którym to oświadczył miał dość cwany uśmieszek.

_LG_

Zgadzam się z Tobą w zupełności. Zapewne tak to wszystko zakręci, że wyjdzie na to, że w realu nic się między nimi konkretnego nie wydarzy, ale...Może to i lepiej?
Pomyślmy, gdyby wpakował ich do łóżka, wszyscy byliby zadowoleni przez...może kilka odcinków, a potem fabuła serialu chcąc nie chcąc stałaby się odwzorowaniem "Mody na...", a tym samym wszystko straciłoby swój urok...
Czyż nie lepiej delektować się tymi niedopowiedzeniami i napięciem między nimi?
No a jeśli chcemy ich razem, to od czego są Fanficki;-))

ocenił(a) serial na 10
marlen_3

prawda - po wpakowaniu ich do łóżka, Booth może zamieniłby się RIDŻA a Bones w BROOKE i przyszła by TAYLOR [Cam] pobłogosławić ich na dalszą drogę życia, ale... nie macie czasem dość? nie chodzi mi już o tę scenę łóżkową [ xD], ale o taką.. hmm.. WIĘKSZĄ ZAPOWIEDŹ że coś między nimi JEDNAK jest.
^^

negrusia

pewnie, ze mamy, ale pozostaje ta obawa, ze to oznaczać by mogło koniec naszego ulubionego serialu...;/
Tak źle i tak niedobrze, że tak powiem....

marlen_3

Zgadzam się z Marlenką (grrr.... to nudne, ciągle się z Nią zgadzam;). Niech Hanson miesza ile wlezie, bo jak pospieszy się z drastycznymi zmianami w życiu uczuciowym B&B, to już nie będzie tak ciekawie...

_LG_

Ooo....Fajnie wiedzieć, że jest ktoś, kto się ze mną zgadza;)))))))

marlen_3

a ja sie z wami nie zgadzam ;) moim zdaniem można troche podkrecić kurek i podwyzszyc temperature ;)jeśli zwinnie poprowadzi sie akcje to łóżko wcace nie będzie oznaczać końca serialu - przecież nie musza od razu sie schodzić,wiecie jak to jest same mówiłyscie o niedomówieniach ;)

paulina707

Zawsze można wprowadzić amnezję;))))

ocenił(a) serial na 10
_LG_

no tak... amnezja to całkiem dobry pomysł... xD

negrusia

W jednym z wywiadów Emily & Davida powiedzieli, że Brennan&Booth będą razem w łóżku, ale będzie to przedstawione jako sen jednego z nich. Jak myślicie kto będzie miał ten sen?

reneskarb

ja chyba wolałabym Bootha ale jesli okaże się Brennan też może byc fajnie. Nie wiecie w którym to odcinku będzie? :D

paulina707

Chodzą słuchy, że będzie to odcinek ten o cyrku.Z Hansonem nigdy nic nie wiadomo....

ocenił(a) serial na 9
reneskarb

Dla mnie bardziej prawdopodobne jest, iż to Booth będzie miał ten sen.
Ale jeśli Brennan .. będzie to interesujące bardzo ;)

Lilia

Ciekawie to będzie po przebudzeniu, bo zakładam,że ta osoba której sen się przyśni będzie go pamiętać. Może być fajnie oglądać jak się w takiej sytuacji będzie zachowywać w obliczu bohatera swojego snu :)Jak dla mnie lepiej aby to Boothowi się ten sen przyśnił

smerelerk

A ja chyba wolałabym, aby jednak był to sen Bones....Ciekawi mnie jej reakcja...;)) Bo Booth juz teraz patrzy na nią w specyficzny sposób, ale jeśli chodzi o nią...Hmm...;)

marlen_3

Wiesz może i masz rację... Faktycznie to bardziej z reakcji Bootha można odczytać, że tych dwoje wogóle ma się ku sobie. No więc zmieniam zdanie!!!Niech sen przyśni się Bones :)

smerelerk

Ona jest tak nieprzewidywalna, że naprawdę trudno nawet sobie wyobrazić, jak się zachowa....Mam rację?

ocenił(a) serial na 10
marlen_3

masz. wydaje mi się że z Boothem "poszłoby łatwo" niż z Bones..
dlatego lepiej jeśli ten sen będzie miała ona..
ciekawi mnie jej reakcja i następstwa owego snu.. reasumując: byłoby ciekawie.. i to jak :D

marlen_3

grrr....;) jak zwykle

_LG_

Ja jestem ciekawa czy ten komu będzie się śnił ten sen opowie go tej drugiej osobie. Jeśli byłaby to Bones pewnie powiedziałaby, że nie wierzy w sny albo coś podobnego...