Serial jest bajerancki. Bardzo ciekawa fabuła i wątki oparte na wspomnieniach prawdziwej pani antropolog, zaskakujące zwroty akcji, odpowiednia dawka humoru (zajebisty odcinek związany ze świętami LOL), przystojniak, bardzo dobra gra aktorska i niesamowite intro. To wszystko tworzy zajebisty serial, który warto obejrzeć. Ciekawe, czy kiedykolwiek pokażą go w Polsce i dlaczego nie miał żadnej nominacji do Emmy???
obejrzalam dopiero 2 odcinki bo seedy kiepskie ;/
ale serial jest super jak narazie :)
angela wymiata :P
sytuacja opanowana - niech zyje tvtorrents.com ;d
jestem swiezo po 3 odcinku i z kazda minuta coraz bardziej uwielbiam te serie ;d
hehe..nooo odjazd byl..
ale jakie zakonczenie ladne ( z ta dedykacja :D)
tylko ze ja nie lubie jak nastepny sezon zaczyna sie "kilka tygodni po" :/
a ogladalas juz cos z 2 serii?
Czy tylko ja nie lubie Camille? :/;/
oglądałam dotyczas 6 odcinków z 2 serii Camille mi też trochę przszkadza, ale zaczynam się do niej przyzwyczajać.
a co kliknąć gdy mi się otworzy: http://www.tvtorrents.com/loggedin/torrent.do?info_hash=db330fbc839e8a8e591c716d f02e9b99fe42a249 zupełnie nie wiem jak to obejrzeć po polsku!! POMOCY!!
mozesz podac mi tutuł odcinka ze świętami? :) albo chociaz napisz który to był odcinek
odcinek 1x08 The Man In The Fallout Shelter muszę jeszcze raz to obejrzeć ten ich jajeczny likier :PPP kultowy
Ile odcinków z 2 serii zostanie wyemitowanych?? Obejrzałam właśnie 11 i nie mogę znaleźć 12 nigdzie. Wiem że 11 był w zeszłym tygodniu więc 12 powinien być w tą środę (2 dni temu). Dziś jest piontek i trochę dziwne że jeszcze go nie ma. Czy ktoś się orientuje??
Amerykanska premiera 12 odcinkama byc 31 stycznia, wiec odcinek pewnie mozna bedzie sciągnoc 1 lutego.
nie wiem czy jeszcze leci, ale jakis czas temu leciały po 2 odcinki na tv4 o 20, chyba w piatki
ja wiem, że leciały, bo ostatnie dwa były na tydzień przed zakończeniem roku szkolnego!! A teraz chciałabym obejrzeć drugi sezon po polsku!! POMOCY!!
Z tego co wiem to nie można w tej chwili tego ściągnąć z polskim lektorem. Można jedynie ściągnąć napisy, które też nie zawsze są dopasowane :/, albo (heh) wersję po angielsku ale na przykład z hiszpańskimi lub francuskimi napisami ;P. Ale ogólnie film jest zrozumiały, przynajmniej dla mnie (no może jedynie te kwestie języka naukowego mogą być niejasne, ale to zawsze można sprawdzić w napisach do odcinka ;P) Mam te dwie serie w domku i spokojnie można po angielszku wszystko zrozumieć :)
jak ktos uczyl sie angielskiego to zrozumnie lplega kolezanko nie wszycy polacy umia angielski nie jest to wymagane