Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78486
7,0 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Chociaż do premiery siódmego sezonu "Bones" zostało jeszcze nieco ponad dwa miesiące, to pojawiają się pierwsze zwiastuny nowej serii. Premierowy z nich trwa 20 sekund i stanowi wycinek scen nowych i tych z finału 6. sezonu.
więcej

Zwiastun i nieco więcej info pod linkiem http://showtv.pl/news_item_3195.htm

salmaatache

Już się nie mogę doczekać wprawdzie zwiastun krótki ale te zdanie miażdży "Jestem w ciąży a ty jesteś ojcem". Wprawdzie wiadomo Bones jest w ciąży naprawdę ale musieli to jakoś wytłumaczyć i wcisnąć do serialu. Bones RZĄDZI!! Serial arcydzieło!

Kobra83

Zgadzam się z tobą Kobra83.

ocenił(a) serial na 8
salmaatache

W sumie mi się podoba... Trochę obawiam się jak w tak krótkim czasie przedstawią drugą ciążę... Nie chciałabym, aby stało się tak poważnie i łzawo, a nie mogą już robić takich napadów paniki, jakie miał Hodgins, bo będzie nudno.
Ale to co pokazali w tym króciutkim zwiastunie mi się spodobało.

Tu trochę więcej: http://www.youtube.com/watch?v=S0_BlEYJ6Oc&feature=player_embedded

ocenił(a) serial na 10
salmaatache

Nie mogę się doczekać:D z Bones w ciąży będą jaja xD

ocenił(a) serial na 7
salmaatache

Zapowiada się ciekawie - Bones w nowej roli, jednocześnie pozostająca sobą :) Z pewnością będzie to wyglądać zupełnie inaczej niż w przypadku ciąży Angeli, tamten wątek był dość poważny (możliwa choroba) i tylko histeryczny Hodgins jako tako utrzymywał niepłaczliwy poziom. Bones z kolei będzie teraz stąpać po zupełnie sobie nieznanym terenie - uczuciowo, duchowo, fizycznie. Na pewno będzie komicznie, tak jak w zwiastunie czy sneek peaku, gdzie zderzają się poglądy Bones i Bootha choćby na dźwiganie ciężarów (przynajmniej tak zrozumiałam, o to im chodziło? Aktorów z Bones nigdy nie potrafię do końca zrozumieć, jakiś ewenement).

Szkoda tylko, że będzie tylko 13 odcinków, można sobie wyobrazić, jak długie będą przerwy między odcinkami, żeby zapełnić jakoś cały długi jesienno-wiosenny sezon serialowy. No chyba, że teraz bez większych przerw będą puszczać odcinki i skończą sezon... kiedy? W styczniu lub lutym? Mało możliwe. Mam tylko nadzieję, że mniejsza ilość odcinków przełoży się na wyższą ich jakość i ten sezon będzie można wspominać o wiele lepiej niż szósty, w którym tylko kilka odcinków wybiło się ponad mierny poziom (mam na myśli sprawy, które mieli do rozwiązania, ze sprawami osobistymi było jak zawsze, czyli bardzo różnie, a wątek ciąży Angeli akurat mi się podobał).

ocenił(a) serial na 8
olislava

Po szóstym sezonie wyemitowane zostaną jeszcze cztery odcinki, które mają stanowić osobny minisezon, więc tak jakby będzie 17 odcinków :) Ewentualnie mogą je wcisnąć do kolejnego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
salmaatache

Będzie dobrze. Nie mogę się doczekać.

ocenił(a) serial na 10
salmaatache

Ja też nie mogę się doczekać.

użytkownik usunięty
salmaatache

Będzie się działo doczekać sie nie mogę . do kiedy ten sezon 7 ma być ?

ocenił(a) serial na 10

Listopad.

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

A ja słyszałam że dopiero na wiosnę,bo na razie leci w Ameryce.

ocenił(a) serial na 10
lucyna63

Na FW napisane jest, że premiera pierwszego odcinka 7 sezonu nastąpi 3 listopada 2011 roku ;)

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

No to zobaczymy kto ma rację,bo 7 sezon ponoć dopiero ma lecieć w Ameryce. Tak czy tak i tak już nie mogę się doczekać.

ocenił(a) serial na 10
lucyna63

3 listopada jest premiera w USA, pewnie w Polsce będzie odcinek do ściągnięcia po 1 dniu, a po dwóch do trzech napisy PL.

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

Ale w telewizji POLSAT będzie dopiero na wiosnę bo oni tak działają,zawsze z opóżnieniem.Przepraszam że nie mogliśmy się do gadać.Ale jestem czasami jestem ciężko myśląca.

ocenił(a) serial na 10
lucyna63

Nie ma sprawy :) Na polsacie będzie dużo później. To zawsze długo trwa, bo na Polsacie zawsze leci z lektorem :)

ocenił(a) serial na 10
pitixpl

Pewnie i tak nie w tym roku.

ocenił(a) serial na 7
salmaatache

Mam pytanie odnośnie piątej serii. A mianowicie czy 23 odcinek był emitowany w Polsce gdyż nigdzie nie mogę go znaleźć a wg spisu odcinków na filmweb jest wspomniany przeze mnie 23 odcinek piątej serii.