PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78195
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

aaa

ocenił(a) serial na 7

wczoraj ogladalam na polsacie ktorys tam odc. ominelam pare wczesniej. wydawalo mi sie ze mowili ze ze soba spali. czy tak bylo :P?

ufolek007

było,było :) Brennan powiedziała Bothowi że jest w ciąży a on jest ojcem,ucieszył się i koniec odcinka.

ocenił(a) serial na 8
ambraa

Ja właśnie obejrzałam ten odcinek, w którym mówi mu że jest w ciązy. Ale kiedy oni ze sobą spali? W którym odcinku? Bo tego nie widziałam

ocenił(a) serial na 7
Coellia

wlasnie ja tez ;/ ale na polsacie nie bylo jeszcze tej "ciazy :P

ocenił(a) serial na 7
ufolek007

sezon 6 :) z tgo co zdarzylam zobaczyc na YT. trzeba koniecznie zobaczyc jak to sie rozwinie :P

ocenił(a) serial na 9
ufolek007

z ciążą to ostatni odcinek sezonu 6, a spali ze sobą w noc po śmierci Vincenta, nie było to jednak pokazane, Bones tylko poinformowała Angelę, że uprawiali sex. Jedna scena łóżkowa tych dwojga w serialu już była, pewnie nie chcą przesadzać z nadmiarem romantyzmu:)

ocenił(a) serial na 7
flaszencja

z tego co kojarze to byla scena w snie bootha

ufolek007

Nie to chyba Ci się pokiełbasiły odcinki ;) Bons poszła po postrzale spać do Botha (strzał też był w niego kierowany) nie było sceny seksu,pokazali jak się przytulają i tyle.Polecam i i t v kropeczka info tam są wszystkie odcinki na drugi dzień po premierze w stanach.

ocenił(a) serial na 10
ambraa

w tą niedzielę był odcinek 6x16 w którym Booth i Brennan zostali uwięzieni w windzie. rozmawiali o tym, że Sweets jest skołowany bo sądzi, że między nimi coś jest. Brennan powiedziała, że to normalne, że myślała o seksie z Boothem i że byłby on bardzo satysfakcjonujący :D ale jeszcze ze sobą nie spali. Tylko rozmawiali o tym, co by było gdyby. :) Mam nadzieję że pomogłam.

ocenił(a) serial na 7
zakrencona_

mysle ze tak :) czyli wszsytko przed nami na polsacie :P sciagam inne seriale i nie mam czasu juz nadrabiac Kosci wiec ogladam w tv :P