a konkretniej ? W pierwszym odcinku Bones jest juz w zaawansowanej ciązy, jak na razie po 3 odcinku musiałabys sie pytac osób, które znają sie na tym <ile miesiecy zostalo do porodu, po wielkosci brzucha>, bo niestety ja moge tylko strzelac :)
hmm.. ciekawe pytanie. ja obstawiam ze to jakis 6-7 miesiac. ogolnie widac po niej ze przytyla i ma niemilosiernie wielkie cycki :) po buzi widac tez ze przytyla. ale... tak naprawde, to moze byc i 5 miesiacu- ja duzo rzytyłam na poczatku ciazy, a moje kolezanki do konca chodziły szczuple tylko z pilką :) mozna przytyc 30 kilo i mozna i 5. jedno mnie tylko zastanawia, czy pod koniec sezonu tez sie urodzi dziecko B-B? czy juz jakos w trakcie?
siodma seria zaczyna sie w 5 miesiacu ciazy- to wynika z jednej z wypowiedzi bootha- ale tez sie zastanawiam czy seria skonczy sie na porodzie
podobno ma urodzic w 7 odc 7 serii.
i z tego co wywnioskowalam z wypowiedzi bones i angeli to w 4 odc byla w mniej wiecej 6 miesiacu.
a tak przy okazji - co dalej z serialem?
wiem ze sezon 7 ma byc krotki i emitowany z przerwami, ale chodzi mi o ewentualnie kolejny czy jakies dodatkowe odcinki (ktore maja sie niby pojawic w wakacje, mowiono o 4 dodatkowych). bedzie kolejny sezon? ma ktos jakie info?
michelangelo podał ten link w wątku "Co jest z emisją?!"; pozwalam sobie wkleić go także tutaj: http://showtv.pl/news_item_3252.htm