Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 79 tys. ocen
7,6 10 1 79191
6,3 6 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

ocenił(a) serial na 10

Typ zmiażdżył ten odcinek XD Od tej pory mój nowy ulubiony stażysta. Oby pojawiał się jak najczęściej i miał jak najwięcej tekstu do wypowiadania. Może
chociaż przez chwilę pozwoli nam zapomnieć o niewypale jakim był Pelant.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
pitixpl

Na początku Pelant był ok, później się zepsuł ten wątek.

ocenił(a) serial na 10
sokqnek

Na początku był zajebisty. Potem scenarzyści mocno polecieli bajką. Końcówka i tak strasznie słaba i jego uboga śmierć.

pitixpl

Jego śmierć była dobra. Uważał się za boga, umarł jak nikt nieznaczący.

ocenił(a) serial na 10
sokqnek

Ale w sposób jaki go zabili. Strasznie żałosny, w dodatku taki geniusz, a tak łatwo dał się podejść.

pitixpl

Może scenarzyści stwierdzili, że Palent się im znudził i nie chciało im się myśleć nad scenariuszem, i tak o sobie machnęli scenę na kolanie.

ocenił(a) serial na 10
sokqnek

No niekiedy popełniają takie gafy. Mówię tu np. o odcinku w którym kamera była tylko w czaszce tego dzieciaka, to było maksymalnie głupie, ale i tak cieszmy się że serial trzyma jako taki poziom, bo to w końcu już 9 sezon.

ocenił(a) serial na 9
pitixpl

Czy to nie ostatni sezon?

ocenił(a) serial na 10
blomkvist

Nie mam pojęcia. Zobaczymy jak to będzie wkrótce ;)

ocenił(a) serial na 9
pitixpl

Hm, na stronach z serialami (nie mogę napisać, na jakich!) z reguły pojawiają się /niedostępne/ odcinki, nawet na przyszły rok (mówię, na przykład, o grze o tron). W przypadku kości tego nie ma. I kurna, ten ślub... Coś mi to pachnie końcem, kurczę.

pitixpl

Właśnie o to chodziło. Pelant mając świadomość t jak jest genialny, zlekceważył przeciwnika i zginął. Nawet najlepsi popełniają błędy ;P