Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78475
7,0 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

ktora zacheci mnie do obejhrzenia tego serialu? pytam poniewaz nie moge sie zebrac do kosci, nie mam jakiejs mocnej motywacji, wiec pomoz dobry samarytaninie:):)

ocenił(a) serial na 10
WilliamCrazy1

napisz jakiej motywacji potrzebujesz, a ci pomogę,;)
ja osobiście uwielbiam ten serial

ocenił(a) serial na 10
evi9

Ja również go uwielbiam :)
Bohaterzy o nie szblonowych charakterach - pełna gama, każdy znajdzie ulubioną postać! Duża dawka humoru - czarnego, sytuacyjnego, co kto woli (ale tylko wtedy, gdy oglądasz serial po angielsku, napisy oczywiście mile widziane ;))
Nie ma takiego 2ego serialu...

ocenił(a) serial na 10
justii90

a na dodatek ciekawe sprawy, często zwroty akcji i magnetyzm głównej pary bohaterów, to napięcie seksualne między nimi, jak mówi Ange;)
naprawdę warto obejrzeć, a jak zaczniesz oglądać to nie skończysz;)

WilliamCrazy1

jakiej motywacji??? mam nadzieje, ze to byla zawoalowana aluzja do.... i tu powinien byc ocenzurowany pisk:D:D tak na powaznie, mysle, ze na bank obejrze, zobacze pare odcinkow i jesli zanudzi mnie na smierc, bede ubiegal sie o niebotyczne odszkodowanie:PP:D:D peace, dzieki za odpowiedz:):) zdam relacje, jak ogladne

ocenił(a) serial na 10
WilliamCrazy1

chodziło mi o to co chcesz konkretnie wiedzieć tak dla wyjaśnienia;)

WilliamCrazy1

aha:) czy w tym serialu zagadki sa calkiem przyzwoite i ciezkie do rozkminienia, czy mamy w nim proste historie kryminalne z watkiem ( i to mnie najbardziej martwi) milosnym????

ocenił(a) serial na 10
WilliamCrazy1

Moim zdaniem zagadki są interesujące, a mnie trudno zaciekawić bo wszystkie CSI "mam w małym palcu" XD ale to oczywiście należy do oceny indywidualnej...
Wszyscy byśmy bardzo chcieli, żeby obecny był wątek miłosny pomiędzy głównymi bohaterami, ale go niestety nie ma .... więc spokojnie możesz oglądac ;) Coś pomiędzy Boothem i Bones zacznie się pojawiać, ale nie musisz się martwić oni są tak ślepi, ze tego nie dostrzegają ...
Jeżeli mogę coś doradzić, to radzę nie oglądac "wszystkich odcinków na raz",ja dosłownie zrobiłam tak w poprzednie wakacje i choć uwielbiam ten serial to po 2 tyg dziennego oglądaniia po kilka odcinków (bo chciałam wszystkie na raz zobaczyć .... (wiem głupota, padło mi na głowę) to nawet mnie zaczęły one lekko nudzić, ale szybko mi przeszło ;)