Hej ludzie!! Nie wiecie, czy Polsat po wyemitowaniu ostatniego odcinka 2 sezonu będzie puszczał kolejny??
Mam nadzieję, że tak, no i że nie będzie żadnych przerw(bo ich chyba nie wytrzymam).
Sięgnęłam do źródła, tzn. zapytałam Polsat o sezon 3. Z pewnością będzie puszczany, jednak nie ustalono jeszcze konkretnej daty. Sądzę jednak, że Bones puszczą dopiero na wiosnę. Trzeba śledzić program telewizyjny i już ;)
"Dopiero na wiosnę" - mam nadzieję, żę chodzi o wiosnę 2009, czyli raptem od marca? :) Jeśli tak, to myślałam, że stacja telewizyjna ma już ustaloną ramówkę na wiosnę i już wie, czy dany serial się w niej zmieścił. Skoro jednak nie ma konkretnej daty, to ... na jesieni? :(
Co do wiosny - to tylko moje przypuszczenia ;) Odpowiedź dostałam pod koniec listopada, także mogło się coś pozmieniać i mają już ustaloną ramówkę. Jak wiadomo, sezon 3 ma 15 odcinków. Gdyby puścili Bones gdzieś tak w marcu, do końca czerwca, czyli do wakacji, by się wyrobili z nadawaniem [oczywiście pomijając święta itp.].
Ważne jest, że mają 'pozwolenie' na puszczanie 3 sezonu w Polsacie :)