Hej, wie ktoś może gdzie można dostać książki Kathy Reich, na podstawie których kręcone są kości? Chodzi mi raczej o to , żeby ich nie trzeba było kupowac...ale namiary na księgarnie teżmile widziane:)Mój mail cordy-24@tlen.pl
Nie wiem w jakim miejscu mieszkasz ale swoje (Poniedziałkowa żałoba i Śmierć za dnia)kupiłam w księgarni i kiosku w (aż)CH Wileńska. Można też jeszcze przez internet.
Ja znalazłam ,,Zapach śmierci'' , ,,Dzień śmierci'' , ,,Śmiertelne decyzje'' (innych jeszcze nie szukałam)w internecie ;)) wpisz w google tytuł ksiązki np. ''Śmiertelne decyzje'' rar i tam poszukaj a jesli nie bedzie to wpisz ''Śmiertelne decyzje'' rar chomikuj ------> powinno byc ;)) ja juz mam te 3 i bede czytac ;) może wydrukuje a jak niee to w kompie bede czytac :) hehe mam nadzieje ze pomogłam :)
bez problemu są dostępne w każdym salonie Empiku, jak i na stronie internetowej tego sklepu. Książki są fajne, ale zupełnie inne niż serial. A Bones jest w nich tak zupełnie inną osobą, że nie mogłam się z tym na początku pogodzić, ale przy drugiej książce jest już lepiej :) Polecam "nagie kości" i "kości w proch" :)