PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=233995}

Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 78 tys. ocen
7,6 10 1 78156
7,2 4 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

pytanie

ocenił(a) serial na 9

czesc mam pytanie do ostatni odcinkow Kosci wyemitowane 26pazdziernika bo byly troche zamatwane pierwszej bylo zabojcow ktory zabojca dana ofiare czyli ktory przywiazal cialo do kotwicy ktory zabil zostaiwl cialo szczurom kto zabil ofiare jezeli drugi odcinek powiem ze tym cialem to przesadzili jejku jak to paskudnie wygladalo moje pytanie czy zabila kobieta ktora laczyla pary i jaki byl motyw a czy ten jej maz narzeczony zgninal smiercia naturalna sory ze pytam ale jakos te odcinki nie skapowalem a nie zycze ze ktos napisze ze sie nie znam na serialach i powinelem ogladac smerfy takiemu cfaniakowi to dzienkuje

kinoman85

wow to chyba najdluzsze zdanie jakie w zyciu przeczytalam, wiesz jak sie uzywa znaków interpunkcyjnych? to tak nawiasem bo odcinkow nie pamietam ;]

ocenił(a) serial na 10
kinoman85

Nie do końca rozumiem postawione przez Ciebie pytania (zresztą trudno się dziwić), ale spróbuję...
W pierwszym odcinku nadanym 26.10 (czyli odcinku 15) zabójców było trzech. Mordercą ofiary nr 1 (znalezionej na kotwicy) był mąż ofiary nr 2. Mordercą ofiary nr 2 (ze szczurami) był współpracownik ofiary nr 3 (czyli agentki Brennan). Mordercą ofiary nr 3 (z mrówkami) był szwagier ofiary nr 1. Faktycznie trochę to zagmatwane. Wszyscy trzej zabójcy byli aktywnymi użytkownikami forum dotyczącego książek Brennan.
W drugim odcinku (czyli 16) za zabójstwo dziewczyny (znalezionej bez kości) odpowiadała kobieta z biura matrymonialnego- za kości dostała sumę, która rekompensowała straty związane ze zwróceniem kosztów niezadowolonemu narzeczonemu zamordowanej (temu, który kazał sprowadzić dziewczynę z Chin). Ten nieżywy mąż (zaślubiny odbyły się już po śmierci obojga) zginął śmiercią naturalną- miał raka.
Mam nadzieję, że cokolwiek udało mi się wyjaśnić.

ocenił(a) serial na 9
karaiby

tak i bardzo dzienkuje