Kości

Bones
2005 - 2017
7,6 79 tys. ocen
7,6 10 1 79370
6,3 6 krytyków
Kości
powrót do forum serialu Kości

Czy jest jeszcze ktoś oprócz mnie na tym forum, kto ogląda ten serial teraz od początku na polsacie i nie widział wcześniej? nie mam takiego szczescia, zeby ogladać go na innych kanałach.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
vane2sa

hej ja też niestety oglądnęłam ten serial po raz pierwszy na Polsacie ale od początku się w nim zakochałam:D tylko mam jedno pytanie: czy Polsat emituje te odcinki zgodnie z kolejnościa? Bo np. przed odcinkiem o świętach bozenarodzenia byl odcinek, w ktorym Booth podczas rozprawy sądowej ujawnai że Brennan zaginęli rodzice a w odcinku o bozym nardzeniu który był potem wydaję się że słyszy to po raz pierwszy. Czy może ja się myle? proszę odpowiedzcie mi na to pytanie bo mnie starsznie męczy:D

milor

To akurat było w dobrej kolejności. Ale owszem, Polsatowi zdarza się emitować odcinki nie po kolei.
Jeśli się nie mylę, to emisja na Polsacie wyglądała jak dotąd tak: 1, 3, 2, 7, 4, 5, 6, 8, 9, 11.

vane2sa

ja też oglądam na polsacie ;p mam te wszysktie programy gdzie mozna oglądać je wcześniej , tyle tylko ze zobaczyłam go po raz pierwszy w polsacie i wole oglądać od początku ;]

ocenił(a) serial na 8
asianowek

Ja też naleze do swiezych fanow, swietny serial:)

vane2sa

Ja też! Ale przeczytałam na pewnym blogu streszczenia odcinków i wiem mniej więcej co i jak.

ocenił(a) serial na 10
vane2sa

ja tez tylko mam polsat ale nadrabiam na http://www.surfthechannel.com/tv/Bones/ tam sa wszystkie odcinki i nie trzeba sciagac na kompa

ocenił(a) serial na 10
wikusia

o fajna stronka angielski się podszkoli....

Jadzka

Ja też zaczęłam na Polsacie, ale zdenerwowało mnie żółwiowe tempo nadawania odcinków np. z powodu (wybaczcie) rozgrywek piłki nożnej, itp. Na Filmwebie wszyscy zdawali się znać cały serial i sypać nazwiskami - Sweets, Sully, a ja nie wiedziałam o kogo chodzi. Serial jest cudowny, więc poszukałam w sieci i teraz znam lepiej 2 i 3 sezon niż polsatowski 1. Mam odcinki tych sezonów - ale nie od Vernoma;-). Teraz jeszcze rozejrzę się za 1 sezonem... Nawet gdyby Polsat raczył puścić 2 sezon i zakupić 3 sezon, to "Pain of The Heart" (finałowy odcinek 3 serii) zobaczylibyśmy go najwcześniej za rok(?), półtora. A w USA i tu na Filmwebie sympatycy Bones wiedzą kim jest Gormogon, Gordon Gordon...

Po co czekać? Tak myślę, a Wy róbcie, co chcecie...