PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194061}

Kobieta w lustrze

La Mujer en el espejo
2004 - 2005
7,4 1,6 tys. ocen
7,4 10 1 1619
Kobieta w lustrze
powrót do forum serialu Kobieta w lustrze

bardzo prosze o odpowiedz Czy bedzie kiedys cały czas taka piekna jak jest rano?? czy bedzie brzydka i cos z soba zrobi??

ocenił(a) serial na 10
AgNeSssA

Bedzie piekna i wezmie slub z ukochanym...pozniej chyba beda mieli dziecko...juz do konca nie pamietam

ocenił(a) serial na 10
AgNeSssA

lustro potem zostanie zbite przez Barbare ;) a Juliana wyladnieje i na koncu bedzie ladna ;)

ocenił(a) serial na 10
AgNeSssA

Juliana na końcu będzie bardzo ładna weżmie ślub z Marcosem i będą mieli dwójkę dzieci chłopca i dziewczynkę.

ocenił(a) serial na 10
AgNeSssA

Juliana na końcu będzie bardzo ładna weżmie ślub z Marcosem i będą mieli dwójkę dzieci chłopca i dziewczynkę.

ocenił(a) serial na 10
AgNeSssA

użytkownik usunięty
patrycja4000

ja niedawno zaczelam ogladac kobiete w lustrze i tak mnie wciągnęlo, ze szok... napiszcie mi co sie bedzie dzialo , ale tak dokladniej, po ogolnie to juz wyczytalam :) karolina_153@wp.pl z góry wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AgNeSssA

rejestrujcie sie na www.swiatelenowel.fora.pl tam są wszystkie odcinki po polsku, odwiedzajcie też www.swiatelenowel.blog.onet.pl

ocenił(a) serial na 10
zDEPPrawowana

...napewno slubem Julliany/Maritzy i Marcosa....
widziałam to na www.youtube.com

ocenił(a) serial na 10
hiszpanka0

...i.....ten serial jest suuper...;):):)..10/10!!!