Hej, na RTL Now onlie lecą odcinki kobry, ale bez tłumacza, gdzie mogę oglądnąć kobre z tłumaczeniem? ( najnowsze odcinki?) Proszę o wyrozumienie dla psychofanki :)
w tv możesz obejrzeć na tvn7:)
online to nie wiem. mogę poszukać jeżeli chcesz ;d
Tak wiem, ale to powtórki o 10:25 i 18.55 :) Hehe znam to na pamięć :) Ale wiesz który to sezon? Zależy mi na najnowszych. Można na RTL now, ale jest bez tłumacza... Poszukasz? Będę Ci bardzo wdzięczna! A jeszcze w tv można obejrzeć na RTL, ale o której godzinie? Pomożesz? :)
Wg dat premier na TVN 7 pokazują teraz powtórkę 24 sezonu, w pon będzie 24x07. Wg produkcji jest 13 sezon. Na TVN7 pokazali do 28x07, więc na jesień powinno być od 29 sezonu do 31. Na jesień ma być 32 sezon w czwartki chyba o 20:15 od 6 września. Szukałem angielskich napisów, bo w taki sposób mógłbym jeszcze obejrzeć, ale albo nie umiem szukać, albo nie ma.
Ale oni są... Bo ja w ubiegłe wakacje oglądałam te same odcinki kobry co w te wakacje... Ale to jest... Ale jak według produkcji? co tzn 24x07? Sory, może pytam się o głupie rzeczy ale nie kumam... :) Czyli od jesieni powtórki od 29-31 sezonu w czwartek o 20:15 od 6 września na tv RTL? Bo nie wiem czy chodzi ci o online czy tv. Jak tv, to gdybym wiedziała o której i kiedy dokładnie na RTL to włączyłabym jakieś napisy w telewizorze. Napisz dokładnie gdzie.
Są jakby dwa zapisy odcinków, wg daty premiery, bo dzielą sezon na wiosenny i jesienny i to tyczy tych wysokich np 24x07. A wg produkcji czyli sezonem wg USA np 2011-2012 jest sezon 16. Na jesień teraz od 6 września o 20:15 ma być sezon 32 na RTL w Niemczech, a u nas pewnie pokażą dopiero odcinki z sezonu 29. Mam nadzieję, że wyjaśniłem trochę :D
Czyli u nas pokażą sezon 29 na RTL o 20:15 od 6 września? Dzięki :) A będą jeszcze na TVN 7 leciały od września?
Jeszcze raz. U nas od września prawdopodobnie TVN 7 pokaże odcinki z 29 i 30 sezonu. A w Niemczech RTL od 6 września pokaże najnowsze odcinki z 32 sezonu. Teraz jest jasne?
Tak, a o której na RTL te nowe odcinki na TVN 7 i RTL, wiesz? Będą jakieś reklamy z tą informacją :) hehe ale pytanie =)
Na TVN 7 nie wiem czy będą w soboty o 19, ale nie jestem pewien. A na RTL mają być o 20:15. Powinny być jakieś zapowiedzi.