PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=159626}

Kobra - oddział specjalny

Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei
1996 -
7,1 8,6 tys. ocen
7,1 10 1 8610
Kobra - oddział specjalny
powrót do forum serialu Kobra - oddział specjalny

Kiedy leciała pierwsza część odcinka, w którym wraca Andre na TVN7? W Wielkanoc nie było w
programie "Kobry", włączam dzisiaj a tu druga część!

ocenił(a) serial na 10
Lupus_10

Wygląda na to, że zaplanowali emisję wcześniej, a zapomnieli, że w święta wypadło.. Każdy inny odcinek mógł wypaść, ale nie tak ważny..

Lubrzan

Czekałem na ten odcinek od dawna. Oglądam Kobrę od początku i jestem bardzo ciekawy powrotu Fuxa. Mam nadzieję, że jakoś naprawią ten błąd w taki sposób, żeby można było obejrzeć odcinek od początku.

ocenił(a) serial na 10
Mahone_PB

też czekałam na ten odcinek :< może z racji tego, że TVN7 nie puszczał odcinków z poprzedniego sezonu po kolei za jakiś czas obejrzymy 1 część? :P

ocenił(a) serial na 10
Mahone_PB

Spokojnie, tyle wiary choćby z forum afc11.pl czy nawet oficjalny list cobra11.pl wysłali że na pewno TVN7 już się zorientowało o swojej wpadce. Jestem więc pewny że wobec tego nie mają innego wyjścia jak wyemitować 1 część odcinka za tydzień (6 dni w sumie). Jeszcze zabawniejsze jest to że wszędzie do tego odcinka był opis jeszcze innego - czyli 3 odcinka 34 sezonu :-P

Ozzy_Osbourne

Opisy w programie tv rzadko kiedy się zgadzają z tym co faktycznie emitują :) Też się zastanawiałem nad wiadomością do nich, mam nadzieję, że jakoś zareagują.

Mahone_PB

Ja też czekałam na ten odcinek, a tu taka niespodzianka... Zawsze dziwnie Kobrę emitowali, ale tego się raczej nikt nie spodziewał. Mam nadzieję, że ten list coś pomoże i już tak nigdy nie zrobią, bo to naprawdę przesada. Oni sobie po prostu robią jaja z widzów i kompletnie nie obchodzi ich, czy to drugą połowę pilota emitują, czy koniec sezonu.

Lupus_10

No własnie co jest k...., przy całej sympatiii do serialu, takiego absurdalnego odcinka serialu jeszcze nie było. Semir upada z wysokosci na skały, wstaje jakby nigdy nic. Dalej, wiszą na kierownicy Ben nadlatuje uczepiony liny z helikoptera, którego to wirnik nie powoduje żadnych podmuchów powietrza. Normalnie przy takim podmuchu, zawieszony bokiem pickup spada. Naciagane w ch...

Hans_Kloss

Andre Fux wraca by ponownie zginąć o losie...

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

To chyba Uwaga dziecko nie widziałeś gdzie oboje i Ben i Semir spadli z wielu metrów po czym nie dość że wstali to złamane kości przez upadek im simę zrosły czy jakoś tak i jeszcze Skradzione dziecko i zjazd z 20 metrów takim małym samochodem po czym nim pojechali jak spadł , sam 34x01 jak piszesz, faktycznie mega przekombinowany, ale tu w sumie i tak chodziło o powrót Andre który w sumie aż tak źle nie wypadł, zwłaszcza w 1 części którą mam nadziejęże wyemitują wkrótce :-)

Ozzy_Osbourne

Widzialem Babyalarm :) spadli i nic się nie stało, zrzucili dziecko z wysokości, a kto normalny rzuca dziecko.

Wracajac od poniedziałkowego odcinka, akcja zimą w górach, drogi odśnieżone, ale na poboczu dużo śniegu, plener typowo zimowy. Po powrocie do domu Semir w letnich ciuchach, Andrea również, w tle zielona trawa.

ocenił(a) serial na 10
Hans_Kloss

Akurat przy serialu w którym generalnie co odcinek albo chociaż sezon komisarze ratują świat przed wybuchem kolejnych bomb atomowych, czepianie się ubioru i różnych pierdół wydaje mi się brakiem zajęcia, wróć może lepiej do oglądania Plotkary albo do epoki PRL i Klossa :-)

Ozzy_Osbourne

Zabłysnąłeś debilu, gratuluje :D:D:D.