Kiedy leciała pierwsza część odcinka, w którym wraca Andre na TVN7? W Wielkanoc nie było w
programie "Kobry", włączam dzisiaj a tu druga część!
Wygląda na to, że zaplanowali emisję wcześniej, a zapomnieli, że w święta wypadło.. Każdy inny odcinek mógł wypaść, ale nie tak ważny..
Czekałem na ten odcinek od dawna. Oglądam Kobrę od początku i jestem bardzo ciekawy powrotu Fuxa. Mam nadzieję, że jakoś naprawią ten błąd w taki sposób, żeby można było obejrzeć odcinek od początku.
też czekałam na ten odcinek :< może z racji tego, że TVN7 nie puszczał odcinków z poprzedniego sezonu po kolei za jakiś czas obejrzymy 1 część? :P
Spokojnie, tyle wiary choćby z forum afc11.pl czy nawet oficjalny list cobra11.pl wysłali że na pewno TVN7 już się zorientowało o swojej wpadce. Jestem więc pewny że wobec tego nie mają innego wyjścia jak wyemitować 1 część odcinka za tydzień (6 dni w sumie). Jeszcze zabawniejsze jest to że wszędzie do tego odcinka był opis jeszcze innego - czyli 3 odcinka 34 sezonu :-P
Opisy w programie tv rzadko kiedy się zgadzają z tym co faktycznie emitują :) Też się zastanawiałem nad wiadomością do nich, mam nadzieję, że jakoś zareagują.
Ja też czekałam na ten odcinek, a tu taka niespodzianka... Zawsze dziwnie Kobrę emitowali, ale tego się raczej nikt nie spodziewał. Mam nadzieję, że ten list coś pomoże i już tak nigdy nie zrobią, bo to naprawdę przesada. Oni sobie po prostu robią jaja z widzów i kompletnie nie obchodzi ich, czy to drugą połowę pilota emitują, czy koniec sezonu.
No własnie co jest k...., przy całej sympatiii do serialu, takiego absurdalnego odcinka serialu jeszcze nie było. Semir upada z wysokosci na skały, wstaje jakby nigdy nic. Dalej, wiszą na kierownicy Ben nadlatuje uczepiony liny z helikoptera, którego to wirnik nie powoduje żadnych podmuchów powietrza. Normalnie przy takim podmuchu, zawieszony bokiem pickup spada. Naciagane w ch...
To chyba Uwaga dziecko nie widziałeś gdzie oboje i Ben i Semir spadli z wielu metrów po czym nie dość że wstali to złamane kości przez upadek im simę zrosły czy jakoś tak i jeszcze Skradzione dziecko i zjazd z 20 metrów takim małym samochodem po czym nim pojechali jak spadł , sam 34x01 jak piszesz, faktycznie mega przekombinowany, ale tu w sumie i tak chodziło o powrót Andre który w sumie aż tak źle nie wypadł, zwłaszcza w 1 części którą mam nadziejęże wyemitują wkrótce :-)
Widzialem Babyalarm :) spadli i nic się nie stało, zrzucili dziecko z wysokości, a kto normalny rzuca dziecko.
Wracajac od poniedziałkowego odcinka, akcja zimą w górach, drogi odśnieżone, ale na poboczu dużo śniegu, plener typowo zimowy. Po powrocie do domu Semir w letnich ciuchach, Andrea również, w tle zielona trawa.
Akurat przy serialu w którym generalnie co odcinek albo chociaż sezon komisarze ratują świat przed wybuchem kolejnych bomb atomowych, czepianie się ubioru i różnych pierdół wydaje mi się brakiem zajęcia, wróć może lepiej do oglądania Plotkary albo do epoki PRL i Klossa :-)